![]() |
Re: Verzitura mea CT-99-GHE
sefu daca nu mai merge desurubat cu cheia il tai usor cu panza si ii faci asa o cruce pe capul surubului si incerci cu o surubelnita in stea buna si ii bagi ori degripant ori lichid de frana mult si il lasi sa fie rece galeria neaparat.bafta.
|
sau cel mai bine il tai cu flexu si gata ...:-)
|
o sa incerc sa tai cu panza, flexul e ultima metoda pe care o sa o aplic..mi-e sa nu fac alte buleli....
|
nu ai ce sa strici,il tai p'ala pui altu nou si nu te mai chinui atat la un surub...
|
ma intereseaza sa pastrez decat saxofonul :D ca am alta galerie.de papuc.si nu prea am unde sa tai cu flexu decat in partea cu saxofonul...si deaia imi e sa nu o fac lata.
|
pai tai decat piulita la surub si ii dai doua ciocane sa sara surubul,nu trebuie sa tai saxofonul sau galeria:weirdface
|
o sa incerc...
|
draguta masina. Cat te-a costat masina de la mosneag?
P.S: parca am vazut mai demult un anunt cu poza masinii, si scria acolo ca este fabricatie 1999 dar schimbat ansamblu fata...:D |
flexu tata daca nu se desfac sau autogenul.;)
|
Cel mai bine incearca cu degripant sau lichid de frana si lasi mai mult,nu are rost sa bagi flexu sa strici pe acolo,cine stie cum iti mai sare si mai petesti si alte belele...:zombie: bafta
|
autogenul deja mi se pare prea exagerat :)) un prieten mi-a pus anunt pe 4tuning zicea sa scap de ea....ma rog...masina am luat-o cu 5 mil de la un mosulet,era stata de 2 ani cu frana de mana asa ca am dus-o tractata direct in service la schimbat toate pistonasele si placute frana + tamburi + ce mai trebuia schimbat.In fine in talon este din 97 dar cu ansamblu fata de 1300 va zic si dc.Vechea caroserie era foarte mancata de rugina si sa nu isi mai bata capul a luat caroserie intreaga si doar a pus elementele de 1300,vreau sa zic ca nu are o pata de rugina pe sub ea si la tabla doar putina la usi..motorul este frantuzesc era in stare exceptionala doar ca era stat..am schimbat tot din el arborele rectificat set nou segmenti r12 (noroc cu un vecin)am luat totul la mana si inoit sau rectificat de aceea caroseria este mai...jalnica dar nu pentru mult timp.
|
am inteles...deci am tinut bine minte masina:D...nu pot sa iti urez decat sa ai grija de ea si sa faci lucrurile cu cap si sa incerci o vopsea mai profesionista, nu sa o incarci cu 15 straturi.
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Dupa ceva chin am reusit sa desfac si piulita cu pricina...cu ajutorul unui MOX :D . Galeria de admisie am lustruit-o impreuna cu un prieten,facuta oglinda,dar legaturile nu le-am facut la carb ca nu am fost sigur ce si cum..acum am invatat cat de cat si joi ii dau prima cheie..poze de la lucrarea de azi.
|
Hai ca am facut treaba buna ...chiar daca au fost 2grade:!: :rolleyes2:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning