![]() |
Re: IF-98-MKY
5 Attachment(s)
Si cateva poze......
|
Daca aveti pareri, sugestii sunt binevenite. Vreau sa ii pun folie, pleoape faruri ,daca gasesc, si poate o toba finala sport cand fac rost de fonduri, si gata ideile.....
|
Quote:
|
ti-am vzut masina azi in fata la lic Al I Cuza(acolo invat) foarte frumasa insa i-ar mai trebui o folie si putin coborata.bafta
|
2 Attachment(s)
Inca vreo 2 poze, i-am pus si pragurile, inainte sa le pun am curatat ce era rugina, am dat cu grund si un strat de vaselina.
Folie o sa ii pun dar sa fie mai cald afara, dar daca imi pun folie de 20 ron neomologata sper ca n-o sa ma probleme cu politia, am gasit si omologata cu certificat si banuti care se pun in geam si mi-as lua d-aia daca tot pun dar trebe sa o trec in talon ceva? Gentile o sa le revopsesc ca le-am facut la repezeala si s-au decojit. Pareri, sugestii, sunt binevenite. Multumesc. |
Puteai sa alegi niste praguri mai mari dar oricum e bine si cu astea.Eu am folie omologata si nu trecut nimic in talon si nu am avut probleme din cauza asta
|
am citit pe site la RAR ca ar fi legal sa'ti pui folie pe geamuri dar decat pe laterale spate,dar nu stiu cum o sa reactioneze militienii,mie nu mi'a zis nimic de folie de cate ori m'a oprit,am doar lateralele.si daca zice nu ii dai talonu' sau daca vezi ca e groasa:lol: dai folia jos in fata lui si te vaiti:D
(haolo macati'ash,pai n'am stiut,asa am cumparat'o):lol: |
Salut. pe tine te-a oprit politia la troita dupa ce am dat noi burnout si s-a luat de tine :))
|
Quote:
|
IF-98-MKY pe el l-a oprit,saracul venea din oras noi ne faceam de cap,si a venit politia exact cand venea el acasa.:)
|
nasol de el...
|
e nu i-a facut nimic,doar un control de rutina;)
apropo mky, draguta masina;) si daca ai nevoie de ajutor, nu te sfii sa ne ceri mie si lu npa,ca doar suntem vecini. |
Frumusica foc. Eu urmatoarea chestie care as face-o la masina ar fi sa schimb limbile alea din bord, mi-ar sta pe creier sa le stiu ca sunt strambe apoi sa ii dai jos bandourile, daca poti si banda aia cromata din bara, sa-i faci un bad boy look, sa vopsesti marginile usilor acolo la geamuri cu negru, hai ca idei vin pe parcurs, abia astept sa am si eu una:D. In rest foarte frumoasa, sa o rulezi cu placere si fara incidente ;)
|
Quote:
vopsite toata fibra in culoarea caroseriei... Am avut si eu prelungiri dar am zis ca e mai bine fara ele.... |
nu, nu vopsi barile in culoarea masinii laso asa ca da bine cu negrul ala jos, mise pare cea mai proasta idee , acum faci cum iti place
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning