Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning Interior (https://forum.4tuning.ro/466-tuning-interior.html)
-   -   Tapiterie piele (https://forum.4tuning.ro/466-tuning-interior/110419-tapiterie-piele.html)

gabby_mpower 22-04-09 07:39

Re: Tapitserie piele

Quote:

Originally Posted by B 79 D X R (Post 2238575)
Salut,
cat costa imbracarea in piele a unui volan de Matiz? Difera pretul daca il vreau in doua culori (alb+negru)? Cam cat dureaza lucrarea? Si in ce zona din Bucuresti trebuie sa ajung pentru lucrarea respectiva?

salut!!!nu difera pretul!un volan de imbracat cu piele naturala indiferent de marca sau modelul masinii costa 300ron. ptr mai multe detalii si informatii putem discuta la nr de tel 0727.275.585 sau 0763.719.797 sau id-ul de messenger gabby_tapiter

gabby_mpower 22-04-09 07:43

Quote:

Originally Posted by Addy_Gaman (Post 2246600)
salut.zimi te rog un pret ptr 4 fete de usi la o vectra a.ma intereseaza toata fata imbracata in piele.negru cu crem.ms astept un ras

salut!!! iti pot spune un pret estimativ ptr ca sant anumite criterii si detalii la care trebuie sa le discutam la fata locului; dar ca idee te costa 4 fete de usi complet imbracate cu piele naturala,cu adeziv si manopera cam 250-400euro.ptr mai multe detalii si informatii putem discuta la nr de tel 0727.275.585 sau 0763.719.797 sau la id-ul de mess gabby_tapiter. atelierul meu este in zona piata muncii

andreiwtw 13-05-09 06:45

3 Attachment(s)
salut,

cat ma costa sa-mi montezi tapiteria cu tot cu bureti de pe un scaun sport de bmw e46 coupe pe unul normal, ambele electrice ?

iti aduc si scheletul lovit al scaunului sport pentru documentatie ...

c2aus 14-05-09 23:17

una peste a venit un prieten azi la mine.. si mi-a zis ca lai tinut cu o mini lucrare vreo3 luni in contextul in care in momentul in care a venit sa-si ridice lucrurile nu numai ca nu erau gata.. dar erau intr-o stare mai jalnica decat ti le lasase.
Am inteles ca nu ai avut bunul simt sa raspunzi macar la telefon si a fost nevoie sa te caute foarte mult.
Plus de asta preturile care le practici sunt departe nivelul calitatii pe care il prestezi.
Iti promit ca iti voi face o sesizare la Adminii comunitati pt ca dupa parerea mea acest tip de comportament este inacceptabil.

gabby_mpower 05-06-09 06:44

Quote:

Originally Posted by andreiwtw (Post 2313668)
salut,

cat ma costa sa-mi montezi tapiteria cu tot cu bureti de pe un scaun sport de bmw e46 coupe pe unul normal, ambele electrice ?

iti aduc si scheletul lovit al scaunului sport pentru documentatie ...

sal! manopera mea ar fi estimativ la 300ron cu tot! ptr detalii si informatii 0727.275.585 sau 0763.719.797 sau id-ul messenger gabby_tapiter

gabby_mpower 05-06-09 06:46

Quote:

Originally Posted by c2aus (Post 2320263)
una peste a venit un prieten azi la mine.. si mi-a zis ca lai tinut cu o mini lucrare vreo3 luni in contextul in care in momentul in care a venit sa-si ridice lucrurile nu numai ca nu erau gata.. dar erau intr-o stare mai jalnica decat ti le lasase.
Am inteles ca nu ai avut bunul simt sa raspunzi macar la telefon si a fost nevoie sa te caute foarte mult.
Plus de asta preturile care le practici sunt departe nivelul calitatii pe care il prestezi.
Iti promit ca iti voi face o sesizare la Adminii comunitati pt ca dupa parerea mea acest tip de comportament este inacceptabil.

