Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   VW Scirocco vs. Alfa Romeo Brera (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/109841-vw-scirocco-vs-alfa-romeo-brera.html)

Lecca 17-02-09 19:43

Re: VW scirocco vs Alfa Romeo Brera

era ultima creatie ca design, d'asta am folosit termenul de apogeu, nu in sensul de cel mai bun :P . ideea era ca designul european a ajuns sus per ansamblu cu oameni ca Da Silva, care au reusit sa creeze un design asa frumos si pt VW. deja la alfa nu mai e o surpriza ca e atat de frumoasa :P

p.s. desi sunt un fan scirocco am avut bunul simt necesar sa spun ce e destul de clar. imi pare rau insa pentru naivitatea unora care spun ca scirocco e urata... are linii generale similare cu brera (practic acelasi designer ce pana mea) e chiar aiurea sa spui, brera e frumoasa dar scirocco e urat da'l draq. tre sa fii tont. ;)

Sindrom 17-02-09 20:08

Da da da la italieni una e sa faci pentru tara ta si una e sa faci pentru neamt:P. N-ai sa vezi un italian care sa faca masina mai frumoasa pentru altii decat pentru tara lui, chiar cu toti banii din lume.

Ma uitam si eu, noi ce naiba comparam aici, design design, dar totusi ne uitam si la pret indiferent de motorizare.

Dr3adLorD 17-02-09 20:27

votat scirocco. are un feeling aparte:-)

MR.STILO 17-02-09 20:29

designerii italieni au fost mereu cei care au lansat moda(ca si in vestimentatie)si au lucrat pt " case "celebre din toata lumea! asta e linia hatch actuala ! bineinteles,votez Alfa8)

zGb 17-02-09 21:50

n-ai cum s-o dai cu alfa vis-a-vis de design...desi imi place foarte tare scirocco, votez brera

robertinho 17-02-09 22:33

...am votat brera, designul italienesc e in general foarte tare

procee'der 17-02-09 23:33

Votat Brera si eu dar oricum si Scirocco arata superb. Alfa are ceva aparte care atrage fara sa vrei. Nu am vazut decat Scirocco live.

tracky 17-02-09 23:37

Fata la alfa e tare dar spatele e nasol tau . de asta am votat cu scirocco

DarkJEDI 18-02-09 00:29

brera are multe nebunii in plus fata de sciroco in afara de design, desi multi trec peste ele: motor mai placut la ureche, electronica de la englezi, suspensie, directie, interior si zic eu ca un 3.2 v6 e mai fiabil decat un 2.0 turbo L4. deci Scirocco nu are in avantaj fata de brera decat cutia de viteze, care nemtu a facuto foarte bine si e si DSG. scirocco arata foarte frumos , dar brera e ceva special.

BTW Walter da Silva nu e portughez?

Spark 18-02-09 00:35

parca era vorba strict de design, nu de electrice, motoare, dotari suplimentare etc

aleks 18-02-09 01:04

Quote:

Originally Posted by DarkJEDI (Post 2077073)
BTW Walter da Silva nu e portughez?

e născut în '51, în Lecco, Italia...

eddycdk 18-02-09 07:23

vot pt Scirocco!
mi se pare mult mai elaborat si mai bine gandit!

Lecca 18-02-09 07:37

nah belea, e de'al meu asta din Lecco :lol:

DarkJEDI 18-02-09 10:25

imi cer scuze dupa am vazut ca era vorba doar de designul exterior. Walter da Silva e nume portughej/brazilian sigur, dar faptul ca a fost nascut in italia nu neg .

skoda boy 18-02-09 10:37

Chiar daca sunt fan vag nu pot sa nu aleg alfa...e pur si simplu SUPERBA

All times are GMT +2. The time now is 08:10.

- Copyright 2026 4Tuning