Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team.html)
-   -   Cafeneaua membrilor KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team/108685-cafeneaua-membrilor-katana-team.html)

buddy_lexx 18-02-09 22:47

Re: Cafeneaua Membrilor KATANA TEAM

asta a lu pod e ca un fel de jurnalist p`aci vad k el stie tot ce mijca prin lume :))
pod cum va fi vremea maine?:)))

CezarI 18-02-09 22:50

Ghiceste in globu de cristal...

buddy_lexx 18-02-09 23:23

Quote:

Originally Posted by CezarI (Post 2079955)
Ghiceste in globu de cristal...

exact..e un fel de vrajitoru din ozz :)))) varianta romaneasca

podx 18-02-09 23:29

liiste ca te blestem ma.... pai informez si eu lume ce plm

podx 19-02-09 13:02

OFICIAL: Taxa auto a scazut cu 30%

Taxa auto a scazut cu 30 de procente. Proprietarii masinilor cumparate inainte de 15 decembrie vor plati insa taxa in vigoare la data achizitionarii.

Premierul Emil Boc a anuntat astazi oficial ca taxa auto a fost redusa cu o treime. Valoarea taxei ajunge astfel la dublul sumei pe care cumparatorii de masini importate sau neinmatriculate erau nevoiti sa o achite sub forma de taxa in august 2008. Vestea nu este una noua, Automarket anuntand aceasta schimbare inca de acum doua zile.
In acelasi timp cu punerea la punct a noii valori a taxei, Emil Boc a anuntat ca a fost reglementata si situatia proprietarilor care au achizitionat vehicule inainte de 15 decembrie 2008, data la care taxa auto a fost triplata, dar nu au incheiat procedurile de inmatriculare. "Proprietarii vor plati taxa la valoarea sa de la data cumpararii. In cazul in care si-au inmatriculat masina intre timp, vor primi diferenta ed taxa pe care au achitat-o", a declarat Boc.
Un punct comun al taxei schimbate si a celei care a intrat in vigoare in 15 decembrie 2008 este faptul ca masinile noi Euro 4 cu cilindree sub 2000 cmc vor fi scutite in continuare de plata.

Noua valoare a taxei va intra in vigoare imediat dupa publicarea Ordonantei de Urgenta in Monitorul Oficial.

VaLeX 19-02-09 17:50

asteptam monitorul oficial atunci ...

buddy_lexx 19-02-09 19:23

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2082091)
asteptam monitorul oficial atunci ...

asteapta tu..k iar ai sa ramai fara taxa platita..

VaLeX 19-02-09 19:34

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2082463)
asteapta tu..k iar ai sa ramai fara taxa platita..

ms de incurajare ...

stefan_88 19-02-09 21:37

ti-ai calculat cat te ajunge taxa ?:D

buddy_lexx 19-02-09 21:49

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2082971)

poi avea parca vreo 800 euro de platit...dar nuj cu cat era calculat euro..

VaLeX 19-02-09 21:58

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2082971)

depinde intre ce ani mi-o calculeaza : cam 1600 sau 2400 , nu stiu exact , cica s-a publicat in monitorul oficial , se da drumu la inmatriculari ...trebuie sa ajung cat de urgent acasa sa fac cererea aia cum ca masina a intrat inainte de 15 dec ...

aLx si-a vand vandut Probe'ul (asa turtit cum era) , in viitor s-ar putea sa -si ia tot un Probe sau o pisicuta :) sa vedem , il asteptam cu noua masina , si poate cu mai multa responsabilitate :D

claus77 21-02-09 12:17

Am inteles gresit eu sau cand te duci sa depui actele la finante prin care sa demonstrezi ca masina e adusa inainte de 15 dec. iti cere si un avans in bani ?

Luni ma duc si eu pe acolo sa vad care e treaba.

VaLeX 21-02-09 12:21

Quote:

Originally Posted by claus77 (Post 2087271)
Am inteles gresit eu sau cand te duci sa depui actele la finante prin care sa demonstrezi ca masina e adusa inainte de 15 dec. iti cere si un avans in bani ?

Luni ma duc si eu pe acolo sa vad care e treaba.

cu RAR'ul cum ramane? din ce am inteles nu iti mai pune masina pe tester , ci doar sa'ti faca poze.

Daca mergi luni , tine minte ce tre sa faci , ca sa-mi povestesti si mie :)
In legatura cu cererea asta , eu am inteles (am sunat la fisc) ca trebuie sa te duci la ei , iei o cerere , si apoi mergi la notar sa dai o declaratie pe propria raspundere ca ai adus masina pana in 15 dec.

Nu cred ca e nevoie de un avans ..nu stiu ...

claus77 21-02-09 12:26

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2087275)
cu RAR'ul cum ramane? din ce am inteles nu iti mai pune masina pe tester , ci doar sa'ti faca poze.

Daca mergi luni , tine minte ce tre sa faci , ca sa-mi povestesti si mie :)
In legatura cu cererea asta , eu am inteles (am sunat la fisc) ca trebuie sa te duci la ei , iei o cerere , si apoi mergi la notar sa dai o declaratie pe propria raspundere ca ai adus masina pana in 15 dec.

Nu cred ca e nevoie de un avans ..nu stiu ...

Da sefu" am inteles o sa tin minte sa iti povestesc...sper sa pot intra pe acolo sa nu fie aglomerat.

VaLeX 21-02-09 12:38

Quote:

Originally Posted by claus77 (Post 2087280)
Da sefu" am inteles o sa tin minte sa iti povestesc...sper sa pot intra pe acolo sa nu fie aglomerat.

te deconectez putin :)

o sa fie full , nu mai spera atat :lol: , priveste realitatea :D

All times are GMT +2. The time now is 11:20.

- Copyright 2026 4Tuning