![]() |
Re: Maybach 57 by FAB Design
Nasol...culoarea super aiurea...care numai inspira...LUX...caci asta e ideea pentru care s-a fabricat Maybach...si kitu' chiar nu vine bine...probabil si interiorul e la fel de jalnic!!!
|
fiecare isi "tuneaza " masina ....adica o face cum ii place.....de ce unii pun pe dacii tot felul de prostii.....ca doar dacia e o berlina normala...deci....fiecare isi face masina cum ii place lui...
|
Oribila nu se poate sa iti bati joc de o masina in asa hal zici ca e an de fab 74 culoarea nu o prinde absolut deloc zici ca e plastelina iar farurile alea cu albastru in interior si masca cu dungile alea negre sun criminale ma uit si ma minunez ca la cienva din lumea asta chiar ii place,la baietii aia nu le-a spus nimeni sa nu asorteze un lucru cap coada ca per total da urat, ex.albastru din faruri....daca in interior brodu are albastru asta pe el clar e o mana criminala care a vrut sa isi bata joc in ultimu hal
|
hahaha , ce masina penala , ii mai lipsea un eleron =)))))
|
Re: Maybach 57 by Fab Design
Parca vine dintr-un cartier rau famat !Super-misto masina!:shock:
|
Ma ia cu durere de cap...
|
sunt curios cine-i gutza de maimutza care a avut ideea sa-si poceasca maybach-u
|
on:mie unu nu imi place...parerea mea este ca o masina ca asta trebuie lasata asa cum e...macar de avea alta culoare..
off:in schimb cl-ul ala e mortal:D |
nui rau deloc .... :):):) este chiar dragut :D
|
e extrem de urata, plus culoarea e total nepotrivita, it sucks. mai bine arata mercedesul din ultima poza
|
bani sa ai ca de restul se ocupa ei :lol:
|
imi place cum e lucrat :) dar parca.... e prea mult pt acest maybach:???:
|
se vede ca a fost facuta la cererea clientului
masina e ok |
la cel.. albastur.. jantele nu-mi plac iar cel alb e superb
|
Culoarea acestei masini nu este in deplina armonie cu centrul gravitational al planetelor ezoterice si designul primordial cu tonalitati exagetare din punct de vedere artistic imi lasa mie, critic de arta si cunoscut designer si tuner de masini, un gust amar. Practic perpendicularitatea liniilor nu se incadraza in cubul sferic al planului ideologic primordial care este.
Pentru mine masina aceasta este o sfidare la adresa bunului gust.Cum isi permite tunerul asta sa modifice un Maybach? O sa fac si o petitie on-line si daca este nevoie o sa imi sustin cazul la tribunalul international de la Haga. P.S. Lasand glumea deoparte, FAB Design e destul de tare ca tuner si cred ca nu dau doi bani pe parerea unora si ce cred ei despre masina in cauza. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:45. |
- Copyright 2026 4Tuning