![]() |
Re: Alfa MiTo GTA Concept dezvaluit
E super frumos, si performant... Daca as lua un hatchback sportiv, asta l'as lua :love:
|
nu stiu daca ma insel sau nu dar in 1985 a iesit lancia delta s4 cu un jaf de 1.8 de 250 de cai modelul normal , si 450 cel de rally , motor din care ulterior a mai iesit o delta de 600 de cai , piss on audi cu tot cu 1.8-u lor ;)
|
Cand am zis de 240 de cp ca fiind record, m-am referit la faptul ca e record la clasa ei, clasa mica si nu ca ar fi record pentru un motor 1.8. Asa ca toate discutiile de genu "cine a avut cel mai tare 1.8 ever" nu-si au rostu'...
|
oricum VAG a avut acum 10 ani, deci VAG rullz
|
Departe ideea de "VAG rullz" la mine, desi am VAG. Imi place individualitatea, nu multimea ;), desi deocamdata sunt in gramada si io.
|
30 Attachment(s)
Geneva 2009 - Alfa Romeo MiTo GTA Concept
|
Ma uit peste posturile anterioare si ma apuca rasul... Cum putetzi aminti Alfa in aceeasi fraza cu VW?? E de rasul lumii.
Cat despre MiTo...probabil de aia i-au facut un spate asa sexy pt ca au stiut ca acea parte va fi vazut cel mai des pe sosele:D |
din cate am mai citit despre ea"cica ar fi mai rapida (0-100) ca 8c COMPETIZIONE" ,adik e un 8c in miniatura dar mai bun si mau versatil
|
Quote:
|
offtopic: am vazut aici comparatii cu tot felul de masini, cu mini, cu scirocco, cu tatra .......din cate am observat numele topicului e de prezentare, aici se prezinta o masina.....e vorba de Alfa Mito Gta ...chiar nu puteti sa va dati cu parerea strict despre masina asta? trebuie sa comparati cu ce va place voua
ontopic: mie personal imi place f mult, desi unele chestii sunt ciudate cum ar fi materialul de pe bord...dar in general e super, oricum sper sa nu vad o alfa mito gta prin romania.....ar fi o crima pentru o asemenea frumuseste |
este super :-<. materialul ala de pe bord/volan seamana cu materialul de pe bordul de la Ferrari Scuderia Spyder 16M ...care o fi treaba cu trendul asta ?
|
as omora vreo 5 useri de pe forumul asta pt volanul ala:)
|
Quote:
|
e un fel de catifea/piersicuta :-?. oricum, doar cand il atingi iti dai seama de textura si alte chestii. cred ca fiind pufos asa nu-ti transpira mainile cand te tii de el in alea 5 secunde pana la suta la ora :)). E bine ca a aparut mito gta...poate cu ocazia asta o sa mai scada pretul la 147 gta si 156 gta \:D/
|
Quote:
Quote:
acceleratia lui 8C ii un factor complet irelevant, ca de altfel si comparatia cu MiTo. 8C ii un halo model, MiTo GTA ii un hot hatch. ...auzi, 8c in miniatura :lol: Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:07. |
- Copyright 2026 4Tuning