Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E93 - IF-87-WLA (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/105823-e93-if-87-wla.html)

marian_tgv 26-01-09 11:43

Re: E93 - IF -87- WLA

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cretzu|boss (Post 2009493)
da-mi mai multe detalii despre jantele alea...ce firma sunt unde le-ar putea gasi ca a innebunit cand le-a vazut

jante Hipnotic 20" si au costat 4000 euro cu tot cu cauciucuri...cam scump dar merita zic eu...o sa-ti dau detalii k l-am intrebat pe cel care are asa ceva si astept raspuns unde le gasesti ( el are un mercedes benz sl500 r230 ) poti vedea mai multe poze pe topic-ul sau unde prezinta masina

xxdadixx 26-01-09 15:27

Quote:

Originally Posted by Bogdan_mb (Post 2010730)
ca sa nu existe discutii :
Pachet M Sport 337 3.850,00euro (cu TVA) . Sursa BMW.ro

Pret de configurator, care se presupune ca iti dau altceva in loc. Dar daca ai avea acum un coupe si ai vrea sa-i pui pachet M sare sigur si de aia 6000 ai lui gelu_R
Eu pana nu m-as plictisi de ea nu as schimba nimic.

cretzu|boss 26-01-09 16:32

e criminal sl-ul

gelu_r 26-01-09 16:34

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 2009146)
sa ma scuze proprietaru masinii sau cel care tine postu asta la curent pt off topic.gelu da ia scrie tu acs cuvantu in sine si nu initialele fara sa te uiti pe net.si un mic PS asa.vezi ca te cam iei de cine nu trebuie.eu zic ca baiatu de care te iei tu mai sus si ceilalti baietii stiu mai multe de bmw-uri decat stii tu.te cam incaltai cu fesu cand altii aveau bmw-uri

iti zic eu cum se scrie"ac schnitzer" (in caz ca vrei sa te documentezi si tu,si kezzy ) despre cum se tuneaza un bmw, si dupaia sa dati sfaturi..
Probabil eram mic cand altii aveau bmw, dar acum am crescut si m am documentat,(articole,filmulete,forumuri din afara,forumuri de aici,reviste,prieteni etc..) si stiu cate ceva despre bmw,spre deosebire de altii care dau exemple de firme de tuning dar nu stiu nici sa le scrie..
Nu ai tu de unde sa sti cate stiu eu despre bmw sau cate stie altu..asa ca e vorbesti prostii cand zici asta: "eu zic ca baiatu de care te iei tu mai sus si ceilalti baietii stiu mai multe de bmw-uri decat stii tu.

pro-aux , M pack de e92 la 2000 euro e exact ce e si la e46..
bara fata 13-15 milioane spate 10-12 milioane si praguri 8 - 12 milioane..
deci insumate cam 1000 euro..
in schimb la bavaria o bara originala de BMW...cea normala nu M pack,e cam 22 -26 milioane..
asa ca te inseli daca incerci sa ma contrazici..

Tzzantaru 26-01-09 16:54

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 2012185)
iti zic eu cum se scrie"ac schnitzer" (in caz ca vrei sa te documentezi si tu,si kezzy ) despre cum se tuneaza un bmw, si dupaia sa dati sfaturi..
Probabil eram mic cand altii aveau bmw, dar acum am crescut si m am documentat,(articole,filmulete,forumuri din afara,forumuri de aici,reviste,prieteni etc..) si stiu cate ceva despre bmw,spre deosebire de altii care dau exemple de firme de tuning dar nu stiu nici sa le scrie..
Nu ai tu de unde sa sti cate stiu eu despre bmw sau cate stie altu..asa ca e vorbesti prostii cand zici asta: "eu zic ca baiatu de care te iei tu mai sus si ceilalti baietii stiu mai multe de bmw-uri decat stii tu.

stai jos...2

esti cam copil si bag de seama ca nu prea iti vezi lungu nasului asa ca nu ma agit sa-mi pun mintea cu tine, atotstiutorule in bmw-uri.sigur nu esti tu ala de a inventat "acs"-u? sau alpina?sau hamman?tu le-ai finantat si ai facut proiecte pentru toate si le-ai si folosit pe masinile tale proprii cumparate din banii munciti cu carca ta nu?asa ca hai sa terminam cu off-topicu pe aici.dak mai ai ceva de precizat vezi ca sunt niste butoane pe aici de pm.pana una alta bafta-n trafic

pro-aux 26-01-09 17:53

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 2012185)
pro-aux , M pack de e92 la 2000 euro e exact ce e si la e46..
bara fata 13-15 milioane spate 10-12 milioane si praguri 8 - 12 milioane..
deci insumate cam 1000 euro..
in schimb la bavaria o bara originala de BMW...cea normala nu M pack,e cam 22 -26 milioane..
asa ca te inseli daca incerci sa ma contrazici..

