![]() |
Re: SPEEDLINE
hmmm....in primul rand multumesc tuturor pasionatilor de cai putere,masini nazdravane,tuning si femei frumoase...cu ajutorul lor si cu ajutorul MANIAC MOTORS si SPEEDLINE(mai precis Catalyn si Bulan ;))) am reusit sa ne adunam aprope toti pasionatii din Brasov...sper sa reusim pana la urma sa facem totul legal si intr-un final la Brasov sa fie posibila organizarea de TuningShows,Legal Racing,SQ,DBDrag...etc...daca vom fi uniti totul este posibil...;)))
PS:Felicitari premiantilor...si nu numai...;)) |
rog ca membrii clubului brasovean sa faca un efort si sa-mi trimita pe mail fiecare 2-3poze cu masina , in diferite ipostaze, close-up etc in vederea alcatuirii albumului de prezentare promis de mine! multzam! :) [email protected]
|
:lol: ti l-a facut cadou :D
|
Frumos , frumos asa ... Eu unul ma bucur ca nova mea are o sora asa frumoasa . Sper ca in scurt timp sa existe o persoana desemnata sa se ocupe si de partea de forum de la www.speedline.3xforum.ro unde sectiunea Brasov chiar sufera de lipsa unei descrieri detaliate . E vaduvita de poze si detalii despre masinile din Speedline Brasov . Chiar ii lasati pe fratii vostrii din Speedline Bucuresti sa se simta singurei ? Si ... cam cand planuiti sa ne vedem mai toti ?
|
:) :) :) deja nu mai am rabdare...
|
Cine stie ... poate vine si trupa din Bucuresti .. macar asa ... sa speriem putin concurenta din BV .
|
va asteptam cu bratele dechise si cu berea la rece;)
|
5 Attachment(s)
Pun si pozele astea ca sa ne recunoasteti ... oricum am vazut ca se poarta. ;)
|
daca trebuie neaparat sa plec la Buzau vineri......sunt motivat????Oricum....la bara olt sunt prezent:peace::peace::peace:
|
dupa cum a mai spus si catalin.........sa lasam motivele de cearta de o parte pt ca toti suntem aici cu un scop........MASINILE.....asa ca :peace:
|
voi stiti cum sa zice ca cearta fara bataie nu isi are nici un rost asa ca ... :):):):P
glumeam... |
Quote:
bafta mare la toata lumea la curse si cai catzi mai multzi :!: |
Quote:
multumim la fel ......;) ;) |
Quote:
Eu poze cu masini din Speedline pot pune ... ca doar ... AVEM CU CE ne lauda , nu ? |
19 Attachment(s)
Iata ce spuneam .....
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning