![]() |
eu din kte stiam evo8 ia suta in 6,1 sec stock
acum,na,nobody`s perfect... dar dak evo8 are 500cp ,aproape dublu puterea d serie,trebuia sa spulbere galardo,nu??? si totusi nu a fost asa,recunosc,unghiul in kre ma aflam nu permitea o concluzie |
Am vazut si eu masina si astazi si am \"studiat\" toate modificarile step by step ... Are foarte multe chiesti modificate ... Cred ca poate sa aiba ~ 500 de CP ... si am inteles ca mai urmazea ... si Imi place exteriorul ... arata atat de stock :)
Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung aseara :( Pacat ca sunt atat de multe pareri si nu se stie exact cine a castigat. Amandoua masini cred ca ar trebui sa faca timpi foarte apropiate pe 400 de m. |
Re:
Quote:
La 400m cred ca sanse maxime are EVO 8, mai sus e greu de spus. Oricum cursa e pe 400, iar Lambo nu are dezavantaj fiind tot 4x4. |
Re:
Quote:
Acum o sa vedeti si voi dar dupa cum au decurs ostilitatile si refuzul primit poti trage anumite concluzi. Ajunge cred ca topicul trebuie inchis! |
sebastian,sincer,sincer,am o intrebare personala,sa nu interpretezi altfel...
c urmaresti tu prin promovarea mesajului acela cum k gsi`u are un accident dintre primele 10 din acest an? sincer,tu ai auzit d accidente,ai fost implikt,sau vrei neaparat sa arati k tu esti vezi doamne numai in sfera legalului si k ceilalti sunt oile negre,dati cu pietre! mai uita-te la tv,in fiekre zi e un ACCIDENT si d-alea grave,nu un gradulet kzut peste o persoana kre nu a suferit rani sincer,am auzit cum k prima data s-a anuntat petrecere mr p 3 dec,ai zis k e cursa p 4 dec,apoi s-a anuntat 10 dec ai pus cursa p 11,acum,ai repetat povestea pt 18 dec stii cum s vede din afara toata scena asta?skmatorie k sa arati k mr iti boicoteaza cursele,dar pana si un copil isi da seama d scopul tau nu e frumos,ar trebui sa fii un tip vertikl si corect,avand in vedere k provii dintr-o familie respectabila parearea mea,astept raspuns |
1 Attachment(s)
Gata , asta e filmu , scuzati limbajul , e normal ,stresu , etc ..
Deci , fiecare se uita la film , intelege ce vrea :) e greu de .. dat seama unde-s 400 de metrii .. uitandu-ne la timp - cand incepe cursa - cand zice cel ce filmeaza , \"esti mancat . .. bip bip bip .. \" ies vreo 10 secunde .. acum .. cine stie cat scoate gallardo stock pe 400 de metrii ? sa ne facem o idee :) numai ca sa va fie voua clar , mie imi e extrem de clar, eu stiu ce-am vazut si cu asta b`asta , faptul ca .. mai sunt inca 100 care .. constientizeaza faptul asta bine , daca nu , la fel de bine :) vizionare placuta |
poate-mi explica si mie ,cand anume rateaza evo`u treapta a doua :lol: ...
bluf ! |
Am pus datele Lambo-ului... nu stiu daca va ajuta cu ceva...
Engine Type: V10 Displacement cu in (cc): 303 (4961) Power bhp (kW) at RPM: 520(362) / 8000 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 376(510) / 4500 Redline at RPM: n.a. Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: 235/35 ZR19 - 295/30 ZR19 Driveline: All Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 167.7 × 74.1 × 45.4 Weight lb (kg): 3153 (1430) Performance Acceleration 0-62 mph s: 4.0 Top Speed mph (km/h): 196 (315) Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. (17.0) |
si ink ceva si eu mai am niste probleme la masina,mai reparam mai trage bine 10 zile,2 nu,dar ies cu masina,mai ma dau cu un rx8 sau mai stiu eu c
tu ai un subaru umblat la motor doar,adik masina poate iesi p strada si poate accepta o provokre, mai ales knd vine un nene d la ceva mii d km apropos,dak ink nu esti la curent,este banc 4x4 in romania,computest,la bogdan si ktalin,sigur ii cunosti,anunta-ne si p noi c putere are bestia gri... asta k sa fiu si eu putin rautacios,urmandu-ti exemplul,nimic personal |
Pe film eu nu vad nimic ... start si dupa doar bord ...
|
dai brightness mai mare
ma asteptam al raspunsu asta ai sunet , da ? ia vezi .. se aude vreo treapta ratata ? respect |
apai din filmul asta nimic nu se intelege.am votat lamborghini desi nu stiu cine castiga cursa.complimente celor cu evo
|
eu v-am mai zis ce-am vazut , altii zic altceva , ok ..
ideea e ca masinile sunt clar cam pe acolo , respectele mele tipului cu evo .. dar .. Romania vs Grecia .. - winner - Romania :) de data .. asta .. poate data viitoare castiga grecul |
Imi pare rau ... As vrea, dar nu vad nimic klar ....
Oricum ... curse ar trebui sa intimpla pe strazi nu pe forum. Poate o sa mai dau o data ca sa fie clar ... dar am inteles ca greci pleaca maine ... Felicitari pentru amanodoi ... cursa foarte spectaculosa! 4 me EOT & good night! |
Presupun ca a fost foarte tare... :D
...Din filmul asta eu nu vad decit un bord de lambo... si nishte stopuri de evo... ...oare de ce se vedeau stopurile de evo??? SINCER FILMUL NU ESTE CONCLUDENT! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning