![]() |
Re: Un nou Matizaur in zona :)
boxele spate is legate la amplif?sau duce casetofonul ?si eu acuma vreau sa schimb boxele spate pe unele ovale care au tot 150wrms,dar n-am amplif,ce zice duce casul(Alpine cde9872r)??
|
koozika:boxele sunt legate la amplificator,le-am avut si pe player si nu au fost probleme..."majore", in principiu daca nu dai cu suficienta putere apar distorsiuni din cate am inteles...in rest nimic...ce boxe vrei sa-ti pui?
|
e vorba de ceva boxe MNC (sincer nu stiu ce sa zic despre marca....),dar 1 prieten are is nou noute si zice ca suna minunat...o sa vad cum merg,ma gandesc ca oricum suna mai bine decat cele pe care le am acuma.
|
Treaba cu amplifu pe difuzoare e utila la modul ca redau mai bine decat daca ar fi amplificate de player care nu are mai mult de 20 maxim 30 de W RMS oricare ar fi el...Pe cand o statie ..e altceva depinde de statie acum. Prin urmare e bine de amplificat difurile eventual pus niste crossovere pe ele si ar mai fi niste solutii de SQ acum depinde ce vrei de la masinuta...
Bafta! |
pai deocamdata raman doar la boxe si pe viitor ii posibil si ceva amplif:-Psper ca cat mai repede
spor la tunat:twisted: |
VA ROG SA INCHIDETI TOPICUL,MASINA SI-A GASIT ALT PROPIETAR:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:39. |
- Copyright 2026 4Tuning