![]() |
Re: Tapitserie piele
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
salut,
cat ma costa sa-mi montezi tapiteria cu tot cu bureti de pe un scaun sport de bmw e46 coupe pe unul normal, ambele electrice ? iti aduc si scheletul lovit al scaunului sport pentru documentatie ... |
una peste a venit un prieten azi la mine.. si mi-a zis ca lai tinut cu o mini lucrare vreo3 luni in contextul in care in momentul in care a venit sa-si ridice lucrurile nu numai ca nu erau gata.. dar erau intr-o stare mai jalnica decat ti le lasase.
Am inteles ca nu ai avut bunul simt sa raspunzi macar la telefon si a fost nevoie sa te caute foarte mult. Plus de asta preturile care le practici sunt departe nivelul calitatii pe care il prestezi. Iti promit ca iti voi face o sesizare la Adminii comunitati pt ca dupa parerea mea acest tip de comportament este inacceptabil. |
Quote:
|
Quote:
|
salut gaby daca esti full poti directiona ceva spre arad
multumesc [email protected] tel 0740497035 |
Re:OFERTA - Tapitserie piele
10 Attachment(s)
EXECUTAM INTERIOARE AUTO CU PIELE NATURALA NAPPA SAU ALCANTARA LA CEL MAI MIC PRET DE PE PIATA ROMANEASCA.OFERIM GARANTIE SI CALITATE PTR ORICE LUCRARE; OFERTA PTR UN INTERIOR PRECUM CEL DE FABRICA ( scaune,banchete si mijlocul la fetele de usi cu piele naturala ) COSTA 600euro IAR PTR UN INTERIOR FULL PRETUL ESTE 1200euro DISCUTABIL IN FUNCTIE DE CAT DE COMPLEXA ESTE CEREREA DV!! PTR MAI MULTE DETALII SI INFORMATII VA ASTEPT LA ID-UL DE MESSENGER gabby_tapiter sau la nr de tel 0727.275.585 sau 0763.719.797
|
Re: OFERTA - Tapitserie piele
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Dragi prieteni nu va mai luati dupa ce spune Gabby pt ca e un impostor !
Am patit-o rau de tot cu el !I-am dat bani ,materiale ,pt niste fetze de usi si le-am recuperat cu greu inapoi chiar intr-o stare mai rea decat erau la inceput binenteles ca banii au ramas la el ca si o parte din materiale. |
Quote:
|
eu nu inteleg cum ai tupeu sa mai vb ,lumea e mica si poate ne mai intalnim ,te asigur ca de data asta nu te mai las sa fugi cum ai rupt-o la fuga data trecuta,,,iar referitor la tine.....trebuia sa nu mai primesti nimik.... '' ai tupeu enorm sa te dai stapan pe lucrurile mele
|
ceva poze cu volanele imbracate de tine ai ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:02. |
- Copyright 2026 4Tuning