![]() |
Re: Adrenalin Team Ploiesti!
si ai lovito prin vest am impresia ca era opel
sau tu stai prin vest |
Quote:
|
ZIcule..... nimic nu faci bine! pui poza cu masina pe partea busita! sa te alerg !!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
taci din gura ca acum imi aduc aminte de tine ....esti blond cumva asa si masina o aveai si in 2007 veneai pe la sala in tromba pe acolo daca da ...... stii cate pulii ti ai luat in cur mai fortat sa ma urc pe bordura o data si de nu te am injurat da orcum mi a trecut si cred ca si tie ca atunci iti luasei permisu si era normal sa fii impresar |
Quote:
|
Quote:
|
pai tu nu iti aduci aminte ca nu ai atins geanta cu bordura in schimb eu imi aduc aminte ai venit tare si nu ai bine voit sa incetinesti si sa lasi timp la dispozitie ca sa se poata urca usor si a trbuit sa topai in bordura
in fine masina sa vandut si tu cred ca ti ai revenit toate bune gata ca iar vine santuz sucarit |
Quote:
|
Quote:
|
La offtopic ul care s-a creat sigur vine shantzu si ne pune la zid pe toti si ne impusca cu ak 47-le furate :D
|
Frate ce e aici ? Daca continuati cu discutii despre softuri si borduri , inchid topicul si nu il mai vedeti deschis prea curand !
|
Multumesc baiatului cu peugeotu ! revansa vine in cateva zile ;) nu va speriati !(d`eh asa e cu babele:)) )
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:34. |
- Copyright 2026 4Tuning