![]() |
Re: Antifonare/Insonorizare 1310
aha.ai antifonat toate portierele nuh?capota portbagajului o faci?
|
nu toate doar 4 =)) ce intrebari... capota nu o fac iar portbagajul deja este postat in spate... nu inteleg dc postezi intrebari care au deja raspuns
|
despre capota portbagajului nu am gasit nimic.nu stiu unde ai postat.si da , te-am intrebat daca ai antifonat toate usile pentru ca am mai vazut asa zisi "mesteri" de cartier care fac minimum de munca si nu sunt atenti la detalii.asa ca nu te mai oftica.daca poti sa raspunzi frumos, fara sarcasm ok, daca nu zi ca sa stiu sa nu mai postez pe threadul "dumneavoastra".
|
Quote:
|
pai da si in pozele de la post sunt poze cum ai grunduit portbagajul.si eu am intrebat altceva si anume daca ai antifonat si capota portbagajului.caci daca ai facut si capota portbagajului ma interesa cum ai ascuns toata nebunia.
|
a nu capota de laportbagaj nu este facuta si nici nu cred ca o fac pt ca nu imi foloseste la nimic... wooferul meu este intern pus sa bata in masina asa ca nu da prea multa vibratie acolo.
|
schimbare de plan... nu o sa mai folosesc folia pt podea ma gandesc sa folosesc folie groasa de izolat terasa blocului
|
stiu ca e destul de grea.si nu cumva trebuie lipita la cald?adik cu arzatorul.
|
ba da o sa o lipesc cu un pistol cu aer cald... e mai grea da este mai groasa si mai buna zic eu..
|
u situ ce sa zic.e fol mai mult pt hidroizolatii,dar avand in vedere k e destul de groasa s-ar putea sa amotizeze vibratiile de esapament-asta fiind sursa nr. 1 de zgomot, dupa parerea mea.
|
am sa vad io ce cumpat.... tind spre cea si cu folie de aluminu in ia. pe masina urmeaza sa fie montati 800w deci vreau sa fie ceva gros sa reduca vibratia.
|
pai cu cat vibratia e mai redusa cu atat sunetul e mai clar.
|
pana la urma ce ai folosit?
|
3 Attachment(s)
nu am avut prea mult timp am reusit doar sa dau antifonul peste grund astazi iar maine tre sa ma hotarasc ce aplic peste.
|
acolo a pedalier e cumva o zona in care nu ai dat?sau de la ce se vede asa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning