![]() |
Re: Made in Japan (Mazda) vs. ...?
Nu iesiti azi ? Daca da, dati-mi si mie un semn pe PM va rog, eventual un numar de telefon si va sun. Am si eu ceva echivalent cu Mazda ta Kidule: 2000 cmc - 16v - 136 cp din fabrica - 1125 kg. Astept un semn, merci.
|
Are cineva un urs 2.0 STOCK?!recent am batut un eclipse de 150cp...care ma asteptam sa ma bata:???:
|
salut kidule daca vrei o sa ma dau eu cu tine...e in reparati acum masina,si sunt baiatu cu ursu alb care m-am dat cu tine cand aveai celica
|
se pare ca se misca din ce in ce mai bine bat-mobil-ul !
Cat de curand poate ne mai intalnim la o revansa..:-) |
Va raspund la amandoi cu cea mai mare placere:-P,doar sa ma anuntati cand sunteti gata;)
SKMA..in seara aia era "virgina" pe mana mea,nu prea stiam cum sa plec cu ea ca sa fac ceva...dar acum stiu..tre sa plec aproape din limitare,de la 4500-5000rpm..sa-i schimb caucioacele ca e cam shugubeatza:lol: |
Daca vrei sa incerci un urs 2,0 stock ma bag eu cu cea mai mare placere!
|
Quote:
|
N-aveti chef de iesit la joaca in seara asta ? Hai ca ar merge una mica ! :P
|
Quote:
|
Quote:
P.S.: Saluta-l pe BOSSUL ALEX :))))):)))))):)))))))) |
Kidule, cand crezi ca putem sa vedem cum sta treaba intre noi ? Am numarul tau de telefon, deci, cand zici sa te sun ? :) Sunt tot grupa B (L.R.), cum esti si tu mai nou, si am o masina echivalenta cu a ta... ti-am scris mai sus despre ce e vorba. Da-mi un semn.
|
Fara suparare,nu ne cunoastem,pana cand o sa ne aflam fatza in fatza cred ca nu mai este cazul unei provocari!Sa nu ma intelegi gresit!
P.S.: Nu sunt nou..poate doar tu ...;) |
Aaa, okay, scuze, trebuia sa mentionezi ca provocarile sunt doar pentru cunoscuti.
Quote:
Legat de mine, nu conteaza daca sunt nou sau vechi... ideea e ca eu vreau ceva concret, sa ma dau. In fine... poate ne vedem la Craiova, la libere. Eu chiar vroiam sa vad cum trage un MX-3 "shugubatz"... cum ai zis tu mai sus. Numai bine. |
Sa nu ma intelegi gresit,dar nu te cunosc si cred ca nici tu pe mine .. personal ... poate`ti suna cam aiurea,dar faza e ca s-au obisnuit judecatoarele cu mine cat am umblat pe la ele ... sper sa intelegi .. ca restu stiu ei despre ce este vorba:lol:
Asa ca,o sa ne vedem la Craiova la legale,poate pici cu mine in grupa ;) Pana una alta,pt Dany Laf la cerere o sa pun o mica lista cu victime:twisted: Urs 2.0(care personal zic ca nu e stock 2.0),pisica 2.0 si pisica 1.8is 140cp+++..astia m-au batut ... asta sa intamplat in primele zile cand am luat masina:???: Bineinteles se acorda revansa sper:oops: Acum ... : Vectra lui SKMA de la PL.,Alfa 147,Hyundai Coupe,Mitshu Eclipse,Coltu lui Kiki ... = Victime:-P ... cam atat..momentan astept fishele de bujii si capacul de delcou din U.S. .. intre timp nu ma deranjeaza 1-2 provocari ... Il astept in mod deosebit pe TAF cu daciutza sa vedem cum stam:shock: |
Okay Kidule, intr-adevar, stiu ca ai avut niste probleme si daca asta e motivul, te inteleg. Nu sunt asa de disperat sa ma dau cu cineva pentru ca o fac aproape zilnic, voi avea oricum ocazia asta la Craiova, in cadru legal, deci si mai bine. In orice caz, nu sunt politist sub acoperire si nici n-am vreo treaba cu aceasta institutie. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
- Copyright 2026 4Tuning