![]() |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
sorry nu i asta
|
fara suparare trebuie sa ne intelegeti si pe noi masina gata cand va iesi va fii cu totul alta o sa fie sper o frumoasa surpriza, pana atunci mai se pune o capota mai in eleron .... stiiti voi asa sa mearga omu pe strada cu ea.... vb lui santos rabdare avem credeti ne ceva surprize placute si nu numai masina lui bogdan........ vantage style&paintings
|
Re:
Quote:
dar n`o sa faca decat sa va deruteze .. :) masina va arata ok ,doar cand va fii 100% gata, acum e ... altceva ( deh .. iarna nu-i ca vara ) :D |
mda....pe mine unu mati aiurit de tot... :roll: :roll: :roll:
|
np , o sa te lamurim , cat de curand, si nu numai pe tine ...
|
2 Attachment(s)
tineti aproape :P
|
focking beautiful men ....superb desen
tinem aproape radu :P :wink: |
mai am .. .ceva materiale ..
dar .. nush daca sa le pun sau nu , oricum , ma mai joc un pic in photoshop daca e .. .si daca iese de-o poza de prezentat materialele care le mai am .. o pun .. daca nu .. mai asteptati un pic .. e vba de-o casca ... :) si nu numai ... , peace :) |
WiCkEd !!!
|
Mie unul imi place mult cum arata (din ce am vazut pana acum). Ma intreb cam cat o mai costa acum o astfel de treaba? Mi-ar placea sa imi pun si eu pe dacia mea :lol: dar... no money :cry: ( si e cam \"terminata\" :chainsaw: ). Abia astept sa vad cum va arata cand vei termina, asa ca succes in continuare la tunat :wink:
|
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
dap , incerc .. da .. cred ca stii f bine ca nu e usor , la mine nu e ... tati da-mi si mie 5000 de euro sa-mi iau un golf3 vr6 curat ..
crede-ma ca si eu as vrea .. sa vedem ce ne rezerva viitorul .. si sa nu fim offtopic ... masina , capota , vynilurile ... se vor pupa .. :) cu inca o ... check it out .. same theme .. |
...
ceva noutati ? :joy: :joy: :dance: :dance:
|
Marfa modelul pe negru, si da bine contrastul cu masina ... oricum sunt curios sa vad ce va iesi, ca oricum masina era superba :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:28. |
- Copyright 2026 4Tuning