prietene....tu ai zic k un pachet M sare de 6000 de euro, si ti-am zis ca e pana in 2000 de euro.....chiar tu zici ca asa e....deci ce conteaza in discutia asta despre pachetul M, faptul ca la bavaria e 26 de milioane o bara normala ????? vezi ca piese ORIGINALE poti sa iei si din alta locuri nu numaide la bavaria. daca vrei pachet M ORIGINAL de e92/93 cu 2000 de euro si nu gasesti , ma anunti . si in banii astia intra si proiectoarele si plasticaraia care mai e necesara. bafta....si nu te mai lua in gura cu toata lumea ,ca nu prea ai de ce

quze 27-01-09 09:21

Quote:

Originally Posted by pro-aux (Post 2012460)
prietene....tu ai zic k un pachet M sare de 6000 de euro, si ti-am zis ca e pana in 2000 de euro.....chiar tu zici ca asa e....deci ce conteaza in discutia asta despre pachetul M, faptul ca la bavaria e 26 de milioane o bara normala ????? vezi ca piese ORIGINALE poti sa iei si din alta locuri nu numaide la bavaria. daca vrei pachet M ORIGINAL de e92/93 cu 2000 de euro si nu gasesti , ma anunti . si in banii astia intra si proiectoarele si plasticaraia care mai e necesara. bafta....si nu te mai lua in gura cu toata lumea ,ca nu prea ai de ce

Vezi ce inseamna M pachet si mai revizuieste pretu ala. Iti zic doar 2 elemente care nu le-ai calculat din start, jantele si suspensia. Te salut

cretzu|boss 27-01-09 09:50

Astept idei,poze....andi are dreptate stie omu nu vb aiurea :)

Bogdan_mb 27-01-09 11:19

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cretzu|boss (Post 2014298)
Astept idei,poze....andi are dreptate stie omu nu vb aiurea :)

cum s-a mai zis, un set de jante BBS (chiar pe 18" ) ar arata foarte bine cu o suspensie ceva mai joasa. cele de pe SL sunt interesante, dar mi se par prea mult pentru e93

offtopic : ce contine pachetul M pentru E93 :

Gabi_323i 27-01-09 12:16

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 2012249)
stai jos...2

esti cam copil si bag de seama ca nu prea iti vezi lungu nasului asa ca nu ma agit sa-mi pun mintea cu tine, atotstiutorule in bmw-uri.sigur nu esti tu ala de a inventat "acs"-u? sau alpina?sau hamman?tu le-ai finantat si ai facut proiecte pentru toate si le-ai si folosit pe masinile tale proprii cumparate din banii munciti cu carca ta nu?asa ca hai sa terminam cu off-topicu pe aici.dak mai ai ceva de precizat vezi ca sunt niste butoane pe aici de pm.pana una alta bafta-n trafic

Hamann. :)

Tzzantaru 27-01-09 12:19

Quote:

Originally Posted by Gabi_323i (Post 2014600)
Hamann. :)

trebuia sa te bagi tu nu?:D
asta e.se intampla

alecsutu1 27-01-09 13:20

am citit fitza de 10 ori cred in 3 pagini ,ce e fitza asta?
on topic nu prea are ce sa modifice:o suspensie ceva mai joasa niste jante si poate la motor daca se gaseste ceva .

cretzu|boss 27-01-09 13:50

In legatura cu suspensia....e destul de joasa masina si in bucuresti-ul asta plin de gropi nu cred ca e buna o suspensie joasa mai ales ca in spate daca mai stau 2 persoane se lasa si mai rau...v-am spus ce ar vrea el sa schimbe la masina asta ...jantele iar la motor nush ce ar putea sa faca sa-i dea mai multa putere dar oricum e prea devreme pt asta ca motorul are deabea 7000 km deci...

Cataaa_ 28-01-09 17:07

flash tuning , in 45 de minute ai 10% cai in plus .... :-?? la motor se pot face multe modificari....

marian_tgv 28-01-09 17:42

nu are rost sa umblii la motor dupa 7000 de km....mai asteapta si tu...cat despre exterior...baga-i un set de jante si atat,parerea mea...

All times are GMT +2. The time now is 00:35.

- Copyright 2026 4Tuning