![]() |
Re: Marea intalnire VW GOLF 4 exclusiv.
Lumee... Treceti la vot, ca sa avem timp sa stabilim o data viabila!
|
da unde putem vota??
|
aici draga...
|
Re: Intalnirea exclusivista Golf IV
eu unul am votat sibiu dar nu m-ar deranja nici cluj unde am inteles ca va fi un show (parca djhojd zicea pe alt topic) la care as vrea sa particip [asta daca termin masina pana at] . cam cand se anunta acest show? stie cineva?
|
..pai hai atunci sa facem senzatie 8) ...mergem si la show :twisted:
|
e cam greu cu timisoara... :( e distanta si ff mare... :|
|
1 Attachment(s)
eu zic k ar fii beton transfagarasanu......i-am vazut pe tovarasi cu mk1 si mk2 asta vara era o reuniune adevarata si e chiar frumos .....mergem si stam acolo cu corturile daca e nevoie sa ne si cunoastem mai bn .....si daca se stabileste ceva eu oricum vreay sa merg oriunde ar fi ..poate ne intalnim noi astia din buc. si mergem cu toti inspre locul stabilit:peace: si poate o punem si de un gratar pe fagaras
|
o initiativa interesanta la care subscriu si eu.
sighisoara sau sibiu... |
Quote:
|
Transfagarasanu este frumos rau adevarat singurul lucuru super naspa este drumul de pe partea cu, Curtea de Arges care este plin de cratere pe partea cu Sibiul este extraordinar.
|
Pana la urma cum a ramas? Se mai face ceva? Undeva? Candva?
|
------ haideti baieti sa stabilim o data sa ne pregatim k vine acum caldura si ne intalnim iar la < bila-ikea-casa poporului -sau mai stiu eu unde>.........
|
sibiul e cel mai tare, politia e cu noi (ex: 21 martie la aerolport )si sunt multe locuri faine pe aici !si eu votez tot pt sibiu.
|
ar fi misto la Cluj!
|
Salut!
Uitati ce propun eu. Sunt de acord ca locul de intalnire conteaza si el, insa in opinia mea cel mai mult conteaza data (perioada) in care s-ar putea intalni proprietarii de Golf 4. Eu zic sa stabiliti, prin vot, sau de comun acord, cum vreti, in cele doua zile importante ale anului: 1 Mai si 1 decembrei (Ziua Nationala). E mai toata lumea libera si dispusa la mici plimbari, cu gagici, cu chef de viata, ceva misto. De 1 decembrie la munte (Predeal, Sinaia, Busteni, Brasov, Sibiu, Valcea, Bistrita, Cluj, si lista poate continua) si de 1 Mai (de Ziua Muncii) pe litoral pe undeva (Costinesti, Neptun, Eforie, Jupiter, Vama Veche, Constanta, Mangalia, etc). In functie si de vreme, bineinteles ca se poate opta si pentru alta localitate. Astfel putem alege de la an la an o alta localitate si lumea ar fi poate mai multumita. Luati-o doar ca o propunere, nu tin mortis la opinia mea. Ma abtin de la a propune o localitate anume, pentru ca stiu ca voi face o propunere subiectiva si nu vreau asa ceva. Daca dau un rating de 5 stele la topicul asta (pentru ca momentan nu are) sper sa nu se supere nimeni. Nu inteleg un singur lucru la topicurile acestea doua cu intalnirile exclusive de Golf 4. De ce sunt 2 topicuri cu acelas subiect, din moment ce acesta a fost deschis primul ("Marea intalnire VW GOLF 4 exclusiv" deschis de Decodat) si a avut succes suficient. Daca ideea lui Decodat a fost buna, nu era suficient un singur sticky? Sau cum trebuie procedat: aici discutam si dincolo votam? Intreb, pentru ca nu imi dau seama de ce sunt doua topicuri cu aceeasi tema. Poate e cineva dragut sa ma lamureasca si pe mine. Note: au fost doua topicuri deschise din greseala. Acum s-a remediat aspectul :) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:25. |
- Copyright 2026 4Tuning