![]() |
Re: E30 - 325i M-Tehnik2
mersi , as veni dar pe 13-15 martie e si raliul brasovului si vreau sa il vad neaparat . cu alta ocazie sigur:D
|
Pe unde stai in BV sa-ti vad si eu ursu ca e superb.
|
3 Attachment(s)
Quote:
preturile sunt cum ti-am zis : wiechers sport . bara fata stabilizatoare 140 euro din aluminiu si 100 euro din otel si bara stab spate 130 euro ;) varianta racingline ;). daca te hotarasti ma anunti tu. bafta cu masina in continuare ... arata f bine ;) |
|
1 Attachment(s)
astea sunt de ieri de la o indemanare , si o poza cu masina si cupele .
incepe sa imi placa si mai mult ursul , si diferentialul , fac treaba buna . trebuie sa ma mai obisnuesc putin cu masina are cineva 2 jante modelul meu dar putin mai inguste as vrea sa cumpar |
heh ai incinso un pik :D
celalalt urs ce motor avea ? |
Quote:
felicitari pentru prestatie, la mai multe cupe ;) |
nu am mai scris de foarte mult timp aici , acum insa o fac in speranta de a gasi niste raspunsuri de la cei care folosesc sau au folosit o turbina pe motorul de urs m20b25 . in principiu as vrea sa am mai multa putere si nu stiu ce sa fac ; o varianta ar fi sa montez alt motor (m50b28 ) sau sa trec pe turbo. daca cineva are cunostinte despre ce as putea sa folosesc la varianta turbo , ( si are si timp ) , as fi foarte bucuros daca ar raspunde .
ma intereseaza ce turbina sa folosesc(pt. interne stock) , sau sa cumpar un kit turbo complet cum sunt si pe la noi ? |
2 Attachment(s)
salut ,uite pun si eu 2 poze cu ursul meu care asteapta primavara .
|
3 Attachment(s)
din cate am observat nu si-a gasit nimeni timp sa ma sfatueasca in vederea supraalimentari dar cred ca am ramas la varianta cu compressor .
pentru cine vrea am gasit niste poze din vara , sunt mai reusite decat ultimele care l-am postat. |
frumos ursu,tot numere de Germania are?:D
|
frumos arata jantele alea pe el...nu vrei cumva sa le schimbi?;)
|
Un urs impecabil...imi face deosebita placere sa-l admir...iar jantele sunt ca ale mele...dau foarte frumos pe masina :D
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:59. |
- Copyright 2026 4Tuning