![]() |
Re: ABT AS5-R vine la Geneva
Foarte reusit!
|
sincer as putea sa traiesc si fara falcile alea enorme de pe S5.
|
foarte reusite modelele... inca o data dovada k cei de la ABT sunt baieti seriosi
|
imi plac vw si primul audi....nu stiu de ce....imi place cum se imbina toate elementele intre ele....
|
2 Attachment(s)
ABT AS5-R: Noi detalii oficiale
Dupa ce saptamana trecuta ne-a anuntat ca in Geneva va prezenta noul AS5-R, tunerul german ABT Sportsline a dezvaluit astazi noi detalii in ceea ce priveste aceasta creatie. Noul ABT AS5-R are la baza modelul Audi S5 si beneficiaza de 510 cai putere, spre deosebire de cei 354 pe care ii dezvolta in standard motorul V8 de 4.2 litri. Cu atata putere la bord, ABT AS5-R accelereaza acum de la 0 la 100 km/h in 4.5 secunde si atinge o viteza maxima de 292 km/h. Pe langa aceasta crestere de putere, coupe-ul german a primit si o noua suspensie dar si un sistem performant de franare. In plus, tunerul german a operat si o serie de modificari exterioare, ABT AS5-R venind acum cu o caroserie in doua culori, un nou body kit si jante pe 20 inci. |
mult mai frumoasa in combinatia alb-negru...jantele sunt superbe! cat despre motor...jos palaria! :)
|
arata foarte bine...
|
intotdeauna au fost reushite modificariile mashinilor aduse de ABT,dar nu-mi place k folosesc acelashi model de jante.
|
Interesant dar nu da pe spate, de apreciat performantele :rolleyes2
|
ABT...spune tot!!!
|
frumosa combinatie de culori ... app 300km/h v.max .... interesante configuratii ...ABT ne uimeste inca o data
|
Nefericite culori, mai bine era cu negru...
|
off topic: frate a inebunit toata lumea cu two-tone acu' toti isi fac masina in 2 culori
on topic: nebunie curata, superb body kit, pacat ca au dat cu mucii in fasole cu paint job-ul asta.... |
performante ca performante da...uite cum arata :yikes:
|
AWESOME!!! Superb modelul asta!! Si jantele parerea mea e ca se potrivesc perfect cu masina. Felicitari ABT
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning