![]() |
Re: Cafeneaua Membrilor KATANA TEAM
asta a lu pod e ca un fel de jurnalist p`aci vad k el stie tot ce mijca prin lume :))
pod cum va fi vremea maine?:))) |
Ghiceste in globu de cristal...
|
Quote:
|
liiste ca te blestem ma.... pai informez si eu lume ce plm
|
OFICIAL: Taxa auto a scazut cu 30%
Taxa auto a scazut cu 30 de procente. Proprietarii masinilor cumparate inainte de 15 decembrie vor plati insa taxa in vigoare la data achizitionarii. Premierul Emil Boc a anuntat astazi oficial ca taxa auto a fost redusa cu o treime. Valoarea taxei ajunge astfel la dublul sumei pe care cumparatorii de masini importate sau neinmatriculate erau nevoiti sa o achite sub forma de taxa in august 2008. Vestea nu este una noua, Automarket anuntand aceasta schimbare inca de acum doua zile. In acelasi timp cu punerea la punct a noii valori a taxei, Emil Boc a anuntat ca a fost reglementata si situatia proprietarilor care au achizitionat vehicule inainte de 15 decembrie 2008, data la care taxa auto a fost triplata, dar nu au incheiat procedurile de inmatriculare. "Proprietarii vor plati taxa la valoarea sa de la data cumpararii. In cazul in care si-au inmatriculat masina intre timp, vor primi diferenta ed taxa pe care au achitat-o", a declarat Boc. Un punct comun al taxei schimbate si a celei care a intrat in vigoare in 15 decembrie 2008 este faptul ca masinile noi Euro 4 cu cilindree sub 2000 cmc vor fi scutite in continuare de plata. Noua valoare a taxei va intra in vigoare imediat dupa publicarea Ordonantei de Urgenta in Monitorul Oficial. |
asteptam monitorul oficial atunci ...
|
Quote:
|
Quote:
|
ti-ai calculat cat te ajunge taxa ?:D
|
Quote:
|
Quote:
aLx si-a vand vandut Probe'ul (asa turtit cum era) , in viitor s-ar putea sa -si ia tot un Probe sau o pisicuta :) sa vedem , il asteptam cu noua masina , si poate cu mai multa responsabilitate :D |
Am inteles gresit eu sau cand te duci sa depui actele la finante prin care sa demonstrezi ca masina e adusa inainte de 15 dec. iti cere si un avans in bani ?
Luni ma duc si eu pe acolo sa vad care e treaba. |
Quote:
Daca mergi luni , tine minte ce tre sa faci , ca sa-mi povestesti si mie :) In legatura cu cererea asta , eu am inteles (am sunat la fisc) ca trebuie sa te duci la ei , iei o cerere , si apoi mergi la notar sa dai o declaratie pe propria raspundere ca ai adus masina pana in 15 dec. Nu cred ca e nevoie de un avans ..nu stiu ... |
Quote:
|
Quote:
o sa fie full , nu mai spera atat :lol: , priveste realitatea :D |
| All times are GMT +2. The time now is 11:20. |
- Copyright 2026 4Tuning