Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW - Alte serii (https://forum.4tuning.ro/123-masina-mea-bmw-serii.html)
-   -   BMW z3 (https://forum.4tuning.ro/123-masina-mea-bmw-serii/107147-bmw-z3.html)

Gyo*TDS 11-02-09 00:27

Re: BMW z3

1 Attachment(s)
ce parere ai de modelul asta?

AK-ZER 11-02-09 08:34

6 Attachment(s)
din cate stiu eu Z3 si E36 compact au puntea spate de la ursuletz din motive de spatiu.. asta fiind mai simpla si mai jucausa - lucru care nu-i neparat un dezavantaj :P
Ca jante as merge pe ceva cu buza+streched tires: keskin KT1, Schmidt Space Line, OZ Mito, Kerscher KRS, Ac Schnitzer Typ1 Rennsport, Schmidt VN Line 3p

cj90rzv 01-03-09 16:14

8 Attachment(s)
Ms k te-ai gandit la jante..... dar eu ma gandeam mai mult la ceva original ... m-am tot uitat la jante ... si am ales cateva ....
Mie cel mai mult imi place cele de M5... si cele AC Schnitzer.. si cele BBS (de pe cel albastru )

un Vt ar fii bine venit :D :-"

quick_silver2 01-03-09 18:13

Keskin KT 1 sau Schmidt VN Line 3p , parerea mea ca ar veni bine :D

cj90rzv 01-03-09 21:36

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 2110141)
Keskin KT 1 sau Schmidt VN Line 3p , parerea mea ca ar veni bine :D

GUSTURILE nu se discuta.. .si se respecta.... poate ca am eu o fixatie cu jantele originale.....

leonard 01-03-09 23:07

eu as lasa jantele originale pe masina , imi place super mult cum dau.
btw , ai primit cadou o super masina ... imi place foarte mult ca e intretinuta si "la linie". am stat putin si m-am gandit ce as schimba la masina asta... si n-am putut sa raspund... pur si simplu o perioada destul de mare de timp m-as bucura din plin de ea asa cum este acum fara tuning fara nimic. masina iti poate oferii foarte multe placeri ... pana sa te plictisesti de ea si sa iti doresti ceva schimbat ;) , poate mai bagi si niste poze cu ea ;)

cj90rzv 02-03-09 20:57

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by leonard (Post 2110953)
eu as lasa jantele originale pe masina , imi place super mult cum dau.
btw , ai primit cadou o super masina ... imi place foarte mult ca e intretinuta si "la linie". am stat putin si m-am gandit ce as schimba la masina asta... si n-am putut sa raspund... pur si simplu o perioada destul de mare de timp m-as bucura din plin de ea asa cum este acum fara tuning fara nimic. masina iti poate oferii foarte multe placeri ... pana sa te plictisesti de ea si sa iti doresti ceva schimbat ;) , poate mai bagi si niste poze cu ea ;)

MS frumos .... ma simt flatat sincer..... sunt ok jantele.... daca ar fii modelul pe 17 cu buza.. nu le-as schimba....sa vad cum stau cu baniii pt k .. pe viitor am de gand .. : xenon(faza scurta) ..
proiectoare in bara
angel-eyes(desi ar trebui sa renunt la inelul cromat din jurul farului care este frumos...)
evacuare (serpisori daca exista pt motorul asta ,accelerator de gaze daca se poate pune, traseu de inox , si o finala daca gasesc cu filtru
)
distantiere....

momentan a primit un mic change de look , sunt curios daca e sesizabila diferenta.. :D

cer scuze pt ca masina era murdara .....

cj90rzv 02-03-09 21:00

stie cineva daca distantierele trebuie omologate la R.A.R ??? daca nu ... care sunt cele mai bune ? ce riscuri apar ?? cat de mari pot sa fie .... multumesc anticipat

leonard 02-03-09 22:05

eu zic sa nu pui mai mari de 2 cm .... nu arata prea bn cu rotile mult iesite in afara... parerea mea.
in alta ordine de idei te-ai gandit bine la partea cu evacuarea ... merge o evac cap coada poate si o admisie bine gandita si un chip chirip ... sigur o sa se simta ;)

cj90rzv 03-03-09 15:24

Sa inteleg ca nimeni nu a vazut mica diferenta optica (hint: e in fata :)) )

Leonard asa am sa si fac dar putin mai incolo pt ca acum caut sa imi schimb motorul (motocicleta). . .

ma ajuta si pe mine cineva cu o problema ??? -->https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/111886-probleme-cer-opinia-altora.html

Gyo*TDS 03-03-09 22:48

Quote:

Originally Posted by cj90rzv (Post 2115505)
Sa inteleg ca nimeni nu a vazut mica diferenta optica (hint: e in fata :)) )

Leonard asa am sa si fac dar putin mai incolo pt ca acum caut sa imi schimb motorul (motocicleta). . .

ma ajuta si pe mine cineva cu o problema ??? -->https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=111886

cumva acea mica diferenta optica este schimbarea pozitiei numarului de inmatriculare?:-)

cj90rzv 04-03-09 17:59

Quote:

Originally Posted by Gyo*TDS (Post 2116978)
cumva acea mica diferenta optica este schimbarea pozitiei numarului de inmatriculare?:-)

URAA .. avem un castigatooorr ! Imi era Groaza ca nu observa nimeni . Stiu ca e o modificare minora..dar pare mai agresiva. Imi poate recomanda cineva alta solutie in afara de banda dubla adeziva ? Nu vreau sa gauresc bara..

Gyo*TDS 04-03-09 23:42

Quote:

Originally Posted by cj90rzv (Post 2118885)
URAA .. avem un castigatooorr ! Imi era Groaza ca nu observa nimeni . Stiu ca e o modificare minora..dar pare mai agresiva. Imi poate recomanda cineva alta solutie in afara de banda dubla adeziva ? Nu vreau sa gauresc bara..

Intr-adevar pare mai agresiva,dar numaru parca e sifonat..nush asa mi se pare mie.
PS:nu-i faci narile negre?:D

cj90rzv 05-03-09 15:08

Quote:

Originally Posted by Gyo*TDS (Post 2120159)
Intr-adevar pare mai agresiva,dar numaru parca e sifonat..nush asa mi se pare mie.
PS:nu-i faci narile negre?:D

nu ii fac nerile negre.. pt k merge ft bine cu restul masinii.. deoarece are toate ornamentele cromate (parbriz.clante.stop )
2 nu e shifona.. a trebuit sa il indoi dupa curbura barii.. dar e uniform . si arata ok...

astept alta solutie in afara de banda dubla adeziva..

Zebe 05-03-09 18:37

Arata mai agresiv asa, da' nu-mi prea place ca acoperi grila cu numaru':D. Ai incercat sa-l pui intr-o parte, sa vezi cum arata?

All times are GMT +2. The time now is 17:23.

- Copyright 2026 4Tuning