Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Adrenalin Team Ploiesti! (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/110192-adrenalin-team-ploiesti.html)

alex2see 25-02-09 14:22

Re: Adrenalin Team Ploiesti!

si ai lovito prin vest am impresia ca era opel

sau tu stai prin vest

Zycu_tao 25-02-09 14:24

Quote:

Originally Posted by alex2see (Post 2099330)
si ai lovito prin vest am impresia ca era opel

sau tu stai prin vest

am avut accident pe domnisori era o supernova albastra cu niste jante misto

Chelooo 25-02-09 14:26

ZIcule..... nimic nu faci bine! pui poza cu masina pe partea busita! sa te alerg !!!

Zycu_tao 25-02-09 14:30

Quote:

Originally Posted by Chelooo (Post 2099340)
ZIcule..... nimic nu faci bine! pui poza cu masina pe partea busita! sa te alerg !!!

atunci da-mi poza pe mess sau pune u singur ... oricum nu se vede :d shi e mai sport asa :))

Chelooo 25-02-09 14:33

Quote:

Originally Posted by Zycu_tao (Post 2099348)
atunci da-mi poza pe mess sau pune u singur ... oricum nu se vede :d shi e mai sport asa :))

Sa vezi ce te prind eu prin oras, te troznesc in usa si apoi sa te vad sport si pe tine!

Zycu_tao 25-02-09 14:35

Quote:

Originally Posted by Chelooo (Post 2099360)
Sa vezi ce te prind eu prin oras, te troznesc in usa si apoi sa te vad sport si pe tine!

hahaha nu ma prinzi :p

alex2see 25-02-09 14:36

Quote:

Originally Posted by Zycu_tao (Post 2099348)

taci din gura ca acum imi aduc aminte de tine ....esti blond cumva asa si masina o aveai si in 2007
veneai pe la sala in tromba pe acolo

daca da ......
stii cate pulii ti ai luat in cur mai fortat sa ma urc pe bordura o data si de nu te am injurat

da orcum mi a trecut si cred ca si tie ca atunci iti luasei permisu si era normal sa fii impresar

bogdan_wrc 25-02-09 14:36

Quote:

Originally Posted by barladi (Post 2099244)
Eu sunt la al 3 soft si urmeaza al 4 ca tot un sunt multumit

si eu tot te bat :P

Zycu_tao 25-02-09 14:40

Quote:

Originally Posted by alex2see (Post 2099374)
taci din gura ca acum imi aduc aminte de tine ....esti blond cumva asa si masina o aveai si in 2007
veneai pe la sala in tromba pe acolo

daca da ......
stii cate pulii ti ai luat in cur mai fortat sa ma urc pe bordura o data si de nu te am injurat

da orcum mi a trecut si cred ca si tie ca atunci iti luasei permisu si era normal sa fii impresar

Se poate , da sunt blond :d pe bordura la sala acolo pe alee? eu nu pot sa imi aduc aminte

alex2see 25-02-09 14:43

pai tu nu iti aduci aminte ca nu ai atins geanta cu bordura in schimb eu imi aduc aminte ai venit tare si nu ai bine voit sa incetinesti si sa lasi timp la dispozitie ca sa se poata urca usor si a trbuit sa topai in bordura

in fine masina sa vandut si tu cred ca ti ai revenit

toate bune gata ca iar vine santuz sucarit

barladi 25-02-09 14:44

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 2099375)
si eu tot te bat :P

Plm.....e S3.=150-160 kg in minus, roti ca la carte, intercooler marit, MAF bun, furtun siliconic admisie.......mai erau?......oricum..spor la modificari si mai mult :D

Zycu_tao 25-02-09 14:46

Quote:

Originally Posted by alex2see (Post 2099394)
pai tu nu iti aduci aminte ca nu ai atins geanta cu bordura in schimb eu imi aduc aminte ai venit tare si nu ai bine voit sa incetinesti si sa lasi timp la dispozitie ca sa se poata urca usor si a trbuit sa topai in bordura

in fine masina sa vandut si tu cred ca ti ai revenit

toate bune gata ca iar vine santuz sucarit

Ok3 imi cer scuze pt janta ta :) sal

Chelooo 25-02-09 15:11

La offtopic ul care s-a creat sigur vine shantzu si ne pune la zid pe toti si ne impusca cu ak 47-le furate :D

shantzu 25-02-09 16:22

Frate ce e aici ? Daca continuati cu discutii despre softuri si borduri , inchid topicul si nu il mai vedeti deschis prea curand !

mihaistan 25-02-09 22:14

Multumesc baiatului cu peugeotu ! revansa vine in cateva zile ;) nu va speriati !(d`eh asa e cu babele:)) )

All times are GMT +2. The time now is 22:34.

- Copyright 2026 4Tuning