![]() |
Re: Mini Cooper S R53
ce e aia .......o roata poloneza???
|
Este o stelutza ninja ( arma alba ) pe care am hotarat sa o ascund ca sa-mi ucid "dusmanii" pe neasteptate!! :p :D
|
HELP :rolleyes2 ajutati-ma care poate ...caut urgent spoiler cooper R50 (2002) argintiu daca se poate si aripa spate dreapta! ms mult :???:
|
la pitesti nu mergi ?:)
|
Quote:
|
era pentru B11EAU postul meu
|
Quote:
Mi-ai pus cea mai buna intrebare! :D |
Quote:
|
27 Attachment(s)
Mai animam un pic topicul asta cu niste poze, bineinteles tot cu intarziere de la evenimentul 4uning-days:
|
Frumoase pozele... :)
|
Auzi nenea la tine s-a spart teava de masini dragalase si fete frumoase ?:love::love:
Superba masinutza, daca ii pui si niste proiectoare cum are vali arata de nota 15! Si sti ce ar mai merge? O prelungire de bara hamann, de aia ancorata de bara daca o sti. Ar arata grav!:twisted: |
1 Attachment(s)
Upgrade: MSD bobina de inductie + MSD fise buji 8.5 mm + buji Denso Iridium IK22! ;)
|
Se simt diferente?Cat ti-au dat gaura in buget? :D
|
Gaura in buget nu e foarte mare :D Pachetul care a venit din state cu fisele si bobina a costat 800 ron cu tot cu transport, iar bujiile le-am luat de la noi: 440 ron setul!
Diferenta e mare comparativ cele stock: bujiile le-am montat primele, pana sa ajunga si restul componentelor, fiind "reci" am simtit un raspuns la acceleratie mult mai rapid si parca un pic mai multa putere ;), bobina stock produce undeva la 35000 volti, iar cea noua 40000 volti s-a simtit si aici, dar nu asa radical ca la buji.... Iar fisele trebuiau schimbate neaparat pentru ca cele vechi fusesera devorate de pisici! :) :D |
Cred ca am sa pun pisicile sa-mi devoreze fisele... :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:14. |
- Copyright 2026 4Tuning