![]() |
PROMOTII pe 4TuningRO
(https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
Re: 10% reducere la toate produsele SCC(distantiere,prezoane,antifurturi,adaptoare)!
2 Attachment(s)
Quote:
Va putem oferi doua variante de la SCC System 2 si System 3. System 2 = 130€/Perechea , System 3 = 234€/Perechea. Preturile includ TVA! Preturile nu includ livrare la domiciliu! |
Re: 10% reducere la toate produsele SCC(distantiere,prezoane,antifurturi,adaptoare)!
Am revenit cu informatii complete:
Antifurturi M12x1.5, lungimea filetului este de aproximativ 28mm, iar tot prezonul are cam 5cm. P.S.: Nu mi-ai spus din ce material sant ? |
1 Attachment(s)
Quote:
Prezoanele antifurt sunt din otel spetial ca si presoanele originale cu rezistenta mare la forfetare. Vedeti poza. Antifurt Typ C Surub M12x1,5 Kon drept 60° Lungimea filetului 29,5 mm Dimensiune cheie 17 mm Zinkat Set 4 prezoane 1 cheie desfacere antifurt Pret 34,90 € incl. TVA. excl. Livrare la domiciliu Pretul este la fel si pentru lungimea de filet 19,8 mm, 20,6mm, 24,0mm, 26,4mm, 30,0mm, 33,3mm, 37,9mm, 42,1mm, 49,2mm. Va multumim! http://www.wheels-shop.de/images/pro...cgard_03_l.jpg |
Salut, spune-mi si mie te rog daca aveti distantiere de 12mm si de 15mm pt. seria 3 E90 pt. spate;si preturi te rog,Mersi.
|
Quote:
Buna, Va putem oferi de 12mm la 63,00 EURO incl. TVA/set de 2 buc si de 15mm la 66,00 EURO incl. TVA/set de 2 buc Eventual este nevoie si de prezoane mai lungi in caz ca cele pe care la aveti sunt prea scurte in legatura cu distantierele. Va multumim |
Dar un set de antifurturi?..tot pt seria 3 E90..la ce pret?.mersi frumos.
|
Quote:
Antifurturi gasiti aici http://www.technochip.de/index.php?c...s612d63mppqld7 Va multumim |
sall m-ar interesa flanse de 10mm ku tot ku prezoane,fata spate pt un golf V.ms anticipat
|
nu te supara flanse pt dacie pentru trecerea la 4 prezoane puteti aduce si la ce pret
|
BUNA dimineata ... UN SET de 2 distantiere 5 x 130 de 30 mm cu prezoane incorporate ma intereseaza .un pret
|
Quote:
Va rog sa ne comunicati Marca, Modelul si Dimensiunile specifice a jantei. Va multumim, Echipa Bucur Tuning |
Quote:
Va rugam sa ne comunicati despre ce Dacie este vorba si dimensiunea intre gauri. Va multumim, Echipa Bucur Tuning |
Quote:
Va rugam sa ne comunicati despre ce masina este vorba. Marca, Model si Tip. Daca este vorba de Q7 4L avem pe stoc la pretul de 149 EURO/Set (Set=2 Buc) incl. TVA si plus transport. Va multumim, Echipa Bucur Tuning |
Quote:
|
Salutare. Am si eu o intrebare. Am comandat un set de jante pe 18 Khan. Pentru masinamea trebuiea sa fie 4x108 dar producaltorul are numai in 5. Tot el mi le livreazxa cu adaptoarele speciale de la 5xcat o fi la 4x108 cat am eu nevoie. Intrebarea mea este urmatoarea si am nevoie de un raspuns cat mai clar si adevarat nu presupuneri: pot sa mai pun un distantier de 20mm daca am aceste adaptoare? Sau aceste adaptoare au si rol de distantiere! Multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning