Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Aston Martin prezinta DBS Volante (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/111290-aston-martin-prezinta-dbs-volante.html)

adrian78bmw 02-07-09 14:10

Re: Aston Martin prezinta DBS Volante

cred ca e cel mai frumos Aston de pana acuma si una dintre cele mai frumoase cabriolete..masinile Aston au un sarm aparte specific masinilor britanice

Alex_pitesti 02-07-09 17:56

Quote:

Originally Posted by AndreiKai (Post 2455828)
nu poti sa compari m3 cu asa ceva :X :X :X

asta e bijuterie pe langa m3 :-j :))

corect:-)

YGD-sef 02-07-09 19:36

Quote:

Originally Posted by AndreiKai (Post 2455828)
nu poti sa compari m3 cu asa ceva :X :X :X

asta e bijuterie pe langa m3 :-j :))

de acord dar la valoarea motoarelor nu se vor compara niciodata !;)

SLV3 02-07-09 22:33

Dupa parerea mea acest Aston este cel mai frumos cabriolet ce exista la ora actuala si fara indoiala una dintre cele mai frumoase masinii pe care le-am vazut pana acum :) A 3-a poza, cea din lateral, e de-a dreptul dementiala :)

david_makaidj 03-07-09 07:55

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2455970)
cred ca e cel mai frumos Aston de pana acuma si una dintre cele mai frumoase cabriolete..masinile Aston au un sarm aparte specific masinilor britanice

aici eu te contrazic...mai e si porsche si multe alt modele mult mai frumoase decat aston

david_makaidj 03-07-09 07:56

Quote:

Originally Posted by YGD-sef (Post 2456909)
de acord dar la valoarea motoarelor nu se vor compara niciodata !;)

de acord cu tine...dar daca facem comparatia cu un m6 atunci poate

carutasu 03-07-09 09:04

Quote:

Originally Posted by david_makaidj (Post 2457933)
aici eu te contrazic...mai e si porsche si multe alt modele mult mai frumoase decat aston

Un Porsche in nici un caz nu e mai frumos (sau macar egal) cu Aston...nici de departe.Mai performant da (de la caz la caz)...asta e alta chestie.Un alt exemplu de Aston, dat el fugitivo, AM Rapide...mult mult mai frumos decat un Panamera.De One nu mai vorbim.Dupa mine Aston e rege la design, apoi e Maseratti si apoi se mai poate dezbate.Ok, sunt modele separate deosebit de frumoase si la altii, gen 8c-ul de la Alfa Romeo sau din alta categorie supercarul meu preferat, CLK GTR, dar vorbim de trendul general al fiecarui constructor.

UNLORD 03-07-09 09:18

Quote:

Originally Posted by YGD-sef (Post 2455609)
Cea mai frumoasta decapotabila din lume la ora actuala!(parerea mea);)

Cam asta as zice si eu...

ady_grassu 03-07-09 10:04

frumos....:D

Thomas Everywhere 03-07-09 10:14

Aston Martin cel mai frumos, asta da masina. masina britanica.

asasinu 03-07-09 10:46

nu sunt un fan al masinilor decapotabile dar asta e chiar superba

p-george 03-07-09 14:30

Masina intr-adevar este una din cele mai frumoase decapotabile...poate chiar cea mai frumoasa a zilelor noastre.. ce nu inteleg insa este cum reusec unii sa bage bmw-urile in fiecare topic...frustrari oare ?!

Thomas Everywhere 03-07-09 19:30

Quote:

Originally Posted by p-george (Post 2458995)
Masina intr-adevar este una din cele mai frumoase decapotabile...poate chiar cea mai frumoasa a zilelor noastre.. ce nu inteleg insa este cum reusec unii sa bage bmw-urile in fiecare topic...frustrari oare ?!

Nu stiu daca frustrari frate, dar am remarcat ca nicio zi fara bmw si cam toate marcile germane. Bine ca nu baga in discutie Vw poate traiam sa o vad si pe asta.

Ovidiu23 04-07-09 10:49

Quote:

Originally Posted by kir0087 (Post 2455898)
Daca nici Aston Martin nu fac masini cu personalitate,atunci cine?
Nu stiu daca am vazut vreun model de la ei care sa nu ma impresioneze.

Uite una care-ti va schimba parerea... :lol: http://business.timesonline.co.uk/to...cle6605832.ece

Thomas Everywhere 04-07-09 10:55

Quote:

Originally Posted by Ovidiu23 (Post 2460869)
Uite una care-ti va schimba parerea... :lol: http://business.timesonline.co.uk/to...cle6605832.ece

Pai ce vrei frate daca au ajuns pe mana chinezilor, mai baga si aia nasu prin Aston Martin si le spune sa faca un mini de oras , probabil asta era ala de pe net care zic ca va costa 11.000 de euro, e de tot rasu pentru ca Aston Martin n-a creat niciodat asa ceva. Oricum parerea despre masinile lor performante nu mi-o schimb, ce daca scoate un chinez prost si incapabil sa faca o masina adevarata gata Aston Martin e slab. Privind ca la masinile sport chinezii nu si-au bagat nasu asa....ca inca Aston Martin le mai sufla astora in gura.

All times are GMT +2. The time now is 04:14.

- Copyright 2026 4Tuning