![]() |
Re: ACCELERATE PROJECT
In viitorul apropiat o sa puteti vedea poze cu masinile tuturor mrmbrilor :-D
|
acest club este un club al viselor toti membri acestui club am visat de mici sa avem aceste masini si sa fondam un club auto... se pare ca incet incet visele n-i se indeoplinesc :)
|
12 Attachment(s)
Quote:
In ciuda frigului care a fost la BV weekendul acesta tot am fost la raliu... Attachment 835012 Attachment 835013 Attachment 835014 Attachment 835015 Attachment 835711 Attachment 835712 Attachment 835017 Attachment 835016 Attachment 835023 Attachment 835024 Attachment 835025 Attachment 835026 nice...nu-i asa :D |
ma oftic ca am fost de servici , faceam si eu prezenta ...
|
1 Attachment(s)
Din pacate nu am luat parte decat la aceasta super-speciala... principalul impediment fiind reprezentat de catre conditziile meteo.
Fain viraj ce-i drept si spectaculos totodata ... dar cam frig dupa cum am precizat, mai sus. Asteptam cu totzii sa se indrepte vremea si sa putem pierde mai multa vreme in jurul masinilor :D Attachment 835677 |
...eu unul sa-mi pun jeantele :shock: ca sunt satul de alea de 15" "tabla"...evident.
|
Fain de tine...macar sunt de 15...eu am table de 14 :-))
Abia astept sa-mi fie livrate jantele.... |
Aaaaa...si ca sa nu ziceti ca nu v-am anuntat din timp. Duminica mai pe seara asha facem o iesire..asa ca toti membrii sunt rugati sa se prezinte. pentru ora si locatie astept sugestii.
|
ma baieti nu stiu ce sa ma mai fac imi vine sa ma urc p pereti cand ma gandesc ca am 3 masinutze si 3 luni de stat p dreapta din cauza unu imputit de radar ascuns intr-o dacie logan albastra parcata intr-un peco...
|
Mda...politzia romana....aceste 2 civinte spun absolut tot.
|
ar trebui sa stringem fonduri pt ajutarea institutiilor cu handicap de la noi din tara...
|
Quote:
Sry 4 u... PS: angajeaza-ti si u un sofer, sau 3. ;) |
Just for information.
Am facut rost de lista cu radarele fixe din Brasov: 1. Centrul comercial Schneid stalpul nr 13 Electrica- chiar la intrarea in curte 2. Str Harmanului intre podul triaj si pasaj fundatura harmanului - pe partea dreapta spre SF. Ghe in dreptul CD CFR,la 100m inaintea SC Sere pepiniere CFR - pe partea stanga dupa intrarea in SC Sere pepiniere CFR 3. Saturn directia Complexul mare-Gemenii partea dreapta la imobilul nr 11 4. Saturn in dreptul scolii 10 ( Orizont 3000 ) 5. Darste fabrica de bere: - pe partea dreapta in dreptul SC IATSA - pe partea stanga la 30 m de intersectia cu acces industrial http://www.radarefixe.ro/radare-came...udetul-brasov/ |
1 Attachment(s)
Quote:
Salut, Vin si eu cu prezentarea masini mele... VW Golf 3 : An fabricatie 1997, motor diesel 1,9 GT TDI, 2 usi. Imbunatatiri tehnice: - Inlocuire Turbosuflanta + Intercooler - Blow-Off - Resoftare ECU - Suspensie sport - Jeante 15", anvelope 50/215 - Evacuari complete sport - Putere 130+ CP Imbunatatiri obtice: - Stopuri after-market - Faruri after-market - Praguri fibra - Folii Llumar Imbunatatiri audio: - HU : JVC KD 400 - Speakers: Pioneer - Sub: Pioneer Attachment 837310 |
4 Attachment(s)
|
All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2025 4Tuning