Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Mini Cooper S vs. Volkswagen Scirocco (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/107714-mini-cooper-vs-volkswagen-scirocco.html)

tavione 05-02-09 13:10

Re: Mini Cooper S vs. Volkswagen Scirocco

Quote:

Originally Posted by ovydioo (Post 2039264)
dc nu stii sa faci dif intre clase nu mai pune post-uri aiurea. dc scirocco nu se bate cu bmw 3 coupe atunci zi tu cu care? dupa cum vad eu clasele o sa-ti enumar:
1. mini s - polo gti
2. golf gti - M1
3. scirocco - M3 coupe
4. jetta - seria 3
5. passat - seria 5
6. phaeton - seria 7
7. tiguan - X3
8. touareg - X5
9. eos - seria 3 cabrio
si lista poate continua cand o sa scoata BMW utilitare sa se bata cu caddy, pana atunci prietene vino cu argumente reale cand ma mai citezi. si uita-te si tu la lista de mai sus si zi-mi un punct unde crezi ca vw are macar 1% sanse sa bata un BMW :)

vezi ca si tu faci confuzii grave intre clase, passat'ul este in clasa cu seria 3, jetta este o berlina compacta, "scirocco - m3 coupe"??? :lol:, hai ca m'ai amuzat....scirocco este un hatch cu aere de coupe, este in clasa cu golf, focus etc.....

SV25MBN 05-02-09 13:42

ovydioo , cred ca tocmai ai rescris clasele constructorilor auto :)

rommel 05-02-09 14:21

passat = seria 5 ??? scirocco = m3 (fie el si coupe) ???
Tare rau, de unde ai luat tabelul ? Asta e revolutie clar!

Din ciclul toti romanii se pricep la mecanica si calculatoare, se (auto)prezinta ovydioo

DiavoLLo 05-02-09 14:36

frumoase amandoua.....

steffan 05-02-09 19:00

tare:))) cum sa concureze scirocco cu m3?:)))) sa fim seriosi! scirocco poate cu seria 1 sa se compare dar cam greu...

frumos filmuletzul! e si normal sa castige scirocco, doar e generatie mai noua. totusi mai usor ultrasii VAG, scirocco nu castiga pt k e VW :)))) cum am citit mai sus!

adrian78bmw 05-02-09 19:11

Quote:

dc nu stii sa faci dif intre clase nu mai pune post-uri aiurea. dc scirocco nu se bate cu bmw 3 coupe atunci zi tu cu care? dupa cum vad eu clasele o sa-ti enumar:
1. mini s - polo gti
2. golf gti - M1
3. scirocco - M3 coupe
4. jetta - seria 3
5. passat - seria 5
6. phaeton - seria 7
7. tiguan - X3
8. touareg - X5
9. eos - seria 3 cabrio
si lista poate continua cand o sa scoata BMW utilitare sa se bata cu caddy, pana atunci prietene vino cu argumente reale cand ma mai citezi. si uita-te si tu la lista de mai sus si zi-mi un punct unde crezi ca vw are macar 1% sanse sa bata un BMW :)

singurele care se potrivesc este clasa de lux suv si suv compact...de unde ai scos M1?ce e ala?scirocco cu m3?cred ca visezi ..jetta e mai mica decat un seria 3 si nu se compara la preturi dotari performante..passatu e ca dimensiuni intre seria 3 si seria 5..
te intreb atunci de ce mai exista audi?

Ottaviano_m 05-02-09 19:15

scirocco cu seria 3? Pfff, uite ca nu se poate. Scirocco peste este Mini, chiar daca sunt fan infocat Mini, era 100% sigur ca VW il va bate. La pret sunt mult prea apropiate si Rocco ofera mult mai mult decat mini. Ajunge sa vezi asta si prin faptul ca BMW se gandeste deja la noul mini pe cand Rocco este proaspat scos, si mult mai avansat tehnologic si mecanic: diferential autoblocant, suspensii active si DSG printre cele mai semnificative jucarii pe care mini nici nu le viseaza din cate stiu eu. Plus ca are un portbagaj aproape cat al golfului(300 l VS 350 aprox ai golfului) pe cand mini il are de 100 si ceva de litri?... apoi, lasand deoparte faptul ca mini este intr-adevar finutza si la interioare si materiale utilizate, Rocco il bate si la capitolul asta. la design, dupa mine, la fel, cu singura mentiune ca la interior scirocco putea fi mai original, in rest eu il gasesc splendid.

