![]() |
Re: Turbina pe Solenza
Si unde mai e bre farmecu ?!?!?!? Daca e asat dute pe forumu de cumpara masini noi netunate...
|
=))) =)) genul omului obsedat de golf 4 diesel ...bineinteles...:D:) si care da o caruta d bani p una si in acelasi timp baga in revizii mult..:) si in plus...omu isi ia ce vrea nu ce ii impune altu....a ....stii..........e jaf dacia aia joasa...:) :shock:
de asta avem bani ............asta facem........... :!: |
si mai ales...........LE LUATI LA S.H =)))) CA NOI NEMA BANI:))=)) si luati toate bombele...:lol: alergate...terminate
A......uite-l mah si p-ala cu dacia aia praf:))))=)) ce cazan are Eu sunt smecher am VW sau Opel ....:D:DX:X |
fratilor de le ce am plecat si la ce s-a ajuns e diferenta de la cer la pamant
exista cineva in bucuresti care a zis ca se baga la montat turbo pa solenza ca altfel nu deschidean subiectul, omul care a facut si vectra lui George ma refer la opc-ul ala smecher sau speedster-ul lui pepi il cheam ilie asa ca inainte de a vorbi m-am documentat |
Quote:
Daca omul vrea sa incerce chestia cu turbina foarte bine, noi ar trebui sa il incurajam, nu sa veniti cu afirmatii "de bani astia iti iei ceva mai tare" Poate ca alti care aveti masini cu mai multi cai putere nu stiti care e senzatia cand o Solenta sau o Supernova isi bate joc de masini cu mai multi cai putere, iar proprietari lor se zgarie pe ochi. SORRY DE OFFTOPIC Bafta la modificarea pe care vrei sa o faci si sa ne ti la curent |
f adevarat . respect pt tunneri
|
Quote:
Quote:
Sfatul meu daca nu vrei sa o vinzi cumpara un 1.8 16v de r19 140cp sau 2.0 16v de williams 145cp +frane cel putin si o pui bine. @ Crazyfornova esti mortal. :))) |
Motor de 2.0 wiliams e mai greu de gasit fata de cel de 1.8 16v de r 19 ,un motor care sa mai montat pe dacii e cel de la volvo de 1.7 Turbo
|
Quote:
|
Da, dar motorul de Reno 19 1,8 16v, sau cel de Reno 5 Turbo, sau Volvo 1,7 Turbo NU SE POTRIVESC pe Solenza. Suportii motorului sunt altfel amplasati. Merg pe Nova, dar nu pe Supernova sau Solenza. In plus, aici e topic despre punerea unei turbine pe un motor de Solenza, nu ce motoare turbo s-ar potrivi pe Solenza. In plus, schimbati voi motorul cu altul mare si tare si va intreb eu ce explicatii gasiti la un filtru politie+RAR... Cu motorul original cu turbo o mai scoti la capat, cu alt motor nu prea... Cat despre rezistenta, motorul are o compresie de 9,5:1, cu 0,4 in turbo nu poate fi vorba de prajit garnituri sau fisuri de chiulasa...
|
Multumesc Bogyciu dar se pere ca uni nu vor sa inteleaga unele aspecte ale problemei, una e sa vezi o solenza linga un bmw si sa stea cu el alta e sa se dea doua bmw am exagerat un pic dar vad ca se poarta
u cum mai stai cu chearger-ul tau is face treaba daca nu mai are nimeni nimik de adaugat declar acest topic inchis |
Eu nu am avut charger niciodata... Eu sunt Bogdan de la Tulcea (suna a manelist:D), Mamaliga (scuze ca folosesc porecla dar nu stiu cum il cheama in CI) a avut charger... Ai putea sa il intrebi pe el...
|
Cum sunt suportii motorului altfel amplasati cand e acelasi motor?Te auzi ce spui? Si raportul de comprimare de 9.5 cu turbo pe benzina? Intreaba pe oricine care chiar are o masina turbo si vezi ce parere au.Sau daca esti prea orgolios pentru asta rasfoieste niste carti.
|
Quote:
|
era vorba de motorul E7J identic pe supernova si solenza.De unde si concluzia ca un motor care a fost montat pe supernova merge si pe solenza care sincer cred ca e aceeasi masina cu facelift si alt bord.Si intelege ca 9.5 raport de comprimare e mult pentru un motor turbo.Trebuie 8.5 sau mai jos in functie de turbina si presiune.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:26. |
- Copyright 2026 4Tuning