Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Īntāmplări cu Poliţia romānă ! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/109267-intamplari-politia-romana.html)

B 52 AEV 14-02-09 02:01

Re: NU POZA MASINA POLITIEI!!!

nu...avea dreptate ... chiar am avut o altercatie cu "var-su" in trafic ... i`am adaugat provizii in frigider pt ca imi taiase fata ... dar asta e alta poveste ... oricum ... cu prima ocazie imi iau o camera ascunsa (nasture ...pix...etc...) si un microfon ... si sa vedem atunci ... poate cine stie ... imi da garcea mie spaga sa sterg filmarea ? :)))))

B 52 AEV 14-02-09 02:49

Re: NU POZA MASINA POLITIEI!!!

Daca ai fi locuit in Constanta ... l-ai fi cunoscut si tu pe politistul X (nu dam nume...) care este baiatul lu` tata ... (din nou nu dam nume...) ... care are un Vento VR-6 inscriptionat "POLITIA RUTIERA" cu girofar cu tot ce este necesar ... si acum .. cu ce nu este necesar : bari custom made, angel eyes, folii, xenon, stopuri fumurii, jante, evacuare zgomotoasa, care i-a luat talonul unui prieten pentru .... stopuri fumurii ... Deci raman de parere ca singura solutie pt a scapa de mizeriile care se intampla la noi in tara ... e sa plecam din ea ... pentru ca romanul din "c*rva" si "hot" nu se schimba niciodata ...

sper ca s-a inteles semnificatia cuvantului de mai sus ... si nu voi fi sanctionat pt el ... in cazul in care nu se accepta ... va rog editati ...

morpheusmaster 14-02-09 12:42

Re: Īntāmplări cu Poliţia romānă !

:) Stiu pe Gaborescu ala cu masina modificata...am auzit ca ar fi baiatu lu tata dar auzisem si ca era baietzas...na...acuma...tu stii mai bine ca esti de acolo. Oricum....si eu astept sa imi fie recunoscuta masina si persoana "ca tu esti ala care pe 4tuning :))"...mai dai in spuma marii de cocalari (unii) :) Cunosc si oameni cu cascheta. Am scris oameni ;)

aleks 16-02-09 14:05

Nu vreţi să reveniţi la topic, vă rog frumos?

morpheusmaster 18-02-09 01:38

http://stirileprotv.ro/exclusiv/stir...-ce-crezi.html

INCREDIBIL!!! ....ce mai putem vedea in curand??

Maine va spun ce am patit in seara asta...cum era sa fiu calcat PE TRECERE!!! de o masina a politiei care a intrat in intersectie...cu spatele!!! si teoretic si practic ei nu cred ca mau vazut...ca eram si eu acolo umil cetatea pe verde...pe trecere...singur la ora 11 noaptea pe strada...oricum interesant..va spun maine...

P.S. Ce e drept e drept...si mie in GTA cand mergeam cu masina politiei imi placea sa pun sirena ca sa am cale libera...si imi placea, ma simteam bine sa vad asa cum toate masinile se dadeau din fata mea...(fac o paranteza...sper ca vati pris ca scriu la panarama...partea cu GTA...) ma simteam REGELE SOSELELOR...acum va dati seama ca asa sunt si acesti politisti de la rutiera...ADEVARATII REGI AI SOSELELOR...auziti la ei RESPECT SI VOCABULAR fata de participantul LEGAL LA TRAFIC!!!

Din nou...RUSINE PR!!!

Slim29 18-02-09 19:39

pt politia romana .. multa rusine ...

RoByNeT 19-02-09 22:34

lu ala din stanga i se vede fata .... si automat se gaseste cu cine era pe tura ... dar ce sa zica si sefu "politiei" ca nu li se vede fata in filmare ... niste nenorociti ....

dolb 23-02-09 20:19

vesti bune! Omul care a pozat masinile de politie stationand ( cazul din targoviste ) i-a dat in judecata si a castigat! gaborii si-au pierdut slujbele! Din pacate si omul cu pricina si-a pierdut slujba! era angajat la primarie..functionar..ceva de genu

Mustang 23-02-09 20:30

Logic ...

Victor_Is 23-02-09 20:35

o palma pentru nenea Garcea...sa se trezeasca la realitate...nu mai suntem in epoca aialalta

scturoag 28-02-09 18:38

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2093855)
vesti bune! Omul care a pozat masinile de politie stationand ( cazul din targoviste ) i-a dat in judecata si a castigat! gaborii si-au pierdut slujbele! Din pacate si omul cu pricina si-a pierdut slujba! era angajat la primarie..functionar..ceva de genu

Foarte Bine ! speram ca de acum s-au invatat minte .... si sa nu se mai intample ...

All times are GMT +2. The time now is 23:43.

- Copyright 2026 4Tuning