![]() |
Re: Noutati scara 1/24
Eu nu am gasit varianta New Ray pe eBay. :-?
|
Uite aici.
|
Tgreadul asta nu a mai fost "sters de praf" de luni bune. Mi se pare destul de important, avand in vedere ca exista un thread de 1/18 news. Deci, nimic nou 1/24?
|
pai aici pe forum sunt mai mult colectionari de 1/18...
machetele 1/24 sunt mai nesemnificative daca le putem zice asa.. |
Ca sa reinviem topicul:
Noutati de la Welly -PORSCHE PANAMERA S -VOLKSWAGEN SCIROCCO -LAMBORGHINI GALLARDO LP560-4 -BMW X6 + altele la care scrie "coming soon" de cateva luni bune:sad: |
In sfarsit...threadul a inviat! :lol:
Foarte interesant ce noutati are Welly, mai ales LP560 si Scirocco (pacat sunt "coming soon"-uri :sad:) |
Quote:
astea chiar sunt vesti bune!! dabea astept sa apara[mai ales lambo si scirocco] |
Quote:
Vad ca incepe Welly sa faca machete bune, am luat de la ei un Jeep Wrangler Rubicon si am fost surprins cat de bine e lucrat(motor si exterior). Plus noile modele aparute:clap:(nu ma asteptam sa faca cineva X6). |
15 Attachment(s)
uiteati baieti..pun eu niste poze cu noutatile welly...
cateva din ele sunt chiar foarte misto..insa astea welly se gasesc mai greu.. la maisto sau bburago nu ne spune ce vor scoate pe piata...vom astepta si vom vedea.. |
Ce-i cu Corvette-u ala? E cumva C6?
|
Alea cu bulina galbena sunt noutatile "vechi". Cele cu bulina gri sunt modelele noi. Cel mai bine ar fi sa intrati pe site-ul Welly si sa vedeti toate modelele (au destul de multe anuntate).
|
Acolo scrie si NEW in bulinele gri... adica sau lansat... sunt noi... XF,Gallardo LP560-4 si MiTo.
|
am vazut azi in real targu mures o colectie noua old friends ,nu mai stiu sigur dar cred ca erau maisto ,eram modele ruginte ,are cineva un beetle aici pe forum ,in magazin erau beetle ,mustang 66' ,vw hippy van si inca ceva....nu mai retin -70 de roni
|
Quote:
|
stiti cumva cand apare opel corsa opc?:D...sau daca a aparut o pagina de web de unde pot sa il iau?...imi cer scuze nu am timp de cautat:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning