![]() |
Re: [My Scoot] Aprilia SR50
Cam scumpe ledurile acolo :D
Eu cand mi-am facut stopul am dat 1 leu parca pe un led si au lumina puternica . Noaptea se vede rosu pe jos :D App , frumos scuterul :D , l-am mai vazut si pe scuteristi ;) ps: pt stickere https://forum.4tuning.ro/101-bazar-au...kere-auto.html :D |
da ... bantui si pe acolo ... dar de la inceput pe 4tuning am fost ... stau pe unde este mai multa discutie :)
dai la pagina 2 sa vezi cum arata angelu cu "crestaturi" .... doar de proba |
trimite'mi printr'un pm id tau... si vezi ca acele crestaturi se fac si cu cutitu.. asa am auzit... incearca nu te costa nimic
|
am o smekerie mai buna de a face... o chestie cu care se taie tevile henco :) merge f usor cu aia
|
am fost si am cumparat 4 leduri albastre si 2 rezistente dar faza e ca nu stiu cum sa le leg in serie :)
|
Frumos..bafta cu el si ai grija la cati mai multi km!!!!
|
4 Attachment(s)
revin cu cateva poze cu unul din cele 2 inele aproape gata:D ... mai trebe sa pun ceva pe o parte ca lumina sa bata doar intr-o parte
ce ziceti :> ? |
Mijto,materialul este bat din ala de jaluzea?Asa am facut si eu mai demult dar alb!!:)
|
da :) din practiker
|
doooooamne e crima rau de tot!!!Daca erau albe erau excelente!Acum sa vedem cat tin si ledurile.....am inteles ca se ard in scurt timp;)
|
nu se ard mai .... am pus rezistor pe + de 320 ohmi ... peste cat zic ei ca trebe ca sa lumineze putin mai slab dar sa reziste mai mult ... nu se va arde am probat pe bateria de la masina :D
|
Quote:
app, foarte faine ledurile, super fain au iesit. Bafta ;) |
de pe scuteristi :)) dar am zis sa nu fac reclama :P
da si am fost si prin arad :)) acum 2 ani ca de acolo am luat scuteru din targ ... de la un tigan :)) |
ce scula e aia cu care ai crestat?
|
o chestie cu ce se taie tevile henco ... am stat jumatate de ora la un inel sa iasa crestaturile perfect :D dar a meritat
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:30. |
- Copyright 2026 4Tuning