![]() |
Re: Opel Calibra C20LET 4x4
F. misto masina. Am avut si eu Calibra dar nu turbo si intotdeauna mi-am dorit una turbo care sa arate cam cum arata a ta, adica sa fie in stare f. buna. :)
|
Quote:
Quote:
|
@alex, merci mult.sper sa devin si eu posesor de calibra cat mai repede.
multa bafta cu masina si cu ce vrei sa faci. |
f frumoasa masina , sa o stapanesti sanatos , cu ce presiune merge masina ta ??
lasa-mi si mie un id de mess... sa mai vb si noi,,,una alta.. |
@marian_sro: np, sper sa iti gasesti una cat mai repede. sau scoate 2 usi si ai rezolvat problema :D
@dany_let: baga 1 bar si 1,4 in overboost. un clip scurt cu ceasul de boost (de foarta proasta calitate): eram in treapta a 5-a sau a 6-a, d-aia accelera asa greu:D https://www.youtube.com/watch?v=i5fqlPg_vN0 |
ai reusit sa o inscrii masina ? ca vad ca astia or tampit cu noua taxa :)
|
da, am intmatriculat masina de ceva vreme. sa faca bors astia cu taxele lor:???:
|
Sa o stapanesti sanatos alex!
Sunt curios dupa asta ce o sa urmeze... :) |
logan dci cu i'u roshu.
si ceva minte...:lol: vere, nu zi ca ti-ai pus si prelungire la spoiler dupa ce ca era cu burta pe asfalt |
Acuma am gasit threadul. Arata minunat masina.. nu prea am vazut Calibre care sa arate asa bine.. 4x4 cu atat mai putin.. multa grija cu ea, felicitarile mele !
|
Masina arata bine,din ce vad in poze. Pare sa fi fost ingrijita.
De curiozitate...cat te-a costat masina ?? Sunt curios la ce bani se invarte 1 C20 Let... |
Ti-am studiat azi un pic masinuta :D Foarte misto arata cu intercooleru ala in bara :P Frumoase si jantele :)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Era acasa masinuta :P Poate ma dai si pe mine o tura, ca am auzit ca pe vecinica aia mica si blonda ai speriat-o un pic :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning