![]() |
scorpion era convingator si fara poze. da acuma lucrurile stau altfel cu poze(dovezi). m50 2.5 24v stiam ca are 195 de cai stok. oricum scortpion are dreptate in ceea ce inseamna caii pe care potzi sa ii scotzi dintr-un motor.
|
Re:
Quote:
|
BMW...
1 Attachment(s)
UITE boule ce sa intimpla cu Subaru vostru haa..
Uite subaru STIdin 2.0 cu tot ce sa poate de facut are in el ce vrei ieste bagat in motor CAROCE FUL OPTIONS.ARE 720 de cai 0km-100km innnn3.40 sutimi da 402 metre in toata distanta e 8.76 sutimi hai sa vedem....heeeeeeee :lol: :lol: 8) |
Re: BMW...
Quote:
spui ca are 720 de ca !? Cum il opreste ca vad ca are franele standard sau probabil ca nu-l mai opreste ! |
BMW
Si asa se opreste imaginea e de vara aceasta acuma noi inca nam cu frine BREMBO ca sa vezi tu acuma..
|
:lol: :lol: veziti de treaba ma
|
va las in prostia voastra si minciunile voastre ! ca vad ca nu am cu cine discuta
|
eu stiu pe cineva care tine legatura cu baietii astia in moldova, si stiu meserie oamenii...
|
BMW
To:Turbo110:
Da bre teai gasit tu hitru si restu sunt prosti.. Vrei viteza dute cu sanii si pimbate le vale ai si tu inchipuire de DINO si gata.. Noua nu ne trebuie DINO si asa e clr cu totul.. Eu cred ca toata lumea din toate tarile converseaza si se ajuta chear din GERMANIA si UKRAINA RUSIA intele nu sta ca nebunul nu mai pe FORUM ROMINESC dute si mai vezi si lumea... |
Re:
Quote:
|
Re: BMW
Quote:
Afla ca nu sunt ratat care sta numai pe forum . Afla ca am cunostinte ii ceea ce tu numesti BMW tuning Afla ca am avut un BMW e30 pe care am schimbat 3 motoare 2.5 3.0 3.5 (csi - cu cutie alpina) tu continua sa minti lumea ca o sa gasesti unu care sa te asculte ! si am incheiat subiectu ! |
BMW
Asteapta vom vedea chind o sa veniti la noi..:) 8)
|
BMW
Macar dentii bateti recordurile la 402 metre si vom vedea ce faceti si cum mergeti heeeee...
Da si de ROMANIEA nam ciuda defel dar daca tu ai ceva treaba cu noi asta problemele tale si tigan ca tine nici nam ce face..:) |
Re: BMW
Quote:
|
Piticule, el e moldovean. Daca citesti mesajele scrise de el pana acum, o sa vezi ca a pocit alte cuvinte mult mai rau :)
scorpion_rd/Turbo110/Calin: va rog, continuati fara jigniri! scorpion_rd: if you don't understand romanian perfectly, I'll say it in english - NO MORE SWEARING! Don't argue anymore! Thank you! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:37. |
- Copyright 2026 4Tuning