![]() |
Re: Bangle pleaca de la BMW
cu bune, cu rele majoritatea sunt fan bmw... si asta spune multe.
|
1 Attachment(s)
BMW a facut anuntul printr-un comunicat de presa, Bangle declarand ca motivul ar fi dorinta sa de a raspunde si altor provocari in design, pe langa cel automobilistic.
Succesorul va fi Adrian van Hooydonk, in varsta de 44 de ani, fiind cel mai indicat, din moment ce a lucrat din 1992 alaturi de Chris Bangle. Deci probabil o minoră schimbare, nu vă aşteptaţi la minuni... |
Quote:
|
Quote:
|
pai E46 nu a avut facelift facut in 2001 .... si nu a fost facut de Bangle ..... din fericire :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Pacat ca a plecat... abea acum
|
Eu am citit acum cam 3 ani ca Bangle doar a fost īn echipa de design al superbului E46 facelift (superb pentru mine, gusturile nu se discută) dar nu avea un cuvānt greu de spus, de aici rezultă faptul că a ieşit o maşină calumea. Īncă ceva Adrian van Hooydonk era unul din preferaţii lui Chris Bangle de pe cānd Hooydonk lucra la BMW Designworks īn S.U.A., deci a mai rămas ceva venin acolo :D.
|
Auzi la ala, X6 e mizerie... Doamne, pe ce lume traiti, fratilor ?! :shock:
|
a facut o treaba grozava....
|
Quote:
|
Dar pana una alta bine ca a plecat, si X6 chiar e o mizerie :|. Struto camila, camion de...sa nu zic ce!. Offroad e praf, iar onroad e surclasata de masini mici, deci pentru ce sa iti cumperi camionu ala cu tenta de camila cu o singura cocoasa, cand ori iti cumperi masina calumea, ori offroader, ori sport ori limuzina, ori ceva intre dar nu tentativa aia :>
|
Mie mi-au placut masinile desenate de el.Pacat ca pleaca...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning