![]() |
Re: BMW M3 E92 by IdingPower
Ca toata lumea o zic si eu: oribila cu eleronul ala de prost gust...
|
E un eleron gen Mitsubishi EVO...e o firma japoneza de tuning ...la ce te asteptai?:-)
|
Nimic din ce s-a pus pe masina nu are legatura cu ea ...
IdingPower ... mai bine se numeau GhiolbaningPower ! |
Nu imi place absolut deloc!
|
merge dar ar arata mai bine fara eleron
|
ce naspa e.... eleronu mai ales ... cah
|
cred k au incercat cva tip evo,impreza dar nu prea le-au iesit....dar fara eleronul ala ar arata marfa
|
ce caterinca de kit . arata de 10000 ori mai bine un m3 original
|
daca nu puneau eleronul ala...si puneau unul mai mic sau na..o prelungire la portbagaj erau maestri:))dar de..au vrut sa fie originali si sa nu copieze pe nemti
|
Singuru bodykit care m-a impresionat pentru m3-ul asta este cel de la ERIKSSON dar fara evacuarea aia de 10000 de dolari. vedeti voi evacuarea de la m3 e ca o opera.. din ce in ce mai tare , cu cat urci in ture mai mult cu atat se aude mai tare si mai frumos. multe evacuari gen borla eisenman dinan etc... incep sa urle ca nebunule de la 2-3 mii de ture ceea ce e urat... mie unu nu imi place . Ganditiva ca aia de la bmw au un buget infinit mai mare pentru research si development, pentru a gandii o evacuare performanta si cu un sunet original. Parerea mea . E39 forever
|
eleronu ala e in stil EVO :???: in rest e OK:)
|
Quote:
|
Nu neaparat .....la eleronul pana la cer ma refeream!unora le plac ....altora nu ...depinde de preferinte !
;) |
Corect - dar atunci de ce ai simtit nevoia sa mai pui intrebarea asta, dupa ce mi-am spus parerea?
Quote:
|
mama ce eleron are sa moara fanii mei ,zici k e de honda accord din 90
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning