![]() |
Re: 4T 3D Car Battle Special Edition 6
Quote:
este un concurs de 3d, vorbim de randari, nu photo edit. |
k, ca sa stiu sa nu fac vreo prostie:D
|
daca nu ar fi regula aceasta eu si inca cativa am putea participa cu 10 masini
si nu este deloc corect fata de ceilalti, poate unul munceste 2 luni sa faca o masina, iar altul care o are deja facuta, intr-o saptamana isi repara greselile si hop, ia saltat premiul celui care a muncit 2 luni, intelegi problema ;) |
aici te contrazic... cu ceva nu conteaza cat ai muncit ori 2 luni ori o sapamana ca daca faci ceva bun il faci oricum... sau viceversa
nu cred ca ar avantaja pe cineva cu ceva asta... pana la urma tot ideea conteeaza si prezentarea nu poti spune ca iese mult mai bine ca o face intr-o saptamana ca avea baza deja facuta... decat daca ar face una in 2 luni e acelasi lucru poate ca ar fi mult mai avantajat si ar iesi mult mai bine decat cea in 2 luni... pt ca in acel timp tot exerseaza lucrand la ea... nivelu nu creste peste nopate ;) |
te sustin ruver;)
|
Quote:
de exemplu la rx 7, te apuci faci eleronul ala mai mic, mai faci mici retusari pe ici pe colo si gata, ai pus-o de un loc pe podium, si asta doar in 2 zile e corect ? ce zici ? |
nu ai inteles ce spuneam nu ere vorba despre masin care au fost prezentate sau cu care s-a mai participat la vre-un concurs... (iar incelegi ce vrei u) ma refeream la masina ca o ai deja modelat mai de mult sau inceputa mai de mult... restu umpli si u golurile la ce vroiam sa spun
|
Quote:
nu ma refeream in special la masinile care au participat ! ala a fost doar un exemplu pentru ca nu imi venea in minte alta masina de a ta. :rolleyes2 gandestete la alta masina de a ta care o ai deja terminata, nu stiu .. una oarecare... si gandestete ca am dat exemplu cu aia .:rolleyes2 |
ma bag si io ;)
|
eu si asa daca am sa particip particip cu 1 si buna... ;) nu sunt genu
|
Quote:
|
Intru si eu.
Merci! |
e vreo problema daca schimb farurile cu altele de alta forma ?
|
daca masina este la alegere atunci ....intru si eu .....as vrea sa stiu si eu pana cand se pot pune pozele???.multumesc
|
Quote:
REGULAMENTUL Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning