Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeia materialista - complet (https://forum.4tuning.ro/28-femei/107462-femeia-materialista-complet.html)

Khalis 04-02-09 13:29

Re: Femeia materialista - complet

Mah..... tipa n-a procedat cum trebuie.... daca tot l-a lasat de haimana pe la Viena si avea avans de cateva zile... trebuia sa-i vanda masina (avea toate actele la ea, masluia o procura - ca mai avea si vreo 4000 de euro), sa-si schimbe numarul de telefon si sa-si faca o vacanta mistoaca in hawaii vreo doua saptamani... fraierul venea, urla si... cam atat zic eu... un eventual proces ar fi durat la infinit din cauza lipsei unor probe...
Dar tot ce-am zis mai sus e la misto... desi o merita... cine l-a pus sa agate ca tampitul in "banbu" unde stau toate pitzipoancele la vanat de masculi cu bani? el credea ca aia se uita la el de frumos si destept ce e?... aviz amatorilor de pitzy ;)..

sezione91_blue 04-02-09 15:11

Cred ca e fabulatie. Cat despre vanzarea masinii nu cred ca ar fi reusit. Scrie pe undeva prin ultima parte ca masina era "pe firma" deci nu cred ca avea sanse sa o vanda...

negoitacata 04-02-09 18:01

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2034995)
nope. Cred ca domnul Catalin ii va trage o teapa mare mare domnisoarei :) o sa stea cu ea vreo 2 saptamani asa.. si dintr-o data .. poc o rapesc unii si se duce ..... lii

Eu cred ca el ca sa-i arate cat de mult o iubeste o sa-i faca cadou o polita de asigurare de vrun 1mil de euro (in caz ca se intampla cv cu ea)........si poate peste ceva timp ea o sa dispara subit:))))....(Elodia2)...............
P.S......cat de perversa a putut sa fie

robisavage 05-02-09 11:26

am ras cu lacrimi. are talent de povestitor :))

andrey_20052002 05-02-09 13:18

Quote:

Originally Posted by sezione91_blue (Post 2036971)
Cred ca e fabulatie. Cat despre vanzarea masinii nu cred ca ar fi reusit. Scrie pe undeva prin ultima parte ca masina era "pe firma" deci nu cred ca avea sanse sa o vanda...

de vandut nu o vindea dar gasea niste baieti binevoitori de la dezmembrari si in 12 ore nu mai era masina

KoKozula 07-02-09 07:44

Eu am o nedumerire totusi... cum de stia Catalin acesta atatea numere de telefon pe de rost? Eu unul sincer abia stiu numarul meu de telefon pe de rost, in rest nu stiu nici unul ca d-aia are telefonul mobil memorie, ca sa nu ti-o mai incarci pe a ta. Deci io nu cred nimik d-aicia... SI daca avea cartile de vizita .. banui ca le tinea in portmoneu ... deci ...

O sunat ala 6-8 persoane sau cate o sunat ... pe dracu!

Ma leshi ?

dolb 07-02-09 07:54

si eu imi pusesem aceeasi intrebare! dar e cu dus-intors. Eu stiu numarul meu, al iubitei, al familiei ( sora, tata ) si al catorva prieteni (5-10 ) :)

KoKozula 07-02-09 08:02

Noh poi esti tare atunci.... Eu daca as fi patit asa ceva... puteam sa ma sun pe mine. In rest.. cred ca mai stiu nr de fix al lui tata :D...

Orisicat, o sa ma apuc sa invat numere de telefon :D

bmwm5 07-02-09 18:21

daca mutam discutia,va umilesc.stiu pe de rost cel putin 15 numere de mobil :d

andrey_20052002 07-02-09 20:13

cand nu erau telefoanele mobile ,agendele ,oamenii stiau mai multe numere pe de rost prin 2000 cand a cumparat tata un motorola din ala caramida nu stiam sa bag numerele in agenda si cand avea nevoie de un numar ma intreba pe mine stiam peste 20 de numere acum le mai stiu numai pe astea de fix de la rude si numarul meu de mobil,unele parti din poveste sunt cam trase de par dar asa suntem noi romanii mai exageram

coco_stancu 07-02-09 20:24

@kokozula apuca te si retine cateva numere de telefon (ex: al celui mai bun sau buna prietena, iubita, mamei sau tatalui tau este indeajuns)
O chestie de gen am patit eu acu 9 ani cand m am dus la prietena in alt orash, abia o cunoscusem adik cu un weekend in urma. Cand am ajuns acolo mi sa descarcat bateria si nr era in memoria telefonului nu stiam unde sta nu stiam pe nimeni acolo deh o agatzasem la discoteca.
Dar uite chestie ii invatzasem numarul pe dinafara si ca prin minune mai aveam si o cartele de romtelecom in caz de SOS.........deci se poate, si eu cred k este adevarat.

KoKozula 08-02-09 08:44

Noh... tre sa imi listez agenda telefonica :)). M-apuc s-o invat si o pune pe pretena-mea sa m-asculte.

Amu ma simt ca un handy bell ... auzi tu ... nu stiu numere de telefon pe de rost :(

Spark 10-02-09 17:44

eu am auzit de poveste de la badea
si asa am citit blogul lui cabral.

acuma pe bune.
CHIAR AR TREBUI SA EDITATI SI SA PUNETI TOATE PARTILE UNA IN CONTINUAREA CELEILALTE SI CU FINAL CU TOT.
asa s-ar intelege mai bine. si da .. finalul e casatoria ;)
:lol::lol::lol: si acuma rad cand ma gandesc la poveste :lol::lol::lol:

Bmw_Rulllzzz 11-02-09 11:08

super tare povestea si relatarea :)

eMH 11-02-09 13:50

Deci...e foarte misto :|
Imi amintesc ce am facut o data : Am fost la o fata,si cand am plecat de la ea am uitat portofelul acolo. Ea a cheltuit mare parte din bani,si dupa aia a zis ca nu am lasat nimic la ea. M-am uitat la ea in geanta (stiu...foarte urat gestul,dar trebuia sa o fac) si surpriza... portofelul meu ! Problema e ca eu am o manie,sa lovesc cu piciorul...mai rar dau cu pumnul. I-am dat cu piciorul in coaste (eu am pus tinta pe ficat,dar eram prea nervos ca sa o nimeresc) si am reusit sa ii rup 2 din ele :D. Dupa aia s-a facut fata de treaba,mi-a dat inapoi banii pe care ii cheltuise,dar tot nu am mai bagat-o in seama. Deci...se poate intampla oricui !!

All times are GMT +2. The time now is 05:49.

- Copyright 2026 4Tuning