![]() |
seria 7... :D
|
MERCEDESU. Audi si Bmw se 'chinuie' sa-l ajunga din urma. poate pune si mertzu motoru de McLaren(parca asa se scrie) din f1 si sa mai vedem ce mai zice nenea Audi cu motoru lu Lambo sau mai stiu eu ce altceva. Pana acum Mertzu conduce .Audi si Bmw se tin aprope si pana la urma diferentza o face gustul si preferintza cumparatorului.
|
MERCEDES...CLAR :D
cand mercedes facea masini BMW se juca de-a pilotii de avioane :lol: :lol: :lol: daca BMW facea acu ceva timp masini sportive..s-au cam dus... si cineva a uitat o marca de renume:)) JAGUAR...asta daca se facea o comparatie intre v8-uri.. sau mai bine..in loc de MERCEDES s600...bagati Mayback(BRABUS):D mert rulez desi eu mi-as lua un X5 LeMans(pentru cunoscatori:D |
Re:
Quote:
|
nu stiu...baga M sau Hamann..
da in fine.. poate k nu stiai ..da Maybach apartine de mercedes...nui inspirat deloc.. mai citeste una alta.....si btw: motorsport putem include...e factory ca sa zic asa...la fel cum e si brabus... hamann..e alta mancare de peste...ala-l compari cu Lorinser sau Carlsson |
Este al lui Mercedes, dar nu este un model de mercedes...asta am vrut sa zic...deci nu-l poti compara cu A8 sau Seria 7...pt ca nu fac parte din aceeasi clasa...eventual il poti compara cu Rolls...
Eu zic sa mai citesti tu una alta inainte sa faci comparatii absurde...fara suparare |
Re:
Quote:
|
da cata' ai dreptate:))
dar totusi nu mam referit la maybach k clasa...din care face parte..ci k motorizare; :wink: normal k nu le bagi in aceeasi oala:D iar chestia cu cumparatia din tre bmw,audi si mert...e sumara pentru ca va reduceti la v12...daca ati compara modelele v8...mai sunt cateva de adaugat...care totusi n-ar fi deloc de neglijat..jaguar,lexus,cadillac si btw: si mercedes e 4x4...dar V8:((s500 |
sincer asa imi face mai multa placere sa raspund nu numai sa citesc..vad ca se poate si fara cearta... :lol: :lol: ma bucur sper sa continam ..asa..ah ce vroiam sa zic ..este si mercedes ..4x4..4matic se cheama la mercedes..dar este optional..(bine ca este ca este) :lol: am sa caut un terst pe net trebuie sami fac timp.. :lol: cu mercedes s600 760 si w12..
|
i btw: si mercedes e 4x4...dar V8:((s500
pai asta am scris si eu ca si mertu are 4x4(nam precizat 4matic.:))..dar vezi ca am scris v :wink: ..k din cate stiu eu cel mai mare motor pe care se pune 4maticu este v8-500...sau cel putin n-am intalnit si nam vazut pe nicaieri un s600 4matic din fabrica :wink: |
asa..este ..cel mai mare motor pe care este 4x4 la merecedes in s 500 ...va aparea si pe modelel amg..asa se aude..
|
A
AM UN SINGUR LUCRU DE SPUS
MERCEDES S 65 AMG=612 CAI UNDE E SERIA7 SAU A8 ?????????????? |
Re: A
Quote:
|
mey....toti sunt buni la motoare...eu unul as face altfel o comparatie..
sa nu uitam...BMW..a livrat motorul pt McLaren F1...Mercedes a inceput in ultimii ani sa capete un avant destul de serios in ceea ce priv motoarele lor..si AMG livreaza pentru multe masini motoare(pagani..etc) audi..cam din totdeauna au avut motoare puternice.. eu oricum din toate punctele de vedere raman la MERCEDES are tot ce au si ceilalti..si un plus de eleganta si rafinament :wink: (parerea mea) |
...si un plus de \"calitate\"...iata marturiile unui proprietar de CLK 430 model 1999:
DESCRIPTION OF THE COMPLAINT THE VEHICLE STARTED BACK FIRING AND STALLING, IT SUDDENLY LOST ALL POWER. TRACTION LIGHTS ILLUMINATED ON THE DASH. WHEN THE CONSUMER PULLED TO THE SIDE , ENGINE BEGAN SMOKING AND THEN CAUGHT ON FIRE. FIRE WAS PUT OUT BY THE FIRE DEPARTMENT DEALER HAS BE[...] SLK 230 1999: WHEN REMOVING THE FUEL NOZZLE FROM THE FUEL TANK, FUEL SHOOTS OUT OF THE TANK LIKE A FOUNTAIN. IT SEEMS AS THOUGH THERE IS PRESSURE IN THE TANK WHICH CAUSES THE FUEL TO SHOOT OUT OF THE TANK FOR ABOUT 30 SECONDS. E 430 1999(airbaguri care se declanseaza aiurea): WHILE DRIVING AND WITHOUT A COLLISION OCCURRING DRIVER'S SIDE DOOR AIR BAG DEPLOYED. CAUSE UNKNOWN. *AK THREE AIR BAGS DEPLOYED SIMULTANEOUSLY. THE DEALER REPLACED THE VEHICLE WITH NEW ONE. S 420:(si airbaguri care nu se declanseaza cand trebuie) :lol: WHILE DRIVING, CONSUMER WAS BROADSIDED BY ANOTHER VEHICLE, HOWEVER IT WAS NOT STATED EXACTLY WHERE VEHICLE WAS HIT, SUBSEQUENTLY THE AIRBAGS FAILED TO DEPLOY AND CONSUMER SUFFERED SEVERE INJURIES ...plus ca mai auzisem de un ML care efectiv a luat foc pe autostrada, dar nu mai gasesc articolul...tare, Mercedes... :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:03. |
- Copyright 2026 4Tuning