Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   SPEEDLINE Club Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/10916-speedline-club-brasov.html)

FreaK_Bv 16-05-06 20:51

Re: SPEEDLINE

hmmm....in primul rand multumesc tuturor pasionatilor de cai putere,masini nazdravane,tuning si femei frumoase...cu ajutorul lor si cu ajutorul MANIAC MOTORS si SPEEDLINE(mai precis Catalyn si Bulan ;))) am reusit sa ne adunam aprope toti pasionatii din Brasov...sper sa reusim pana la urma sa facem totul legal si intr-un final la Brasov sa fie posibila organizarea de TuningShows,Legal Racing,SQ,DBDrag...etc...daca vom fi uniti totul este posibil...;)))

PS:Felicitari premiantilor...si nu numai...;))

Bigu 16-05-06 21:15

rog ca membrii clubului brasovean sa faca un efort si sa-mi trimita pe mail fiecare 2-3poze cu masina , in diferite ipostaze, close-up etc in vederea alcatuirii albumului de prezentare promis de mine! multzam! :) [email protected]

Horatiu 16-05-06 21:53

:lol: ti l-a facut cadou :D

Lucian 16-05-06 22:38

Frumos , frumos asa ... Eu unul ma bucur ca nova mea are o sora asa frumoasa . Sper ca in scurt timp sa existe o persoana desemnata sa se ocupe si de partea de forum de la www.speedline.3xforum.ro unde sectiunea Brasov chiar sufera de lipsa unei descrieri detaliate . E vaduvita de poze si detalii despre masinile din Speedline Brasov . Chiar ii lasati pe fratii vostrii din Speedline Bucuresti sa se simta singurei ? Si ... cam cand planuiti sa ne vedem mai toti ?

bob 17-05-06 12:04

:) :) :) deja nu mai am rabdare...

Lucian 17-05-06 15:03

Cine stie ... poate vine si trupa din Bucuresti .. macar asa ... sa speriem putin concurenta din BV .

Yackone 17-05-06 15:04

va asteptam cu bratele dechise si cu berea la rece;)

Lucian 17-05-06 15:24

5 Attachment(s)
Pun si pozele astea ca sa ne recunoasteti ... oricum am vazut ca se poarta. ;)

blondu_glf 2 17-05-06 15:37

daca trebuie neaparat sa plec la Buzau vineri......sunt motivat????Oricum....la bara olt sunt prezent:peace::peace::peace:

blondu_glf 2 17-05-06 15:58

dupa cum a mai spus si catalin.........sa lasam motivele de cearta de o parte pt ca toti suntem aici cu un scop........MASINILE.....asa ca :peace:

bob 17-05-06 16:02

voi stiti cum sa zice ca cearta fara bataie nu isi are nici un rost asa ca ... :):):):P
glumeam...

Flow 17-05-06 16:11

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2
dupa cum au mai spus si altzii.........sa lasam motivele de cearta de o parte pt ca toti suntem aici cu un scop........MASINILE.....asa ca :peace:

bine zici
bafta mare la toata lumea la curse si cai catzi mai multzi :!:

blondu_glf 2 17-05-06 16:14

Quote:

Originally Posted by Flow
bine zici
bafta mare la toata lumea la curse si cai catzi mai multzi :!:

multumim la fel ......;) ;)

Lucian 17-05-06 16:57

Quote:

Originally Posted by Flow
multzumim pt urari , da cam ce vrei sa zici ca restul baiezilor nu sunt de treaba :lol: :lol: :lol: :lol:

mai pune niste poze sa nu va pierdetzi cumva :lol:

Eu poze cu masini din Speedline pot pune ... ca doar ... AVEM CU CE ne lauda , nu ?

Lucian 17-05-06 17:18

19 Attachment(s)
Iata ce spuneam .....

All times are GMT +2. The time now is 00:42.

- Copyright 2026 4Tuning