![]() |
Re: alfa 156 din pitesti
vladigrec intra pe id meu adi_razvan_petrescu sa mai vb daca te intereseaza genti sau orice pt masina
|
salutare tuturor nu am mai postat de mult timp.au intervenit ceva schimbari intre timp
|
9 Attachment(s)
sper sa va placa pozele!
|
intre timp au fost schimbate farurile, stopurile, etrieri si discuri frana de pe 2,5 v6 alte...urmeaza 4 discuri de frana perforate,dar nu m-am hotarat inca ce marca sa aleg.poate ma ajutati?
cel mai multe se bucura de un motor 2,0 de 155cp, alaturi de o evacuare remus,care trage de toti calutii |
Quote:
|
mersi mult! cred ca merg pe zimmerman ca sunt perforate sper sa nu fiu dezamagit
|
Smechera masina ! Cat te-au ajuns farurile si stopurile ?
|
Salut.Imi spui si mie daca e normal ca la o alfa 156 2.0jts ambreiajul sa tina foarte jos(tine aproape de podea) si sa aiba cursa foarte scurta?
|
poate o aerisire ar face minuni? :)
|
[salut nu e normal sa fie jos ambreaju e posibil sa fie dusa pompa (mai mult ca sigur ) eu am schimbato dar daca e sa o schimbi u iti zic ca e nasol pozitionata eu mam chinuit cam 3 ore e pusa in partea stanga sus dar e ascunsa e nasol oricum deci la urma urmei e dusa pompa (care nu costa mult)noua 50 E
|
Imi plac mult schimbarile ce le-ai facut la alfa..... dar de ce nu o lasi mai pe burta? ar arata mult mai bine
Bafta |
salutare! va multumesc mult pt aprecieri,iar cu lasatul,la ce drumuri avem! oricum este destul de joasa
|
Quote:
|
asa cum o vezi tu inalta mai am de la baia de ulei pana jos decat 7 cm....
|
hei hei...nimic noutăţi??? :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:35. |
- Copyright 2026 4Tuning