![]() |
Re: E93 - IF -87- WLA
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Eu pana nu m-as plictisi de ea nu as schimba nimic. |
e criminal sl-ul
|
Quote:
Probabil eram mic cand altii aveau bmw, dar acum am crescut si m am documentat,(articole,filmulete,forumuri din afara,forumuri de aici,reviste,prieteni etc..) si stiu cate ceva despre bmw,spre deosebire de altii care dau exemple de firme de tuning dar nu stiu nici sa le scrie.. Nu ai tu de unde sa sti cate stiu eu despre bmw sau cate stie altu..asa ca e vorbesti prostii cand zici asta: "eu zic ca baiatu de care te iei tu mai sus si ceilalti baietii stiu mai multe de bmw-uri decat stii tu. pro-aux , M pack de e92 la 2000 euro e exact ce e si la e46.. bara fata 13-15 milioane spate 10-12 milioane si praguri 8 - 12 milioane.. deci insumate cam 1000 euro.. in schimb la bavaria o bara originala de BMW...cea normala nu M pack,e cam 22 -26 milioane.. asa ca te inseli daca incerci sa ma contrazici.. |
Quote:
esti cam copil si bag de seama ca nu prea iti vezi lungu nasului asa ca nu ma agit sa-mi pun mintea cu tine, atotstiutorule in bmw-uri.sigur nu esti tu ala de a inventat "acs"-u? sau alpina?sau hamman?tu le-ai finantat si ai facut proiecte pentru toate si le-ai si folosit pe masinile tale proprii cumparate din banii munciti cu carca ta nu?asa ca hai sa terminam cu off-topicu pe aici.dak mai ai ceva de precizat vezi ca sunt niste butoane pe aici de pm.pana una alta bafta-n trafic |
Quote:
|
Quote:
|
Astept idei,poze....andi are dreptate stie omu nu vb aiurea :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
offtopic : ce contine pachetul M pentru E93 : |
Quote:
|
Quote:
asta e.se intampla |
am citit fitza de 10 ori cred in 3 pagini ,ce e fitza asta?
on topic nu prea are ce sa modifice:o suspensie ceva mai joasa niste jante si poate la motor daca se gaseste ceva . |
In legatura cu suspensia....e destul de joasa masina si in bucuresti-ul asta plin de gropi nu cred ca e buna o suspensie joasa mai ales ca in spate daca mai stau 2 persoane se lasa si mai rau...v-am spus ce ar vrea el sa schimbe la masina asta ...jantele iar la motor nush ce ar putea sa faca sa-i dea mai multa putere dar oricum e prea devreme pt asta ca motorul are deabea 7000 km deci...
|
flash tuning , in 45 de minute ai 10% cai in plus .... :-?? la motor se pot face multe modificari....
|
nu are rost sa umblii la motor dupa 7000 de km....mai asteapta si tu...cat despre exterior...baga-i un set de jante si atat,parerea mea...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
- Copyright 2026 4Tuning