Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   macarale electrice gama "VAG" (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/110966-macarale-electrice-gama-vag.html)

danny_doggy67 14-06-11 21:18

salut

am si eu o intrebare cum schimb si eu la un golf 4 din geamuri manuale in electrice?. poti sa ma ajuti si cam cat m.ar costa mersi

trotilat 14-06-11 22:43

Re: macarale electrice gama "VAG"

toata treaba te-ar costa kam mult si nu kred k merita...ar trebui sa-ti cauti intai fete de usi in culoarea tapitzeriei tale, banuiesc k nu ai nici oglinzi electrice si ai manuale asta inseamna k unde ai akm oglinzile o sa ai butonu de geam deci ...cum reglezi oglinzile apoi? dupa care trebuie sa-ti gasesti makarale de geam s apoi un baiat priceput k sa-ti faca treaba treaba sa tio faca k si km ar fi originale nu improvizatii de butoane si alte kestii ...si fa ti un calcul si vezi dak merita....asta e masina nai ce-i face faci rost de niste bani si o skimbi si iti iei k dotari si eu am un golf 4 2001 germania are aer conditionat si nam geamuri si oglinzi nu inteleg km vine asta dar in fine ...

CATALINBRAT 15-06-11 15:07

Salut, aceasta trecere este foarte costisitoare .Ma refer la bani ,timp,manopera foarte scumpa.. Deci nu merita ...
Suna-ma si iti explic ....
0769354517

vlkk 16-06-11 13:32

REPARATII "MACARALE GEAMURI ELECTRICE SI MANUALE"VW.GOLF 3,4,5 ,BORA, AUDI A2,A3,A4,A6,POLO,LUPO,SEAT LEON,TOLEDO,IBIZA,PASSAT.. SKODA,OCTAVIA ,FABIA ,ETC.........OPEL ....
Daca aveti intrebari in legatura cu geamurile electrice, va pot ajuta "daca se poate " .. window's men.........

salut sunt nou pe forum. As avea si eu o intrebare la tine. am un golf3 geamuri electrice fata-spate. Geamul dreapta fata cand apas pe buton se aude un tacanit,dar nu se deschide. Care ar fi problema? Multumesc foarte mult daca m-ai putea ajuta.Sunt nou pe forum

vlkk 16-06-11 14:44

salut sunt nou pe forum. As avea si eu o intrebare la tine. am un golf3 geamuri electrice fata-spate. Geamul dreapta fata cand apas pe buton se aude un tacanit,dar nu se deschide. Care ar fi problema? Multumesc foarte mult daca m-ai putea ajuta.Sunt nou pe forum :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

socratestanculescu 23-08-11 18:24

Macara electrica geam dreapta Audi 100 stricata:piesa rotunda de plastic pe care se infasoara cablul are un "canal" spart si unul din capete s-a smuls din prindere,atat din piesa rotunda de actionare cat si din prinderea de pe suportul geamului.
Ma poate "rezolva"cineva ? 0744652675 Cu multumiri anticipate...!!!

him02 17-09-13 10:26

salut,stii cumva daca cablul de la macara manuala se potriveste cea electrica? (golf 3)

szoke_sz 17-09-13 16:42

Quote:

Originally Posted by him02 (Post 5573307)
salut,stii cumva daca cablul de la macara manuala se potriveste cea electrica? (golf 3)

nu se portriveste

Ghostyz0r 24-10-13 23:36

Quote:

Originally Posted by CATALINBRAT (Post 2093109)
REPARATII "MACARALE GEAMURI ELECTRICE SI MANUALE"VW.GOLF 3,4,5 ,BORA, AUDI A2,A3,A4,A6,POLO,LUPO,SEAT LEON,TOLEDO,IBIZA,PASSAT.. SKODA,OCTAVIA ,FABIA ,ETC.........OPEL ....
Daca aveti intrebari in legatura cu geamurile electrice, va pot ajuta "daca se poate " .. window's men.........;)

Salut, pentru un BMW e46, reparatie macara geam sofer, functioneaza dar are joc(nu stiu cum sa-ti explic , daca misc de geam, se ridica/lasa) si cateodata se inchide foarte greu, cateodata merge bine.Cat ma costa si in cat timp se repara?.

All times are GMT +2. The time now is 03:05.

- Copyright 2026 4Tuning