![]() |
Nu cred ca o sa investeasca Dacia atat de repede in monovolume....
S-o vinde in Spania si mai stiu eu unde Logan-ul ca painea calda,da nici chiar asa sa scoti monovolumul la 2 ani sau inaintea break-ului. Eu unu nu cred in zvonurile astea.....cum ziceati si voi e un Scenic 2 modificat in 3dmax sau photoshop,ceva de genul :wink: |
3DSMAX??? :lol: Ala e program de grafica 3D. Daca intradevar l-au lucrat in 3dsmax au avut de munca nu gluma. Nu le e rusine de ce-au scos?
|
nush in ce-au lucrat,eu doar am dat o posibila varianta :D
v-am zis,nu cred in cele spuse de monovolum dacia mai vedem ce-o sa apara si ce nu :wink: |
Renault vrea sa scoata de pe platforma lui Logan o multitudine de modele, cam cum fac ei cu Megane, pentru a oferi o varietate cat mai mare pentru \"lumea a 3-a\", pentru ca nu o sa aiba niciodata vanzari insemnate pe piata Vest-europeana.
|
Logan- mai bine`tzi iei carutza... dar ca shi predecesorul sau.... va avea priza la public
|
da ia-ti tu frate caruta,ca noi ne luam Logan.....e treaba fiecaruia,banii fiecaruia.
daca as vrea sa-mi iau Logan,ai putea sa vii cu orice argument ca tot nu mai razgandi. |
mie imi place...adica in loc sa faca o banalitate si o uratenie de break..mai bine asta..
|
Re: Logan R 90 Aventure
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning