![]() |
Re:
Quote:
|
Totul a fost clar!
|
aham.....clar a castigat ono cu gallardo..... :lol:
|
Re:
Quote:
A fost frumos si un Lamborghini dezlantuit, fara orgoli exacerbate. Chiar daca as fi pariat pe Subaru acum trebuie sa ma consider invins. Eram 100% de partea lui STI. Gallardo a demonstrat ca poate. |
montaj 100 % pro :D
|
Ce modificari a facut Andrei la Subaru? (raspuns poate sa fie pe PM)
Si Ono numai are Gallardo stock, nu? Eu nu am votat, pentru ca nu stiu ce au nou pe masini ... am auzit doar niste \"zvonuri\" ... si pe baza asta nu prea am cum ... Oricum, Let the better one win! Bafta maine! |
Am si eu o intrebare ! Vor fi prezenti maine?? :roll:
|
Fiind un proprietar de STI am fost subiectiv si am pariat pe Andrei. Subaru lui este mai rapid ca al meu si avand in vedere ca ONO nu m-a batut foarte tare cand m-am dat cu el ,acest lucru ma facea sa cred ca Andrei va castiga . Dar nu am luat in considerare faptul ca atunci cand s-a dat cu mine era prima lui cursa cu Lambo si oricine are nevoie de un mic timp de acomodare cu masina . Am inteles acum ca Gallardo nu este doar o masina care arata bestial ci si fuge pe masura .
|
Re:
Sal all ! Andrei e favorit !
|
Re:
Quote:
|
Ce glumaaaa!!! :D
Am simtit sange pe sina spinarii, tocmai incepusem sa iau foc, credeam ca Sebastian si-a bagat iar coada (barba ma rog) :D Cursa a fost tare, mie imi place f mult de Andrei si este un adversar redutabil si un baiat cu f mult bun simt. Super tare montajul..... |
Re:
Quote:
Da ai batut f onorabil, totul clar, nimic de obiectat. Cred ca nu ma cunosti inca suficient de iti faci griji mereu. |
Re:
Bv ono ... bravo pt victory... :D
|
Re:
Quote:
Ono merita felicitat! |
Cred ca va fi cea mai tare liniutza care sa desfasut in Romania vreodata . :wink: Asteptam cursa sa vedem rezultatul
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning