![]() |
Re: Cine-l stie PE ENIS ??
Owned :))
|
:))))))))))) esti tare frate...ce am mai ras cu diana bruneta asta :))))))))) "l-ai imbratishat si vroiai sa-l pupi":)))
|
OFF: eram la un prieten,si am zis sa dau si io g.m`u cu asta,si cica prietenul meu,noi nu putem zice PENIS,suntem din ardeal...tre sa zicem: "cine il stie PE ULA" :))
|
A fost odata si odata si o data ....
*Baluba: ia zi ba *Baluba: si-a luat vreo unu ferrari? *Baluba: din roman *Al Capone: da ma .. *Al Capone: unu ... il stii pe enis ? *Baluba: nu *Baluba: e tigan? *Al Capone: nu ma ..tigan cu ferrari .. fi serios *Al Capone: *Al Capone: *Al Capone: e mic de statura ... *Al Capone: si chel .. *Baluba: cati ani are? *Al Capone: nush ... tinerel *Al Capone: are gusha mare .. *Al Capone: ... *Baluba: plm *Baluba: nuj *Al Capone: stiu *Al Capone: k ai dat mana cu el de cateva ori .. e respectuos *Al Capone: ai dat noroc cu el *Baluba: ia da o poza Al Capone: si i-a venit sa scuipe *Al Capone: .. *Al Capone: dar s-a abtinut .. *Al Capone: si a scuipat-o pe o fatha .. *Al Capone: n-am poza ... mi-e rusine ... ii fak poza .. zice apoi k vreau sa ii fak poza sa o am amintire *Al Capone: nu am poza *Baluba: park vezi in 2 luni apare pe prima pagina la ziar *Baluba: ferrari facut praf in roman *Baluba: *Al Capone: pai asta e problema *Al Capone: k l-a facut praf *Al Capone: deja *Al Capone: ) *Al Capone: a intrat *Al Capone: exact langa blocu tau /. *Al Capone: daca stateai la parter *Al Capone: intra in maicata ... *Al Capone: in casa peste *Al Capone: era *Al Capone: cu masina *Al Capone: *Al Capone: venea de la fashion *Al Capone: cik *Al Capone: si .. a accelerat tare *Al Capone: si *Al Capone: s-a dus *Al Capone: la black wolf acolo .. *Al Capone: in perete *Al Capone: a sarit prin parbriz *Baluba: pt ferarri tre sa faci scoala de pilotaj *Al Capone: si cik s-a lipit de perete ... ii curgea spuma din gura ... *Baluba: da cand asta? *Al Capone: era transpirat *Al Capone: azi ma *Al Capone: acu *Al Capone: 1-2 ore *Al Capone: si ma gandeam *Al Capone: daca vrei sa mergi cu mine *Al Capone: la inmormantarea lui .. *Al Capone: *Al Capone: sa ii tii mana pe cap si sa spui o rugaciune .. ca asha se face .. *Al Capone: k vreau sa merg si eu cu el .. nu pot sa il las singur .. pe ultimu' drum .. ma intelegeam bine cu el *Al Capone: < *Baluba: stai ma *Baluba: tu glumesti? *Baluba: sau e pe bune *Al Capone: nu ma ... vorbesc la modu' cel mai serios *Baluba: nasol atunci *Al Capone: da *Baluba: da cnad si-l luase? *Al Capone: de 2 zile *Al Capone: il are *Al Capone: are numere de germania *Al Capone: pe el .. *Al Capone: ma rog *Al Capone: ce a mai ramas din masina *Baluba: aha ... *Al Capone: i-a trebuit ferrari .. acu nu'l mai scoala nici pamela anderson .. *Baluba: vezi ba ce criza economica e in roman? *Al Capone: *Al Capone: da ... criza economica .. si lumea isi ia ferrari *Al Capone: si mierleste *Baluba: da cati ani avea? *Al Capone: nush exact .. tinerel *Al Capone: artos *Al Capone: simpatik *Al Capone: maicata era prieten cu tasu crek .. *Al Capone: si l-a cunoscut si ea .. sigur *Baluba: da cum ii zice *Al Capone: pe enis il mai cheama Shucaru *Al Capone: exact asha ii zice familia *Al Capone: *Baluba: iesi wa ca iti bati **** de mine *Al Capone: nu imi bat ma joc de tine .. *Al Capone: radeam un pic *Baluba: sugi *** *Baluba: ca eu acu l-am sunat p tata sa coboare sa ciordeasca tot ce-a mai ramas din ferrari *Al Capone: )))))))))))) Si'am incelecat pe'o shea ... si .... numai conteaza .... =)) |
ce nebuni is astia =)) i-a trebuit lui enis ferrari .. acu nu'l mai scoala nici pamela anderson :)))...
ma...diana bruneta e aia de are id dirty_....? =)) belea fatuk :))...nu il stie ea pe-enis? off off |
Nu ... nu e Diana aia care are id dirty_girl .. sau ceva de genu ... :) ....
|
a inceput sa umble enis pe mess :)), sunteti nebuni mah
|
Ptr. 21 - Sincer ... e prima oara cand aud de faza asta cu "enis"... e super tare :))) mai ales cand gasesti niste prosti de bubuie si pun botu' cand le spui pe fatza ce inseamna ...
Palarie'ntr-un picior ,ghici ciuperca ce'i ...:)) Psycho ... asta e tare :))) "mereu dadea mana cu cozmin" =))) ma doare burta :))))) |
unele sunt dragute , dar toata treaba era sa intrebi daca il stii PE ENIS ca sa iasa altceva din discutie..
de exemplu conversatiile lui phazerica ( printre care si aia cu mine ) nu prea au nici un farmec.. gen: ai auzit de enis? w0w~~ |
Esna: care enis?
Esna: YOo: nu il sti ? Esna: aaa nu ? Esna: arata`mi o poza YOo: nu am nici o poza. YOo: Esna: care enis? YOo: dar oricum il sti din vedere YOo: venea pe la lac YOo: rar. Esna: ce masina? YOo: venea cu mai multi YOo: nu avea masina YOo: era kel ..si slabutz asa YOo: avea glanda ..se ingraasa cateodata YOo: trebuie sa il sti Esna: habar nu am de cine vorbesti YOo: eh daca aveam o poza iti aduceai aminte Esna: probabil Esna: dar ce a a patit ? accident ceva? YOo: da.. YOo: a intrat in pom YOo: cu uni cu o masina Esna: naspa Esna: * YOo: da.. Esna: cand a fost acc asta? YOo: acu ceva zile Esna is typing a message. Esna: e pe vreun site ceva? YOo: da stai asa putin |
stii ca te iubesc maxim nu ? :lol:
Esna: e pe vreun site ceva? liviu livio: da stai asa putin liviu livio: https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/108488-stie-enis/page-3.html Esna: nice one :) liviu livio: :)))))))) Esna: wtf Esna: ma gandeam ca e baiatul ala cu cielo de la anonymous liviu livio: =)) hai ca nu am reactionat urat :P |
Show Recent Messages (F3)
Trafy`xXx: sal Catalin: salu Trafy`xXx: nene ce faci ? Catalin: ee Catalin: ee suparat ... Trafy`xXx: dc? Catalin: probleme cu enis Trafy`xXx: enis? Catalin: da... Trafy`xXx: who is enis? Catalin: un tov d-al nostru Trafy`xXx: aa Trafy`xXx: Catalin: l-au gasit aseara cu spume la gura Catalin: astia Catalin: in masina Trafy`xXx: Catalin: da... Trafy`xXx: pai? de la ce?.. Catalin: cica is sugrumase unu .. **** mea ..ca cica cu vre-o 2 zile inainte ... Catalin: scuipase doua tipe la semafor Trafy`xXx: pfF Trafy`xXx: si si`a revenit? Catalin: ab .. e asa s-asa tipu ... Catalin: azi de dimineatza m-a sculat .. Catalin: dar ce puteam sa ii fac ... Catalin: am dat noroc cu el ... Catalin: pui mei e ok tipu Catalin: acum Catalin: tre sa il stii si tu Catalin: e de pe forum Trafy`xXx: ce user are? Catalin: stai ca iti dau thread sa vezi ce vorbeau aia p`acolo 2 minute Catalin: https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/108488-stie-enis.html Catalin: te-am facut si pe tine vedeta Trafy`xXx: Trafy`xXx: Trafy`xXx: lol Trafy`xXx: ))))))))) Trafy`xXx: ce om trafi imi pare rau :))) |
:( las....mai vi tu pe aici:))))
|
vin vin .. dar vin si cu enis .. ce sa fac ... dar sigur il stii si tu .. ai dat noroc cu el odata :)) ...
|
4 pagini intr`o singura zi .... pff ... deja e celebru enis ... se vede ca multa lume a avut contact cu el :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning