![]() |
Da ai dreptate, da eu tot pe Recaro merg, imi plac mai mult.
|
hmm cam greu de ales da ma rog sa fie
SPARCO :wink: |
intrebare cam grea.............
oricum cele 2 firme sunt relativ diferite, adica Sparco face scaune 100% sport pe care la drum lung iti cam anchilozeaza spatele si incep sa te doara si alte alea, Recaro face si el scaune sport dar ceva mai elegante/rafinate, deci nu sunt 100% sport! acum depinde si pe ce masina ai vrea sa le pui........... ca unele dau mai bine, altele mai putin. o concluzie scurta: ptr masina de zi cu zi RECARO (trebuie sa ai confort) ptr o masina mai nervoasa/sportiva 100% Sparco daca as avea acum o masina care sa merg toata ziua cu ea, parca tot SPARCO as alege :lol: |
Sunt de acord cu tine. Asta cam asha e cu confortu si sportivitatea
|
100% recaro , pentru k nu kred k are cineva d-aici o masina speciala pt. alergat , k kare nu merge si pe strada :roll:
|
Re:
Quote:
|
$parco :D
|
Re:
Quote:
|
si daca sunt mai nou nu stiu daka asta iti da vreun drept sa ma judeci :oops: daca am inceput sa scriu de curand nu inseamna k d-abia am auzit de el ... :evil: :evil: :evil: :evil:
|
Re:
Quote:
|
ok , nu cred ka are rost sa ne certam , doar mi-am dat k parerea . sorry pt. off-topic
|
Oricum pe scaunele Sparco daca mergi prea mult in orash cu masina, risti sa iei forma scaunului :))))))))))))))
|
RECARO..chiar si cele sport..sunt mult mai confortabile decat sparco...si cum a zis pustiu de 15 ani..intr-adevar...nu cred ca i-ar placea cuiva sa aiba scaune de competitii pe masina.....alexutzu te iei degeaba de el..k-i nou ..k n-a vb chiar aiurea...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
EL A ZIS CA NU SUNT PE AICI MULTI CARE AU O MASINA PENTRU CURSE SI EU AM ZIS CA E NOU PE AICI SI CA NU STIE CE ZICE DESPRE ASTA, cu el am lamurit faza asta pe MSN, nu am nimic cu el ca e nou sunt cel putin 2 persoane care imi vin acum in minte care au o masina doar de alergat. ce nu intelegeti voi de fapt? |
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning