![]() |
Re: BMW z3
1 Attachment(s)
ce parere ai de modelul asta?
|
6 Attachment(s)
din cate stiu eu Z3 si E36 compact au puntea spate de la ursuletz din motive de spatiu.. asta fiind mai simpla si mai jucausa - lucru care nu-i neparat un dezavantaj :P
Ca jante as merge pe ceva cu buza+streched tires: keskin KT1, Schmidt Space Line, OZ Mito, Kerscher KRS, Ac Schnitzer Typ1 Rennsport, Schmidt VN Line 3p |
8 Attachment(s)
Ms k te-ai gandit la jante..... dar eu ma gandeam mai mult la ceva original ... m-am tot uitat la jante ... si am ales cateva ....
Mie cel mai mult imi place cele de M5... si cele AC Schnitzer.. si cele BBS (de pe cel albastru ) un Vt ar fii bine venit :D :-" |
Keskin KT 1 sau Schmidt VN Line 3p , parerea mea ca ar veni bine :D
|
Quote:
GUSTURILE nu se discuta.. .si se respecta.... poate ca am eu o fixatie cu jantele originale..... |
eu as lasa jantele originale pe masina , imi place super mult cum dau.
btw , ai primit cadou o super masina ... imi place foarte mult ca e intretinuta si "la linie". am stat putin si m-am gandit ce as schimba la masina asta... si n-am putut sa raspund... pur si simplu o perioada destul de mare de timp m-as bucura din plin de ea asa cum este acum fara tuning fara nimic. masina iti poate oferii foarte multe placeri ... pana sa te plictisesti de ea si sa iti doresti ceva schimbat ;) , poate mai bagi si niste poze cu ea ;) |
10 Attachment(s)
Quote:
MS frumos .... ma simt flatat sincer..... sunt ok jantele.... daca ar fii modelul pe 17 cu buza.. nu le-as schimba....sa vad cum stau cu baniii pt k .. pe viitor am de gand .. : xenon(faza scurta) .. proiectoare in bara angel-eyes(desi ar trebui sa renunt la inelul cromat din jurul farului care este frumos...) evacuare (serpisori daca exista pt motorul asta ,accelerator de gaze daca se poate pune, traseu de inox , si o finala daca gasesc cu filtru ) distantiere.... momentan a primit un mic change de look , sunt curios daca e sesizabila diferenta.. :D cer scuze pt ca masina era murdara ..... |
stie cineva daca distantierele trebuie omologate la R.A.R ??? daca nu ... care sunt cele mai bune ? ce riscuri apar ?? cat de mari pot sa fie .... multumesc anticipat
|
eu zic sa nu pui mai mari de 2 cm .... nu arata prea bn cu rotile mult iesite in afara... parerea mea.
in alta ordine de idei te-ai gandit bine la partea cu evacuarea ... merge o evac cap coada poate si o admisie bine gandita si un chip chirip ... sigur o sa se simta ;) |
Sa inteleg ca nimeni nu a vazut mica diferenta optica (hint: e in fata :)) )
Leonard asa am sa si fac dar putin mai incolo pt ca acum caut sa imi schimb motorul (motocicleta). . . ma ajuta si pe mine cineva cu o problema ??? -->https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/111886-probleme-cer-opinia-altora.html |
Quote:
|
Quote:
URAA .. avem un castigatooorr ! Imi era Groaza ca nu observa nimeni . Stiu ca e o modificare minora..dar pare mai agresiva. Imi poate recomanda cineva alta solutie in afara de banda dubla adeziva ? Nu vreau sa gauresc bara.. |
Quote:
PS:nu-i faci narile negre?:D |
Quote:
nu ii fac nerile negre.. pt k merge ft bine cu restul masinii.. deoarece are toate ornamentele cromate (parbriz.clante.stop ) 2 nu e shifona.. a trebuit sa il indoi dupa curbura barii.. dar e uniform . si arata ok... astept alta solutie in afara de banda dubla adeziva.. |
Arata mai agresiv asa, da' nu-mi prea place ca acoperi grila cu numaru':D. Ai incercat sa-l pui intr-o parte, sa vezi cum arata?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning