![]() |
Re: B-01-UXD provoaca orice pana in 80 de cai
Quote:
|
Quote:
probabil nu s-a dat niciodata cu un logan pe timpu cand avea frumusetea aia de oltcit..:dribble: |
Mistreku, nu generalizez boss. Exact, Catalin. Bine te-am regasit. Enough off-topic. UXD-ule ti-am dat add pe mess astept.
|
Quote:
|
in afara de mine care nu am primit nici un raspuns,nu am vazut nici o provocare....
nu mai poluatzi topicul omului cu cunostintzele voastre de mecanica...e doar un topic de provocari;) |
Quote:
Daca tot poluam noi topicul , atunci lamureste-ne care e treaba cu acel clio. Aici zici ca e stock iar pe site la NSL zici ca are mici modificari la motor. Cum e? In functie de situatie? |
pai dak tot are modificari la motor atunci ne intalnim vineri iti dau joi pm cu ora si locu.....am zis pana in 80 de cai, dak are mai mult, te bate "Dumnezeu"
|
cu o solenza 1.4 mpi, cu evacuare marita de inox si chipuita ?:D
in rest stock... |
din pacate tre sa fac o pauza momentan .....nu mai merge masina cum trebuie...sper ca in cateva saptamani sa revin in forta. numai bine
p.s. dak vreti cu un leon 1.4 obosit cu 200 de mii de km:D |
ilie ce zici man ?
ne dam ? glumesc. am 1280 kg in talon....100 ale mele......400kg muzica :)) |
Quote:
|
Quote:
totusi nu intzeleg de ce te bagi aiurea in discutzie... daca aveam motorul mai sus de 80 de cai,nu ma dadeam din start cu el ca nu avea rost... sa8 poate totusi am 80 de cai:15 cai evacuarea si inca 5 filtrul:);) |
Eu n-am specificat cum ca ar fi majore sau nu, stii si tu foarte bine ca printre noi sunt multi care mint in privinta cailor si au bucurii foarte ieftine. Tocmai pentru ca nu te cunosc nu te-am acuzat, te-am rugat doar sa ma lamuresti. Cu stima.
|
logan 1,6mpi 87cp
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:28. |
- Copyright 2026 4Tuning