![]() |
Re: E46 - 320 ci CABRIO (2002)
1 Attachment(s)
Heheee si iata ca sezonul cabrioletelor s-a inchis!
Acum, sta in parcare cu prelata pe dansa asteptand venirea primaverii... |
15 Attachment(s)
Cateva poze cu jantele de "rezerva" pe 18 Alutech Germania, 7,5J x 18 ET 37
|
2 Attachment(s)
Sorineee...ma simt nevoit sa iti scriu si eu aici, pentru ca ti am gasit topicu asta... acest e46 este o bijuterie si mai ales cum ai tu grija de ea; cred ca este una din putinele masini care au beneficiaza de atata atentie, asta datorita proprietarului. Este mai mult decat o placere sa mergi cu ea...
...ca sa te bine dispun un pic...iti atasez o poza cu "bijuu" aici... sper sa iti placa si sa nu te superi... |
5 Attachment(s)
Poze noi cu hainutza de iarna...
|
Asa da! Sa te bucuri fericit de ea si pe vreme rea! Numai bine!
|
Multumesc frumos P A K E , numai bine si tie !
|
mai jos...si e perfecta :D
|
Ce bine ii sta cu hainuta de iarna ! ;)
|
3 Attachment(s)
Noile arcuri originale M3 e46 ce vor utila cat de curand posibil autoturismul....
|
pot sa te intreb de ce ti-ai luat arcuri de m3 ? ca ele au fost gandite pentru greutatea unui m3, in primul rand pe fata o sa se vada cel mai mult diferenta, motorul de m3 > 2.0 si o sa stea prea ridicata
|
Diferenta de greutate intre cele 2 autoturisme este de fix 25 kg
Am ales aceasta varianta fiind probabil cea mai eficienta si bine gandita de catre fabricant oferind confort si sportivitate in acelasi timp! |
Quote:
Tu vei pune arcuri de M3, pe amortizoare comfort... arcurile de m3 (chiar daca masina ta cantareste la fel ca un M) au un spring rate foarte mare... iar amortizoarele comfort nu vor ajuta deloc ecuatia... Masina ta o sa fie extraordinar de rigida... si de bouncy, si vei pierde foarte mult din dinamica masinii pe viraje datorita acestui lucru. Nu zic nu, felicitari, sa le stapanesti sanatos... dar nu este varianta corespunzatoare pentru ceea ce doresti tu. |
Suspensie M-pachet am si nu sunt foarte incantat de ea! Ajuta intr-adevar fata de una normala dar nu suficient cat vreau eu...
Unde ai vazut tu ca voi pune arcurile de M3 pe amortizoarele normale? Daca era asa simplu pana acum erau clar deja puse pe masina dar....arcurile fata de M3 NU se "pupa" cu flansele si automat cu amortizoarele normale ..... pur si simplu nu se pot monta decat cu: amortizor, aparatoare praf, bucsa protectie, flansa, taler si rulment + alte maruntisuri toate originale M3 |
Quote:
eu asa am avut pe 2 masini..si crede-ma aproape toti tovarasii mei au apelat la nenea Codescu :D...deci daca esti interesat de "Tranteala pe bani putini si calitate net superioara" (HAI ,KNS,TRAIAN,DOBRE,CALIN,) TOTI AU SUSPENSIILE PENTRU MASINILE DE DRIFT FACUTE LA EL !!! DA-MI UN PM..SI TE AJUT !!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:25. |
- Copyright 2026 4Tuning