Ottaviano_m 05-02-09 19:27

ovydioo, mai bine pleci capul pana mai poti, ca imi pare rau sa-ti spun dar ai fost total pe langa. ca sa vezi ca Scirocco merge cu CooperS gandeste-te- ce producator mai face un hatch exclusiv in 3 usi cu veleitati de Kart si avansata tehnologic ca Mini/VW-numai VW/Mini. zicea cineva ca Mini a pierdut pt ca are cu 25 de cai mai putini- uite ca actualul copper S de 175 de cai are un turbo f inteligent (twinscroll) care-l face sa atinga performante identice cu ale vechiului Cooper S JCW de 210 cai. In plus, mini este mult mai usor. Incercati sa faceti raportul greutate/putere sa vedeti ca se incadreaza perfect. Dupa aceea sa nu mai vb ca si la nivel de imagine sunt exact pe aceeasi staregie bazate ambele masini. Cu precizarea ca scirocco este mai practica, mai abitabila, mai ieftina, si mai tehnologizata, mai mare, mai frumoasa, mai recenta.

ovydioo 05-02-09 19:40

Quote:

Originally Posted by Ottaviano_m (Post 2041160)
ovydioo, mai bine pleci capul pana mai poti, ca imi pare rau sa-ti spun dar ai fost total pe langa. ca sa vezi ca Scirocco merge cu CooperS gandeste-te- ce producator mai face un hatch exclusiv in 3 usi cu veleitati de Kart si avansata tehnologic ca Mini/VW-numai VW/Mini. zicea cineva ca Mini a pierdut pt ca are cu 25 de cai mai putini- uite ca actualul copper S de 175 de cai are un turbo f inteligent (twinscroll) care-l face sa atinga performante identice cu ale vechiului Cooper S JCW de 210 cai. In plus, mini este mult mai usor. Incercati sa faceti raportul greutate/putere sa vedeti ca se incadreaza perfect. Dupa aceea sa nu mai vb ca si la nivel de imagine sunt exact pe aceeasi staregie bazate ambele masini. Cu precizarea ca scirocco este mai practica, mai abitabila, mai ieftina, si mai tehnologizata, mai mare, mai frumoasa, mai recenta.

dar... din pacate aceste doua masini se adreseaza unui public f. f. diferit. nu cred ca avea rost un test comparativ chiar dc si testul e made for fun mai mult. mini e masina gen ''italian job'' in schimb ce scirocco trebuia sa fie o masina care sa se bata cu noua impreza, megane coupe poate, A3 e.t.c. cat despre veleitati de Kart ??? hai sa fim seriosi. dupa cum vad eu lucrurile as vrea sa vad comparativ mini vs fiat 500 (amandoua sunt premium) si pe scirocco cu astra gtc

Ottaviano_m 05-02-09 21:05

of, of, esti complet pe langa, ti-am spus- pt astra GTC exista Golf GTI-scirocco nu poate fi pt impreza pt ca este doar tractiune fata(impreza a recurs la varianta hatcback doar din motive comerciale, deci doar prin coincidenta este hatch ca scirocco), cu megane, nu se bate in nici un caz, si cu A3 nici atat ca nu fac concurenta in casa proprie. Ce inseamna la tine "masina gen italian job"? daca tu ai vazut un film iti creezi parerea despre o masina pe baza mass-media? Asculta ce-ti spun eu ca stiu ce vb - Italian job este facut pt reclama la Mini, chestia asta se numeste product placement, nu te lasa indus in eroare de consumismul zilei de astazi.
dupa cum ziceam, ata scirocco cat si Cooper S se adreseaza exact aceleiasi tipologii de target, gandeste-te putin, nu fi naiv, te rog.
testul nu a fost facut "just for the fun of it" ci la baza alegerilor de tipul asta stau procese motivationale f asemanatoare daca nu chiar identice cu cele ale unui ipotetic client al celor 2 masini. Si, da, sunt amandoua cu veleitati de Kart fiind manevrabilitatea si agilitatea punctul lor forte. numai ca sa intelegi-A3 este pt Serie 1,impreza este pt mitsu evo si S3 cel mult, megane este pt golf gti si civic typeR-alege cum preferi cu 3 sau 5 usi esti tot acolo, cert ramane ca doar mini si scirocco au fost facute doar exclusiv in 3 usi.

iovivali 05-02-09 23:37

Am votat Mini Cooper S :)
Mai este un Mini Cooper care are o usa in plus Mini Cooper Clubman ;)

santo 06-02-09 08:43

votat scirocco...:D

FreShhhy 06-02-09 09:05

masini frumoase si puternice amandoua ... daca e si un sofer pe masura

Coss_min 06-02-09 09:54

Quote:

1. mini s - polo gti
2. golf gti - M1
3. scirocco - M3 coupe
4. jetta - seria 3
5. passat - seria 5
6. phaeton - seria 7
7. tiguan - X3
8. touareg - X5
9. eos - seria 3 cabrio

Tu iti dai seamna ca pe circuit un M3 spulbera scirocco,eu cred ca si un M3 e46 il face de rusine nu un e92.

Opportunity 06-02-09 10:01

mini ftw. deja nu mai suport sa aud de la diversi tipi " e vw frateeeee scirocco e cel mai jmen a facut miniuuuu'

All times are GMT +2. The time now is 20:54.

- Copyright 2026 4Tuning