![]() |
Re: Shobolanca - opel astra
imi place nuanta aia de rosu;)... denota eleganta...
vezi ca picioarele sunt iluminate...nu luminate :lol:...luminati au fost altii...;) |
Eh, detalii :lol:
Chiar nu sunt deloc multumit de cum mi-au iesit ledurile, dar nu din cauza culorii care si mie imi place, ci din cauza intensitatii... Am vazut masina unui coleg pe aici care are leduri albastre si sunt de 10 ori mai luminoase decat alea mele:evil: |
:)) hai nu fi gelos pe colegi ca nu-i frumos :D
forte frumoasa "shoboloanca", cum o numesti tu :)) in ceea ce priveste led-urile, conteaza foarte mult cum le pui sa "bata", adica trebuiesc indoite, reglate, pana iti ies la intensitatea care o vrei si nu se mai vad diferente de culoare! Si oricum se stie ca led-urile albe si albastre au o intensitate luminoasa mai mare decat restul, deci nu ai de ce sa fi gelos :P Spor la treaba in continuare |
Cred ca mai bine alegeai culoarea rosie pentru iluminatul "picioarelor".Se potrivea mai bine cu bordul.
Uite cum arata la mine ziua (opel corsa b).Dar trebuie sa recunosc ca sunt neoane nu leduri:D. https://img222.imageshack.us/img222/6608/s8301351.th.jpg |
6 Attachment(s)
Dupa o mica distractie, cateva poze de sezon :D
|
frumoasa "shobolanca" ta.. imi place cum arata si cum merge.. ce pot spune : pune suspensii sport:D.. cred ca nu sunt singuru care a zis asta.. si inca ceva ...imbraca volanu in piele (de cocozbaur). bafta.
|
frumoasa ,
sa-o stapanesti sanatos ! |
1 Attachment(s)
merci frumos!
next on to do list, pareri maine, dupa ce le si montez :lol: |
cat te-au costat?
|
boss nuti recomand arcuri sport o sa ti distruga bucsaraia si o sa fie prea rigida
(vb in cunostinta d cauza a avut fratimiu p calibra si nu a fost prea multumit) |
lasati-l ma sa le monteze:D e masina lui si stiu cum arata si imi imaginez cum va arata... abia astept sa le vad montate pe masina.
|
De costat nu pot sa-ti zic exact pt ca le-am luat de la un prieten, stiu ca era oferta la weitec, undeva la 6 mil, iar cele fk, undeva la 4mil.
De distrus bucseraia e cu dus si intors. Daca dai tare prin gropi o sa se duca mai repede, dar daca mergi atent nu or sa fie probleme. De montat oricum le montez maine, iar daca nu imi place (desi ma indoiesc :D) o sa le dau jos:lol: |
rasp eu in locu lu kahn.. au fost montate suspensiile si sunt super, masina sta super pe strada si nu sunt mari probleme.. si cum il cunosc pe khan va avea grija sa ocoleasca gropile si alte nebunii. poze tre sa puna:)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Una peste alta, foarte fericit de cum arata si cum se comporta masina, numai ca imi atinge in aparatorile alea de noroi la rotile din spate si foarte putin in fata, dar maine se va rezolva si aceasta problema. Poze am facut doar 2 la repezeala, maine o sa fac cateva poze mai de doamne-ajuta:-P |
vezi ca se poarta si kahn si khan (vezi Imran Khan de canta:)) )
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning