![]() |
Re: Audi A4 B5 1.8
ok deci...in primul rand nu ma pasioneaza deloc nr d Bylgaria....asa si eu puteam sa o inscriu p a mea acol si nu ma costa asa....
iar apoi zi cat esti dispus sa dai fara suparare si gata.....nu se intampla nik d imi este convenabil ok d nu nu...insa pretul d 4700este numai acu si cash...la variante este alt pret(5300ultimu ultimu)insa acu as avea nevoie mai mare d bani.... |
pai omule mai mult de 500 de euro nam de unde , si nu cred k jignesc pe nimeni cu suma asta
|
mda....deci sa fim seriosi!!!!nu ii vb d jignire....dar na nu commentez nik dar nici macar nu ma gandeasc,numai inmatricularea ii peste 1000 d euro,si o fi ea mai tanara cu 3 ani daca nu ma insel sau cat o fi dar audi ii audi si opel ii opel....vectra b la motoru tau d 2000 iei max max 3500 neinmatriculat,sincer
in fine bafta la vanzare... uuuup pt audisor |
hai up....varinate pisica 318is si dif.....sau golf 4 si bora tdi neinscris schimb p schimb
sau ofer 2 masini p un e46d cv mai frumusica:D sau URGENT cash 5200 la variante 5jumate |
6 Attachment(s)
detaliile raman asa:d...318is si +dif sau bora golf 4 tdiinscrise si dif din partea mea sau neinscrise schimb p schimb
sau e46 tot asa diesel numai si numai +inca cv poze informativ...garantez k in realitate arata mai bine....(nu pre aii fotogenica:))...) |
hai sus cu ea...inca valabi....mai mult cash 5200
sau variante bora golf 4 tdi chiar si neinmatriculate sau inmatriculata si ofer dif sau 2 masini..... deasemenea si e46d |
arunca o privire aici:) https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/103710-schimb-bmw-325i.html
|
hmm...nush zi u cum facem arata bine pisica insa cu e36 fac variante numai in cazul in mare raman si cu bani.....schimb p schimb nu...e46 bora golf 4 tdi ofer dif sau 2 masini
|
Quote:
|
si un mic up....au aparut ofertantii:D......care da mai mult masina pleaca;)pana acu am 5100
deci 5100 odata 5100 d 2ori.....cine ofera mai mult?!:D...... sus cu ea |
Topicul se poate inchide......am dat d niste oameni seriosi,cu oferta serioasa ba chiar la asteptariile mele asa k masina pleaca la Lugoj.....
km fara numar si fara incidente pt noul proprietar eventual cine mai viziteaza threadul aceasta si pana nu inchide un moderator is in cautare d bora,e46 diesel......99-2001......astept ofertele |
.......vesti noi
se redeschide treadul!!!oameni neseriosi k azi k maine si bla bla tot asa pana la urma masina inca ii la mine...nu regret daca iau p ea cea c ii bine daca nu nu deci un up cash 5300 sau variante bora e46 diesel(schimb p schimb cu neinmatriculata) |
3 Attachment(s)
mai 1-2poze curata,spalata si una mai veche.......
considera-ti si un up:D |
tot la vanzare ?
nu sa legat cu oamenii din lugoj ? |
mda....inca la vanzare....parea legat insa oameni neseriosi....dadeau p grabitii si etc poveste lunga.... si apoi k ar mai vrea sa vada alta masina si faze....
in fine bine k nu o ajuns masina p mana lor deci Up......e46 diesel sau bora tdi (si cu neinscrise)sau ofer cv dif.....sau dau 2 masini |
| All times are GMT +2. The time now is 13:37. |
- Copyright 2026 4Tuning