![]() |
Re: Mini Cooper S vs. Volkswagen Scirocco
Quote:
|
ovydioo , cred ca tocmai ai rescris clasele constructorilor auto :)
|
passat = seria 5 ??? scirocco = m3 (fie el si coupe) ???
Tare rau, de unde ai luat tabelul ? Asta e revolutie clar! Din ciclul toti romanii se pricep la mecanica si calculatoare, se (auto)prezinta ovydioo |
frumoase amandoua.....
|
tare:))) cum sa concureze scirocco cu m3?:)))) sa fim seriosi! scirocco poate cu seria 1 sa se compare dar cam greu...
frumos filmuletzul! e si normal sa castige scirocco, doar e generatie mai noua. totusi mai usor ultrasii VAG, scirocco nu castiga pt k e VW :)))) cum am citit mai sus! |
Quote:
te intreb atunci de ce mai exista audi? |
scirocco cu seria 3? Pfff, uite ca nu se poate. Scirocco peste este Mini, chiar daca sunt fan infocat Mini, era 100% sigur ca VW il va bate. La pret sunt mult prea apropiate si Rocco ofera mult mai mult decat mini. Ajunge sa vezi asta si prin faptul ca BMW se gandeste deja la noul mini pe cand Rocco este proaspat scos, si mult mai avansat tehnologic si mecanic: diferential autoblocant, suspensii active si DSG printre cele mai semnificative jucarii pe care mini nici nu le viseaza din cate stiu eu. Plus ca are un portbagaj aproape cat al golfului(300 l VS 350 aprox ai golfului) pe cand mini il are de 100 si ceva de litri?... apoi, lasand deoparte faptul ca mini este intr-adevar finutza si la interioare si materiale utilizate, Rocco il bate si la capitolul asta. la design, dupa mine, la fel, cu singura mentiune ca la interior scirocco putea fi mai original, in rest eu il gasesc splendid.
|
ovydioo, mai bine pleci capul pana mai poti, ca imi pare rau sa-ti spun dar ai fost total pe langa. ca sa vezi ca Scirocco merge cu CooperS gandeste-te- ce producator mai face un hatch exclusiv in 3 usi cu veleitati de Kart si avansata tehnologic ca Mini/VW-numai VW/Mini. zicea cineva ca Mini a pierdut pt ca are cu 25 de cai mai putini- uite ca actualul copper S de 175 de cai are un turbo f inteligent (twinscroll) care-l face sa atinga performante identice cu ale vechiului Cooper S JCW de 210 cai. In plus, mini este mult mai usor. Incercati sa faceti raportul greutate/putere sa vedeti ca se incadreaza perfect. Dupa aceea sa nu mai vb ca si la nivel de imagine sunt exact pe aceeasi staregie bazate ambele masini. Cu precizarea ca scirocco este mai practica, mai abitabila, mai ieftina, si mai tehnologizata, mai mare, mai frumoasa, mai recenta.
|
Quote:
|
of, of, esti complet pe langa, ti-am spus- pt astra GTC exista Golf GTI-scirocco nu poate fi pt impreza pt ca este doar tractiune fata(impreza a recurs la varianta hatcback doar din motive comerciale, deci doar prin coincidenta este hatch ca scirocco), cu megane, nu se bate in nici un caz, si cu A3 nici atat ca nu fac concurenta in casa proprie. Ce inseamna la tine "masina gen italian job"? daca tu ai vazut un film iti creezi parerea despre o masina pe baza mass-media? Asculta ce-ti spun eu ca stiu ce vb - Italian job este facut pt reclama la Mini, chestia asta se numeste product placement, nu te lasa indus in eroare de consumismul zilei de astazi.
dupa cum ziceam, ata scirocco cat si Cooper S se adreseaza exact aceleiasi tipologii de target, gandeste-te putin, nu fi naiv, te rog. testul nu a fost facut "just for the fun of it" ci la baza alegerilor de tipul asta stau procese motivationale f asemanatoare daca nu chiar identice cu cele ale unui ipotetic client al celor 2 masini. Si, da, sunt amandoua cu veleitati de Kart fiind manevrabilitatea si agilitatea punctul lor forte. numai ca sa intelegi-A3 este pt Serie 1,impreza este pt mitsu evo si S3 cel mult, megane este pt golf gti si civic typeR-alege cum preferi cu 3 sau 5 usi esti tot acolo, cert ramane ca doar mini si scirocco au fost facute doar exclusiv in 3 usi. |
Am votat Mini Cooper S :)
Mai este un Mini Cooper care are o usa in plus Mini Cooper Clubman ;) |
votat scirocco...:D
|
masini frumoase si puternice amandoua ... daca e si un sofer pe masura
|
Quote:
|
mini ftw. deja nu mai suport sa aud de la diversi tipi " e vw frateeeee scirocco e cel mai jmen a facut miniuuuu'
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2026 4Tuning