Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Mazda (https://forum.4tuning.ro/124-masina-mea-mazda.html)
-   -   My Car ... MX-3 (https://forum.4tuning.ro/124-masina-mea-mazda/108435-my-car-mx-3-a.html)

kidu2006 10-03-09 09:48

Re: My Car ... MX-3

Mi-a facut-o o gagica din club poza:lol:,multumesc pentru aprecieri!Despre a ta nu stiu ce sa zic,e ciudat cu cutie automata,banuiesc ca este modelul pt U.S...este tot V6?!
Cutia automata te ajuta fff mult in trafic,este mult mai utila,dar pt o masina sport cum este mx-3,daca vrei sa te dai cu ea e cam nasol putin:???:
Intra in legatura cu TURBO600,am luat de la el niste chestii de la masina,vb cu el poate sa razgandit si vinde si motorul,cutia,etc;)
Iti las id`ul meu pe pvt sa mai vbm;)

bucurel20 10-03-09 21:06

nu nu este v6 dar tot are vana in ea si intradevar nu poti sa te dai cu ea e greu cu plecarea de pe loc

kidu2006 10-03-09 21:25

Quote:

Originally Posted by bucurel20 (Post 2136557)
nu nu este v6 dar tot are vana in ea si intradevar nu poti sa te dai cu ea e greu cu plecarea de pe loc

Ia-ti cutia de V6 daca ai ceva bani pusi deoparte,vinde baiatul de care ti-am zis;)banuiesc ca se potriveste pe 1.5`ul tau..sau 1.6 cat este!Si banuiesc iar ca o sa dea un randament si mai bun;)
Ti-am lasat id-ul pe pvt..astept sa`mi zici despre ce chestii de tuning e vb8)

bucurel20 10-03-09 21:27

am dat la id si mi-a spus ca nu e valid

kidu2006 14-03-09 03:08

Masina mea sa dus dreaq ... sa rupt distributia:sad: mi-a pus gheata la inima nu mai pot:sad:

bucurel20 14-03-09 14:09

cum ai reusit cum sa intamplat?

dragos1989 14-03-09 15:48

:( Lasa man, o repari tu, sper sa gasesti piese cat mai repede! Ai cu ce sa ajungi la Craiova? Sau mai vii? Numai bine iti doresc ;)

kidu2006 14-03-09 19:35

A cedat pana la urma,cine stie de cand nu a mai fost schimbata...imi pare rau ca nu mai ajung la Craiova decat ca spectator...asta e...tre sa merg mai departe..sper sa nu fie ff grav:???:
O sa stiu luni mai multe...

Deja am dat comanda de kit de distributie..ma costa vreo 660RON..sa vedem ce trebuie sa mai iau ... cel mai rau ma oftic ca n-am ajuns s-o pun in valoare in dimineata asta la Craiova .... dar o sa vina Pitesti peste 2 sapt,si atunci o sa fiu pregatit din toate punctele de vedere:!:

bucurel20 17-03-09 19:25

sper sa nu se fi stricat si alceva ca e nasol cand te lasa distributia daca reusesti sa o faci poate ne vedem la legale in pitesti

kidu2006 18-03-09 23:56

De maine ma apuc de masina..in sfarsit...de abia astept so alerg si sa`i aud tobele..sper doar sa mearga cel putin cum mergea inainte si sa nu fie lucruri majore stricat inauntru!
Si sper sa fie gata pana la cursa de la Pitesti ... pana de 1 mai sper s-o pregatesc pentru o grupa mai mare8)

kidu2006 20-03-09 23:59

Suprinzator ... la masina nu trebuie schimbat decat tot kitul de distributie:lol:,dupa spusele mecanicului .. supalele,pistoane,chiuloase = INTACTE !!!
Foarte tare ... maine sper sa am pompa de apa ca sa pot sa o turez prin orassssssssssssssssssssssssssss ... ca de abia astept ... sa vad si cu fisele de bujii si capacul de delcou daca se potrivesc,sa aibe calutii ei ... 8)

mitza mtb 21-03-09 02:27

:O...la tine a ajuns masina? era mereu pe barca in fata la cuib ( restaurant ) .... sper sa o aduci la un stadiu mai ridicat.....sa nu abandonezi proiectul:).....bafta:d

kidu2006 21-03-09 08:43

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 2169083)
:O...la tine a ajuns masina? era mereu pe barca in fata la cuib ( restaurant ) .... sper sa o aduci la un stadiu mai ridicat.....sa nu abandonezi proiectul:).....bafta:d

Pe ce barca era?:???:Stiu ca masina prima oara a fost pe la Pitesti-Hunedoara,apoi in Bucuresti undeva prin Rahova,cel putin pe acolo sta cel de la care am luat-o ... a fost rosie,apoi verde iar acum portocalie ... iar in scurt timp va capata o culoare care o prinde fff prinde ...
Stiu,sunt constient ca a fost alergata si invartitat din toate punctele:sad:nu vreau sa ma gandesc prin ce a trecut:???:,Cert este ca imi place fff mult masina si cum trage si am ceva planuri pt ea,are ceva potential;)
A avut o gramada de plasticaraie lipsa inauntru,le-am schimbat tot ce-a fost de schimbat .. faza tare e ca daca ma apuc sa bag bani interior-exterior nu ma costa prea mult,ca-i micuta masina:lol:
Pt motor am alte planuri,mai exact trebuie sa ma consult cu o echipa de mecanici sa vad modificarile care le am in plan ce necesita!Sper pana de 1 MAI sa ii fac ce mi-am propus in mare parte ... oricum mai am si inmatriculatul,numai acolo imi ia 600-700euro ... bani sa fie,ca de restu ne ocupam noi :-j

madicioco 21-03-09 14:46

ohohooo vad ca ai ganduri mari cu masina ,bafta in continuare ,aaa si apropo daca te apuci de motor sa umbli prin el sa mi dai si mie un sfat doua cam de pe unde iti procuri piesele ssi toate celept ca sunt foarte interesat si eu sa umblu pe la motor

kidu2006 22-03-09 01:51

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 2170080)
ohohooo vad ca ai ganduri mari cu masina ,bafta in continuare ,aaa si apropo daca te apuci de motor sa umbli prin el sa mi dai si mie un sfat doua cam de pe unde iti procuri piesele ssi toate celept ca sunt foarte interesat si eu sa umblu pe la motor

Salut gogule,am facut masina,merge excelent..maine sa-i mai completez cu jumatate de litru de ulei si aia gata..trage fff bine;)
La motor vreau sa`i schimb injectoarele sa`i pun de 2.0 .. initial am vrut de 2.5 tot V6 dar cred ca sunt prea mari .. de 2.0 ar trebui sa intre .. nu ma feresc sa spun ce vreau sa fac la motor :-j
Apoi serpi daca gasesc in tara sau afara...axe sport(aici costa fff mult ca am axe:???:) si soft..care si ala ma costa destul de mult:???:
Cam atat..din astea ar trebui sa rezulte pana la vreo 170cp8)
In mare,toate cele ce-am enumerat mai sus,le iau din U.S.A. au preturi bune acolo,cu toate ca dureaza cam 2 sapt pana am produsele..dar merita;)

All times are GMT +2. The time now is 19:09.

- Copyright 2026 4Tuning