![]() |
Re: Media - Filme / Poze
Quote:
|
si cu ce ma ajuta asta cand noi nu lucram la site sa il facem ,sa vedem cu formularele cu tricourile si 4 tuning days cu astea dc nu te ocupi de astea... lasa filme cu masini si prezentari cand nai ce prezenta momentan parerea mea!
|
si tu unde filmezi ..daca nu`s prea indiscret??
|
Quote:
Quote:
vorbim mai multe vineri la pensiune ... |
what ever!!
|
Quote:
|
pct1 -wa ..ideea este k sunteti aman2 off topic... :))))))
pct2 - sunteti 2 fetite pct3 - nu sunt nici eu d acord cu aceste filmulete pt ca : 1.nu sunt cine stie ce masini de prezentat (inca) 2.trebuie sa terminam masinile pana la 4t days..asta`i prioritar!!! 3.trebuie sa vbim toti despre imaginea clubului si treaba cu primaria! INSA: as fi de acord sa facem cateva poze cu masinile toate..si sa le organizam intr`un slide show frumos ... cu efecte alea alea tot tacamu... cine e d`acord cu mine sa ridice 2 degete..:))) |
Quote:
eu am venit cu o idee , n-am impus nimic .. ;) |
:blahblah: vorbe deacuma vreau sa vad fapte...se vorbeste si nu se face nimik eu unu sincer deacuma chiar ca nu mai fac nimik.
|
ideea era sa se faca un slide cu pozele si filmulete de la intalnirile din 2008 . nu filmari sau prezentarea fiecarei masini ! oricum eu nu mai fac nimic ! v-am pupat pe portofele ! :)
|
nici eu nu mai fac nimic ..gata ...
=)))))))) |
9 Attachment(s)
Josephine scoasa la o sedinta foto :) .... enjoy lume ! :)
Attachment 812494Attachment 812495Attachment 812496Attachment 812497Attachment 812498Attachment 812499Attachment 812500Attachment 812501Attachment 812502 |
au iesit super faine pozele....:D felicitari!:peace:
|
1 Attachment(s)
Katana Team la evenimentul de pe 1 martie 2009 :)
Attachment 821538 |
8 Attachment(s)
Quote:
OT :) niste poze |
| All times are GMT +2. The time now is 19:36. |
- Copyright 2026 4Tuning