![]() |
Re: Drifturi cu modelele Sports Illustrated
Quote:
dar de tinut sub control e mai greu;) on topic : parcarea nissan`ului rosu a fost perfecta |
parcarea celui rosu e superba, rupta din filme:P.......super........felicitari realizatorului
|
vreau si eu...nu stiu ce vreau mai mult sa fiu in locul uneia dintre ele sau sa o plimb eu pe una,oricum fain filmul
|
mama ce parcare sa nam parte foarte reusita ba nu reusita zici ca a fost pusa acolo cu mana super tare
|
super frumos clipul..meserie
|
Re: Drifturi cu modele Sports Illustrated
Quote:
|
cred ca mirosea urat de tot in masini dupa ce domnisoarele au facut preinfarct in chilotzei...:D
|
cui nu iar place o asa demonstratie?
|
Quote:
Revenind la subiect, parcarea facuta de cel rosu e un lucru destul de posibil. Cu timpul incepi sa apreciezi distantele si viteza, ca cu orice alt vehicul :-) |
Re: Drifturi cu modele Sports Illustrated
nu zic ca nu ii adevarat,dar mi sa parut ceva ce nu ar fi in regula ptr ca eu din cate stiu , desi nu ma dau mare automobilist ar fi trebuit sa se vada ceva acolo real un fum iest unpik din slicurile alea sau o mika urma de cauciuc.(ori cum cel mai tare drift facuta ii a-lor cei de la subaru-impreza)...:X
|
Pe o parte ai dreptate dar daca te uiti atent, nu e asfalt pe jos. E un material lucios, deci si alunecos. Si daca ar fi asfalt sau ciment, faptul ca luceste inseamna ca e ud ... deci n-are cum sa iasa fum :-P
|
ori cum ii tare parcarea.:)
|
Ce frumos patineaza 370z :D
|
:lol::lol::lol: foarte tare
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:58. |
- Copyright 2026 4Tuning