![]() |
Re: Motor TRS cu cutie in 4 viteze
Quote:
|
Eu sincer eram satul de cutia aia! Cand iti era lumea mai draga atunci dadea sa intre in viteza sau intra si ramanea blocata acolo:| M-am scutit de 2 mil(acu vre-o 2 ani) si noroc cu un prieten ca isi dezmembrase oltcit-u...am luat cutia de la el am montat-o si n-am mai avut probleme cu ea de atunci;)
|
Quote:
|
Parerea mea ar fi sa o pastrezi pe aia in 4 franta,o sa ai un demaraj mai bun da un top speed mai mic;)
|
Si fiabilitatea motorului la viteze mari?! Sau aia nu intra in varianta "e coooooool" si "nu intoarce lumea capu pe strada"?:x
Mai ganditiva si la fiabilitate, viitorul masinii. Ele credeti ca au rezistat pana in zilele noastre pt ca mergeau tot timpul "blana" sau turate la rece, sau top speed... ?? |
Quote:
|
Nu gresesti. E corect ce spui. Ma refer la fiabilitatea la viteze mai mari de la 100 km/h in sus. Daca nu mergi mai repede de atat si iti trebuie banii pentru alt ceva pune-o pe cea 4 fr si n-ai treaba.
|
Quote:
|
Quote:
cat despre cutii.....laure are dreptate cu 4fr ai top speed.........iar cutiile de 4fr sunt de doua feluri scurte si lungi...exceptand specialul. |
Quote:
|
Quote:
|
Lasa bre ca si ala de 1.1 duce;) mai greu da duce...dupa 4000 rpm se simte in largu lui:D cu 5ro pe la 4000 ai cam 120...deci nu vad de ce nu s-ar mai duce...;)
|
Quote:
vre-o dovada? teoria/cartea zice ca nu sunt de 2 feluri.... |
Cutiile pe care le stiu eu:
4 special, cea mai scurta. 4 ro, 4 fr, 5 ro(cea mai lunga) si 5 fr Mai exista si altele in afara de astea 5??? |
Cele de CS-uri, sunt romanesti mai scurte.
Legat de mesajele de mai sus.... No coment. Atunci de ce ceri man mai mult pe piesele frantuzesti, ca sunt mai fiabile, nu? Daca te doare la caciula de fiabilitate de ce vrei mai mult pe alea fr decat pe alea ro? Uitate la Pupila, cata fiabilitate are masina aia, pentru ca are grija si ii pasa! Uitate la VYP, ambele fiind Oltcituri turbate. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:39. |
- Copyright 2026 4Tuning