cu tot respectul vreau sa-ti multumesc!!! DAR NUMAI CA EU NU-MI ADUC AMINTE CA SA AM MASINI IN LUCRU TIMP DE 3LUNI!!!!!!!!SPER SA NU FACI O CONFUZIE;)

roby tapiterie auto 07-06-09 16:22

salut gaby daca esti full poti directiona ceva spre arad
multumesc [email protected] tel 0740497035

gabby_mpower 12-06-09 07:55

Re:OFERTA - Tapitserie piele

10 Attachment(s)
EXECUTAM INTERIOARE AUTO CU PIELE NATURALA NAPPA SAU ALCANTARA LA CEL MAI MIC PRET DE PE PIATA ROMANEASCA.OFERIM GARANTIE SI CALITATE PTR ORICE LUCRARE; OFERTA PTR UN INTERIOR PRECUM CEL DE FABRICA ( scaune,banchete si mijlocul la fetele de usi cu piele naturala ) COSTA 600euro IAR PTR UN INTERIOR FULL PRETUL ESTE 1200euro DISCUTABIL IN FUNCTIE DE CAT DE COMPLEXA ESTE CEREREA DV!! PTR MAI MULTE DETALII SI INFORMATII VA ASTEPT LA ID-UL DE MESSENGER gabby_tapiter sau la nr de tel 0727.275.585 sau 0763.719.797

gabby_mpower 14-06-09 08:52

Re: OFERTA - Tapitserie piele

Quote:

Originally Posted by gabby_mpower (Post 2401040)
EXECUTAM INTERIOARE AUTO CU PIELE NATURALA NAPPA SAU ALCANTARA LA CEL MAI MIC PRET DE PE PIATA ROMANEASCA.OFERIM GARANTIE SI CALITATE PTR ORICE LUCRARE; OFERTA PTR UN INTERIOR PRECUM CEL DE FABRICA ( scaune,banchete si mijlocul la fetele de usi cu piele naturala ) COSTA 600euro IAR PTR UN INTERIOR FULL PRETUL ESTE 1200euro DISCUTABIL IN FUNCTIE DE CAT DE COMPLEXA ESTE CEREREA DV!! PTR MAI MULTE DETALII SI INFORMATII VA ASTEPT LA ID-UL DE MESSENGER gabby_tapiter sau la nr de tel 0727.275.585 sau 0763.719.797

UP UP UP UP!!!!!!!!!!!

gabby_mpower 18-06-09 03:39

Quote:

Originally Posted by gabby_mpower (Post 2405682)
UP UP UP UP!!!!!!!!!!!

up!UP!UP!UP!GOOOOOOOOOOOOO;)

gabby_mpower 23-06-09 08:50

Quote:

Originally Posted by gabby_mpower (Post 2416699)
up!UP!UP!UP!GOOOOOOOOOOOOO;)

volane imbracte la pret de CRIZA!!! 100ron cu piele doar ''çolacul'' volanului si cu tot cu air-bag 150ron!! ptr detalii si informatii va astept la id-ul gabby_tapiter UP!UP!UP!!!

marian28 27-08-09 16:44

Dragi prieteni nu va mai luati dupa ce spune Gabby pt ca e un impostor !
Am patit-o rau de tot cu el !I-am dat bani ,materiale ,pt niste fetze de usi si le-am recuperat cu greu inapoi chiar intr-o stare mai rea decat erau la inceput binenteles ca banii au ramas la el ca si o parte din materiale.

gabby_mpower 24-09-09 09:19

Quote:

Originally Posted by marian28 (Post 2590305)
Dragi prieteni nu va mai luati dupa ce spune Gabby pt ca e un impostor !
Am patit-o rau de tot cu el !I-am dat bani ,materiale ,pt niste fetze de usi si le-am recuperat cu greu inapoi chiar intr-o stare mai rea decat erau la inceput binenteles ca banii au ramas la el ca si o parte din materiale.

sincet iti multumesc ptr ca si reclama negativa TOT RECLAMA ESTE!!!!iar referitor la tine.....trebuia sa nu mai primesti nimik....

marian28 24-09-09 12:55

eu nu inteleg cum ai tupeu sa mai vb ,lumea e mica si poate ne mai intalnim ,te asigur ca de data asta nu te mai las sa fugi cum ai rupt-o la fuga data trecuta,,,iar referitor la tine.....trebuia sa nu mai primesti nimik.... '' ai tupeu enorm sa te dai stapan pe lucrurile mele

Sima 24-09-09 15:02

ceva poze cu volanele imbracate de tine ai ?

All times are GMT +2. The time now is 04:02.

- Copyright 2026 4Tuning