![]() |
Re: My Cupra R
Quote:
Brake Horse Power :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Buna asta, cred ca printre cele mai amuzante, Cai putere de frana !! :))))))))))))))))))))) |
Quote:
|
Quote:
On topic: faina masina...bafta cu proiectul si la cati mai multi`` Brake Horse Power``:twisted: |
Chiar asa se spune...brake horse power (bhp) , ce ti se pare asa amuzant? Si e puterea masurata la volanta.
|
salut baieti , nuprea am avut timp sa mai intru pe forum ,dar se vede a devenit chiar putin amuzant :-)
nu am facut mai nimic la masina chiar am pus valva bosch inapoi in locul celei forge split-R . deocamdata sunt fericit cu ea asa standard. duminica merg la AMD rolling road day unde se strang multe cupra in special modelul meu,abia astept sa vad ceva modificari serioase acolo. o sa fac ceva poze sa le pun aici . merci pt aprecieri cu respect Dan |
Facea figuri forge-ul de ai renuntat la el?
|
nu , deloc chiar era misto , dar cum am spus mi sa aprins becul de la emisii si nu stiam ce este , am schimbat bobine si buji , aparea si catalizatorul mai mult prosti, si am pus-o inapoi la standard. poate am intrat in panica putin si de aceea am scos-o si vandut-o.
poate o sa iau un forge 007 normal sa i pun mai tarziu. bafta |
cineva interesat in niste jante cupra R
Ronal 18inch am 4 de vanzare ast oferte bafta la toti Dan |
cineva interesat in niste jante cupra R
Ronal 18inch am 4 de vanzare ast oferte bafta la toti Dan |
sal
super tare masinuta ta! daca mai ai jantele de cupra, zi-mi un pret si cum as putea sa intru in posesia lor bafta!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:19. |
- Copyright 2026 4Tuning